icon

Aký je váš názor na tehotenstvo v 49 rokoch?

fabinko
2. sep 2019

Aky je Vas nazor na tehotenstvo v 49 rokoch.....?

eliska13
3. sep 2019

@lulka12 nakukla som Ti do albumu vyzerás výborne😄

blanblan
3. sep 2019

@modrava tak nejak. kludne sa mozu ked pridu do puberty napriklad a ten generation gap tam bude obrovsky...
@floretine s vekom plodnost klesa a asi to ma nejaky zmysel ked to tak priroda zariadila, takze to planovanie vo vyssom veku nie je az tak uplne prirodzene...si myslim...ale tak kazdeho osobna vec samozrejme ako to citi.

77daniela77
3. sep 2019

Zjavne si vymysla a chce byt nadradena svojimi nie velmi "mudrymi"vyjadreniami.vyzera to na nejaku zakomplexovanu chuderu co sa tu v anonymite predvadza vymyslami a udeluje rady na ktore nie je nikto zvedavy,pretoze obraz o nej si z tohoto vytvori kazdy o koho asi ide.

saskia_98
3. sep 2019

😂😂😂😂 Stokkač, Mima, Joolz sa mi absolutne nepacia. Mam kociare ktore sa mi pacia a nahodou nove Nitello Shine je od krásy 😍👌🏻 nekupim si daco co sa mi nepaci nie ? 🤷🏻
@misinka0611

eliska13
3. sep 2019

@aceris prácu takú nemusíš mať, aby Ťa niekto kontroloval cez víkend a maily.To či sa niekto dieťaťu venuje či nie je od povahy, postoju....intenzívne sa venovať dieťaťu tak zase ten badbington, bicykel nerobíš každý den.Neviem aký tvoj vek myslíš, že sa Ti mama nevenovala, ale asi myslíš cca, keď mala mama 40-43 rokov a to je mladý človek.Niekomu to nie je dôležité venovať sa týmto spôsobom a deti to robia s kamaratmi, spolužiakmi.....a mama má iné priority.Aj dnes existujú ženy, ktoré varia, upratujú a deti sa len tak pretmolia so súrodencami a nikto sa im špeciálne nevenuje.ja som zase mama, ktorá neobsedí plánuje, športuje možno mi raz syn vytkne že som ho stále niekam ťahala a planovala

galioska
3. sep 2019

Stará, vráskavca, neschopná? No neviem niektoré 20 teraz vyzerajú ako 40_50 tnicky strhane a vychovávať nevedia plus x pôžičiek, nervy stresy ...určite je taká staršia žena zabezpečená a dieťaťu sa môže venovať naplno, bez stresu😉 a ešte starší súrodenci pomôžu, veď to dieťa sa zavezie s každým😁

rubinka
3. sep 2019

@saskia_98 - treba si uvedomiť jednu vec, to ako sa chováš k iným sa ti v živote vráti aj s úrokmi. Ako sa vraví Božie mlyny melú pomaly ale isto, dnes si mladá bohatá myslíš že ti patrí celý svet a že to tak aj ostane len aby tebe dieťa o pár desiatok rokov nevykrikovalo že sa za teba hanbí. Aký príklad mu do života dávaš tak bude raz hovoriť aj s tebou dnes je to batoľa a v puberte ti to spočíta. Denné počúvam rozhovory deti ktoré majú takýchto rodičov a vyjadrujú sa o nich len ako o fotrovi a matke, spolužiakom ukazujú čo im zase ten foter a matka nakúpili, vyjadrujú sa presne ako ty, nezabudnú spomenúť sumu a značku a myslia si že sú králi sveta, také decko ťa raz kopne do zadku a nebude mať ani štipku úcty k tebe ani k mužovi sa raz budete hanbiť ako psi za syna a nie že byť hrdý. Na čo hrdý že z nevinného dieťaťa ideš vychovať necitliveho spratka ktorého v živote budú zaujímať len prachy a materiálne veci? Rútiš sa do záhuby, je načase sa spamätať lebo o pár rokov budeš vyplácať nad spackanou výchovou a už nebude cesty späť.

acrobaleno
3. sep 2019

@77daniela77 Slovensko. Niekto si myslí, že keď má veci z Gueass a kabelky MK, že je Jamie Chua alebo Heart Evangelista. 😂

acrobaleno
3. sep 2019

Inak Omán nie je také terno. Teraz je in prenajať si jachtu v Stredomorí. 😲

saskia_98
3. sep 2019

@acrobaleno bojim sa chodit lodkou 🤷🏻

acrobaleno
3. sep 2019

@saskia_98 sure jan😂

77daniela77
3. sep 2019

@acrobaleno hej,take somariny za drahe peniaze,len ci naozaj....aby sa zo seba nepo*r*la....

acrobaleno
3. sep 2019

@77daniela77 Keby aspoň napísala, že má Love od Cartiera, ale bude to asi iba Pandora. Smutkooo.😢

77daniela77
3. sep 2019

@acrobaleno Hej,nevkus,malomestiacka....len ci to nebude len nieco od cinana.....😀

misinka0611
3. sep 2019

@acrobaleno
@77daniela77 Dobre sa smejem :D Ste skvele 😂

janka95
3. sep 2019

Za mňa určite nie. Porodis v 50ke co su ženy už babky. A na stuskovu pôjdeš v 70ke? Dozijes sa vôbec? Budeš vládať? U nás ma babka malého na postráženie a potom je rada že si oddýchne. Veľký risk. Trebalo myslieť skôr :(

acrobaleno
3. sep 2019

@77daniela77 A to vyjadrovanie...naozaj na tom vidno nezrelosť a môže mať aj sto detí v sto domoch, na ktoré prispela iba tak, že vybrala nábytok. 😂

galioska
3. sep 2019

@janka95 ako skôr? Definuj? Aj antikoncepcia dokáže zlyhať, stáva sa, môže sa stať aj tebe...každému..

misinka0611
3. sep 2019

@saskia_98 Ano aj Pepco veci oblubujes.

77daniela77
3. sep 2019

@acrobaleno hej,len vybrala mozno....dufam ze ju v realy nestretneme,lebo to nevyzera dobre s nou....

77daniela77
3. sep 2019

@janka95 aka si len muuuuudraaaaaa.....lebo tebe sa to urcite nemoze stat....njn.,..

saskia_98
3. sep 2019

@misinka0611 hej ked sa mi tam daco zapaci preco ne ? Ved handra jak handra. Aj tak ma tolko veci ze niektore ani oblecene nemal

floretine
3. sep 2019

@saskia_98 to už je len zodpovedný prístup k ľudskej práci a životnému prostrediu. Ja si radšej kúpim tričká z bambusu od lokálnej značky od ľudí, ktorých som fyzicky videla tričká šiť a ktoré vydržia krásne roky ako nejaké tričko z pepca s ktorým môžem po oprani vytriet podlahu, len aby som mala veľa. Nuž, ešte sa snáď priučíš, dievča.

misinka0611
3. sep 2019

@saskia_98 V topánkach od Číňana chodiť nebudes aby si niečo maskovala ale v Pepcu veselo nakupujes. Veď handra ako handra.

saskia_98
3. sep 2019

@misinka0611 noa ? Ved nevravim ze tie veci mu dam aj obliect 🤦🏻 kupila som ich lebo sa mi pacili a vsetky veci ktore su mu uz male darujem mamicke ktora na to nema. Uz od mala tak akoze co.

77daniela77
3. sep 2019

@saskia_98 netaraj sprostosti....

misinka0611
3. sep 2019

@saskia_98 Aha, že ma to nenapadlo. Ja som si doteraz myslela že ľudia kupujú detské oblecenie na to aby ho detom obliekali 🙂 A nie s tým že a sak ani mu to neobleciem má toho mraky.

saskia_98
3. sep 2019

@77daniela77 musis reagovat na mna ked ja nereagujem na teba ? Nezaujimas ma zienka

ceklis
3. sep 2019

@lulka12 ❤️ Konečne jeden krásny komentár!

77daniela77
3. sep 2019

@saskia_98 na taku hl*panu sa neda nereagovat....😂