icon

Ako sa vyrovnať s urážkami pre neúspešné tehotenstvo?

15. feb 2025

Idem sa vyžalovať. Pokúšame sa o dieťatko, nejde to. Ak aj zostanem tehotná, potratím.
Od svokri a partnerovej rodine sa mi zato dostávajú nemilé slová, že aj krava vie porodiť dieťa, iba ja nie.
Takisto majú narážky na moju rodinu, že som mala otca alkoholika a načo si píšem aj meno za slobodna, keď je to rodina pod ich úroveň.
Manžel ma núti chodiť k nim, on nič nepovie, maximum, potichu, že mamina nerieš.
Čo si o tom myslíte? Brat sa búri, že on by to netrpel atď. Som zúfalá.

Strana
z3
lucitta9
18. feb 2025

Akoze ta manzel nuti k nim chodit? Kvoli comu? Aby ta urazali a navazali sa do teba?
Manzelovi by som povedala ze tam pojdes len vtedy, ked ta prestanu urazat a budu sa k tebe spravat normalne. Co sa on neciti trapne za svoju mamu? Nezastane si ta a este ta nuti znasat ich urazky.
Skratka by som tam nechodila a hotovo. Od manzela by som cakala ze ma v tom podpori ked jeho mama sa sprava ako posledny hulvat.

majkabezdetna
19. mar 2025

Odporúčam knihu Bezdetná, a predsa šťastná. Je presne aj o tejto téme toxických vzťahov. Mohla by Vám pomôcť.

alison11
19. mar 2025

Nastavte sa tak,že všetko má svoj čas daný od Boha príde bábo kedy má nedá sa to plánovať a čím viac je na vás tlačené z vonka tým viac to nejde.preto povedzte svokre keď Pán Boh dá bude ani ona skôr neumrie než má daný čas takisto aj bábo má daný čas kedy sa má narodiť.Potom prestane.

Strana
z3