icon

Ako ste sa psychicky vyrovnali po potrate?

vivien391
13. jan 2017

Ahojte chcem sa spytat, ako ste sa vyrovnali psychicky po potrate a com vam najviac pomohlo 🙂

Strana
z3
bigoci88
14. máj 2023

@gabrielle023 ja mám teraz dvoch zdravých synov (5r a 3r) vďakabohu bolesť sa potláča,hoci aj po 6r stale na neho myslim. To bude už navždy. Nikdy nezabudnem. Tiež túžim este po ďalšiom dietati (dcérke),ale už sa asi neodhodlám,bolo to strašne náročné . Už som bola vo fáze života ,že nebudem mať žiadne deti. Tebe držim palce ,a verím že dieťatko príjde v pravý čas❤️

tinusik211
11. nov 2024

Ahojte, viem že je to staršia diskusia ale chcela by som sa vyrozprávať. 8.11.2024 v 15tt som o 4:15 prišla o svoje prvé babatko. Všetko bolo v poriadku, všetky výsledky moje aj bábätka krásne rástlo. No zrazu prišla bolesť a nebolo cesty spať , bábätko som musela porodiť. Ešte v ten deň som videla ako jej bilo srdiečko a hýbala sa o to je to premňa ťažšie a nepochopiteľné. Plačem každý deň , nemozem spať lebo keď zatvorím oči stále to mám pred sebou. Velmi veľkou oporou mi je manžel a kontaktovala som aj psychologičku, lebo takto to už zvládam veľmi ťažko. 😢

Strana
z3