Aký je váš názor na tehotenstvo v 49 rokoch?
Aky je Vas nazor na tehotenstvo v 49 rokoch.....?
@simonaprava Ja sa jej pytam vazne, lebo môj muž keď robil na ministerstve sa isiel zblázniť. Že o ničom monotonna robota. Šoférovať nonstopku je asi tiež monotonne.
myslim ze je to na vás dvoch, nie je vhodne taketo veci rozoberat na socialnych sietiach, je to vasa volba, vy poznate najlepsie zdravotny stav, okolnosti a pod. niektore reakcie mozu zaboliet, preto je lepsie si to nechat pre seba. ja osobne by som do toho nesla, ale zas poznam zeny co maju nad 45 r a vyzeraju ako 30 ky. je to fakt osobna vec
@vevesh Neber jej to 🙂 V jej veku som si aj ja myslela, že svet je gombicka. A potom PUF z čista jasna onkologické ochorenie mami, prebrala som starostlivosť o nu a otvorili sa mi oči. Že raz je fajn super mame vsetko a z minútu na minútu sa život zmení. Prevrátilo mi to hodnoty úplne, priority a odvtedy kašlem ja na tie materiálne veci, vlastniť miliom hlúposti to mi nerobi radosť a dávno mi robilo oblecenie kozmetika. Teraz mám radosť keď má muž voľno a ideme sa prejsť a na kavu pokecame a sme spolu 🙂
@ptmt1011 Suhlasim s tebiu.Pozir na Roberta,on je velmi agresivny,nevaha udriet,vyrastal na Stobarke v tom rohovom co je teraz oblepeny plagatmi, uplne to zdevadtivali ako vsetko,zije z drog,biele maso a fondy.
@ptmt1011 vyhadzuje ma stale z mk preto musim rychlo pisat a pomenej.Ak sa dieta pritrafi v nesjorsom veku a nie je divod na potrat,myskim zdravotny,tak ok.Ja som bola prvorodickav 27 po vysokej skole,uz som bola rok zamestnana na VS,vseto bolo fajn.
@simonaprava možno aj rad krúti volantom aspoň vypadne z domu a nemusí ju pocuvat
@mkpredaj2018 Nemyslim si. Povedala som len, ze bezne ludia predpokladaju ze deti mojich rodicov su ich deti, a nie vnucata, takze to s tymi starsimi rodicmi nie je uplne rarita.
@ptmt1011 presne ako pises
@ptmt1011 ale stíha tu sedieť celý deň na to, že má malé dieťa😊väčšinou sa človek zapratava materiálnom, keď je vnútorne nenaplneny nudí sa, nie je spokojný, tak si rýchlo spraví radosť nákupom, ale to sú chvíľkové radosti..
Páčila sa mi jej veta čo som vždy chcela, to som dosiahla a takí najviac padnú na ústa, keď sa im niečo nepodarí.
@eliska13 asi sa jej nikto v jej okoli neopovazi nuc povedat na rozum, tak ma zjavne nadhodnotene sebavedomie....a mozno by sme boli prekvapene kto to tu vynysla....😉
@ptmt1011 A my traposi po jednom pare :D Maly ešte ani nemá. Ja neviem odhadnúť jeho nohu koľko cm bude mat a to mi príde zima skôr 🙂 Nepotrebujem znacku ide mi o funkcnost.
@eliska13 By má zaujimalo čo to je to čo dosiahla. Zbaliť kamionistu?
@misinka0611 tak každý má iné méty.Jej je možno chlap, ktorý zarobí zničí či zdravie, lebo to je praca, ktorú dlho nevydrží robiť chrbtica, nespanok, stres...zla strava, samota....má dom a peniaze na roztopase.Ospravedlnuje ju to, že je ešte mladá a hlúpa a niekto pisal, že jej chyba pokora to je všetko.Ja viem o čom je život kamionistu a tá suma pri všetkej úcte je trocha prehnana
@eliska13 O tej práci ja neviem nič, preto som sa nehadala ohladom tej sumy. Prekvapilo má to číslo musim byt úprimná. Vedela som že je to lepšie platená práca ale že až takto to by som nikdy netipovala. Možno je fakt cely mesiac na cestách mimo republiky.
@eliska13 zjavvne sa obetoval pre rodinu,oni kaslu na jeho zdravie,hlavne ze ona moze rozhadzovat peniaze a tu sa realizovat svojimi "perlami"...chudak muz,je mozno rad ze s nou nemusi byt...,,
@77daniela77 pani zlata ja robim sama na seba aj popri rodicaku, na mna nikto robit nemusi. Moj manzel toto robil uz ked sme sa spoznali lebo ho to bavi a nie preto ze musi.
@saskia_98 isteze,o tom nikto z nas nepochybuje....😉
Posledné piate dieťa som mala v 43 rokoch , neplánovane a riadne ma to zaskočilo . Rodila som v 21, 26 , 35 , 39 a tam mal byť koniec a ejha v 42 rokoch som našla na teste dve čiarky a po potvrdení lekárom som sa rozrevala v ambulancii . Zvažovala som všetky možnosti , ďalšie dieťa som neplánovala a nechcela . Ten kto ma presvedčil bol manžel .
Obávala som sa tehotenstva , obávala som sa nevyspatia a aj ako to budem zvládať. Teraz zisťujem že mi to viac dalo ako vzalo . O dva mesiace mám 45 rokov, doma takmer 21 ročného drobca , aktívneho živého a krásne rozprávajúceho , bez plienky cez deň . Zvládli sme to s manželom myslím na jednotku .
Čo mi to dalo ... začala som znova behať ,aby som sa udržala vo forme, prestala som žrať kraviny , dbám na svoje zdravie ako nikdy predtým , teraz sa pripravujem na pol maratón, s manželom hráme badminton a chodíme ako manželský pár na turnaje , manžel obnovil triatlon ....., obidvaja sme riadne schudli . Dnes by som v behu a kardiošportoch do vačku schovala priemernú 30 tničku .
Takže áno pre nás syn je silná motivácia ako žiť lepšie a vydržať v čo najlepšom zdraví čo najdlhšie. Stužkovú už absolútne neriešim , neprídem tam ani chlpatá , ani s bradavicou na nose , ani nebudem mať oblečené teplé bomarďáky a bavlnené punčochy. Bude tam pevne verím zdravá , dobre vyzerajúca a upravená 60 tnička.
Ako 42 ročná som bola na stužkovej synovi , bola som tam jedna z najmladších a boli tam podstatne starší rodičia , nikto sa za nikoho nehanbil , nikto nikoho neokukoval , každý pozeral to svoje mláďa ako účinkuje v programe .
Môj otec má 72 rokov , mama 65 a so sprievodcom vyšli na Gerlach tento rok . Svokra má 65 , bežne mi berie na celý týždeň 3 moje deti počas prázdnin a potom ide hneď na turistiku do Krkonoš. My nie sme rodina gaučákov.
Napriek tomu všetkému by som dieťa aj keď neplánované v 49 rokoch riadne zvažovala .
@maminuska isteze,kazda zena ak sa rozhodla v 49 nachat si dieta ma na to dovod.....mozno nema vobec deti....kazdy pripad je iny....

@misinka0611 šoferovanie 🤷🏻 neviem. Šoferoval už ked sme sa spoznali a zvykla som si takže to neriešim. 🙂