Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka 😀 ...ja uz mam asi stale hladinu 😅 , ale nie...my sme vcera az tolko nevypili, sme boli radi, ze sme docestovali, nakup urobili a potom uz len leharo....
micicka, tak nejako, este mame nejake pootvarane flasky zo vcera, tak dopijame...
baby, ja by som len jedla a jedla...hrozne, cera som vyhrabala jedny rifle zo skrine, co som ich dlhsie na sebe nemala a ani som gombik na nich nezapla... 😅
Ahojte baby...ale nas tu je dnes 🙂
ahoj lenka...co ako ste vy stravili silvester?
velvetka celkom pohoda, boli sme u známych...podvecer sme posedeli, pokecali a pred polnocou sme sli na kopec, už tradicne sa zapaluje velká vatr
vatra 🙂
ja by som si zase chcela kúpiť nové rifle, ale radšej to odložím, až keď sa dostanem do normálu 😀
lenka ahoj, ako sa máš? čo nového?
ahojte baby,
fuuuuuuuuu ale ste toho popisali, teraz som docitala o com bola rec
a asi ako kazdý neskutocne pažravo...boli sme mrknut u nasich, byvaju nedaleko a cestou nadol som bezala, lebo som bola totalne nafuknutá, pojedla som 5-te cez 9-te... 🙂
ahoj lenka 😉
velvet 😀 ...ja tiez najradsej len v teplakoch sa tieto dni doma povalujem, vsetko mi je akesi tesne, cim to bude 😕
aj teraz mam na nieco chut a to mam este stale plne brucho 😅
velvet lulu - aj jaby som si tak rada vypila, píšem ako keby som bola nejaký ožran 🙄 ale tie ATB mám na tri týždne, takže ešte 1,5 vydržať...
joj lulu, toto je to, že stále mám na niečo chuť, už som taká rozožratá, že až 😠 ale zase veď aj to treba 😅
lulu micicka a vsetky ostatné pozravujem vas....mne tiez oci žeru, to je hrozné tieto sviatky, jedno stastie ze mam vybitu bateriu vo váhe 😀 😀
ja som si este cez vianoce kupila rifle,radsej o cislo vacsie, som si povedala, ze aj ked mi budu po vianociach vacsie, nevadi, ked budem tehu ich vynosim 😅
micicka, ale vsak za poharik by si si mohla dat, ci nie, sice by sa na ATB nemalo byt, no trosku si mozes lusknut.. 😉
lenka, to muselo byt velmi pekne...ta vatra..
a tá kuchynská do 5kg to mi asi nebude stacit...jedine jak by tak na jeden prsník, dnes mi muz povedal ze mam nejaké väcsie...a on to tam furt rovnaké 😀 😀
lenka-ja som zase tieto vianoce dostala digitalnu vahu, lebo sme nemali,tak aspon ma to bude motivovat-ale az od pondelka, tento vikend sa este dotlacim 😎
a tak za jeden som si dala aj na vianoce aj včera, ale radšej to vydržím 🙂
jezisi, myslela som, ze by sa na ATB nemalo pit, nie byt...ako hladina alkolu v krvi stupa pomaly ale isto.. 😅
ked sa vratime do "bezneho pracovneho zivota" schudneme nebudeme ani vediet ako
lulu, tak to je drzosť, že ti dali váhu, čo tým chceli naznačiť xi xi
vatra bola super, ale viditelnost bola cca 10 metrov, u nas sadla taká hmla, ze som si nedovidela pomaly ani na muža a to stal pri mne 😀
lenkka 😀 😀
baby idem od vás, lebo ten môj mi nadáva, že som tu už moc dlho.
papa a príjemné prejedanie sa
lenka, jak som sa nasmiala, ze na jeden prsnik...a on to ma furt rovnake... 😀
co by si chcela nieco vacsie...??? 😢
lulu ja som si sama kupila taku, co aj tu vodu v tele a tuk merie, no ale to je taká bujacina....raz som si to dala vyratat a zhodnotila som ze je asi vadná od vyroby....som ako jelito
len na chvilku som skocila sem lucim sa s vami.
uvidime sa v nedelu 😉
micicka-nasi praveze stale do mna hucia, ze mam pribrat,ale vahu mi kupili,lebo vedeli, ze nemam... 😅

hej, maly je uz fit 😵 , som rada, ze to ma za sebou....nebudem aspon trpnut, ked budem tehu, ci to domov nedonesie...
este neviem presne, co mu kupim, ale asi tie klasicke, co su pre muzov pri planovani gravidity....
a to mas pravdu, ze su ako chlapci, moj kupuje synovi hracky, s ktorymi sa aj on moze hrat.... 😀
a na pocitaci uz ficia obaja, hravaju spolu...