icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
1. jan 2010

hej, maly je uz fit 😵 , som rada, ze to ma za sebou....nebudem aspon trpnut, ked budem tehu, ci to domov nedonesie...
este neviem presne, co mu kupim, ale asi tie klasicke, co su pre muzov pri planovani gravidity....
a to mas pravdu, ze su ako chlapci, moj kupuje synovi hracky, s ktorymi sa aj on moze hrat.... 😀

a na pocitaci uz ficia obaja, hravaju spolu...

lu.lu.
1. jan 2010

micicka 😀 ...ja uz mam asi stale hladinu 😅 , ale nie...my sme vcera az tolko nevypili, sme boli radi, ze sme docestovali, nakup urobili a potom uz len leharo....

velvet26
1. jan 2010

micicka, tak nejako, este mame nejake pootvarane flasky zo vcera, tak dopijame...

velvet26
1. jan 2010

baby, ja by som len jedla a jedla...hrozne, cera som vyhrabala jedny rifle zo skrine, co som ich dlhsie na sebe nemala a ani som gombik na nich nezapla... 😅

lenkka81
1. jan 2010

Ahojte baby...ale nas tu je dnes 🙂

velvet26
1. jan 2010

ahoj lenka...co ako ste vy stravili silvester?

lenkka81
1. jan 2010

velvetka celkom pohoda, boli sme u známych...podvecer sme posedeli, pokecali a pred polnocou sme sli na kopec, už tradicne sa zapaluje velká vatr

lenkka81
1. jan 2010

vatra 🙂

micicka
1. jan 2010

ja by som si zase chcela kúpiť nové rifle, ale radšej to odložím, až keď sa dostanem do normálu 😀

lenka ahoj, ako sa máš? čo nového?

trinitka87
1. jan 2010

ahojte baby,

fuuuuuuuuu ale ste toho popisali, teraz som docitala o com bola rec

lenkka81
1. jan 2010

a asi ako kazdý neskutocne pažravo...boli sme mrknut u nasich, byvaju nedaleko a cestou nadol som bezala, lebo som bola totalne nafuknutá, pojedla som 5-te cez 9-te... 🙂

lu.lu.
1. jan 2010

ahoj lenka 😉
velvet 😀 ...ja tiez najradsej len v teplakoch sa tieto dni doma povalujem, vsetko mi je akesi tesne, cim to bude 😕
aj teraz mam na nieco chut a to mam este stale plne brucho 😅

micicka
1. jan 2010

velvet lulu - aj jaby som si tak rada vypila, píšem ako keby som bola nejaký ožran 🙄 ale tie ATB mám na tri týždne, takže ešte 1,5 vydržať...

micicka
1. jan 2010

joj lulu, toto je to, že stále mám na niečo chuť, už som taká rozožratá, že až 😠 ale zase veď aj to treba 😅

lenkka81
1. jan 2010

lulu micicka a vsetky ostatné pozravujem vas....mne tiez oci žeru, to je hrozné tieto sviatky, jedno stastie ze mam vybitu bateriu vo váhe 😀 😀

lu.lu.
1. jan 2010

ja som si este cez vianoce kupila rifle,radsej o cislo vacsie, som si povedala, ze aj ked mi budu po vianociach vacsie, nevadi, ked budem tehu ich vynosim 😅

velvet26
1. jan 2010

micicka, ale vsak za poharik by si si mohla dat, ci nie, sice by sa na ATB nemalo byt, no trosku si mozes lusknut.. 😉
lenka, to muselo byt velmi pekne...ta vatra..

lenkka81
1. jan 2010

a tá kuchynská do 5kg to mi asi nebude stacit...jedine jak by tak na jeden prsník, dnes mi muz povedal ze mam nejaké väcsie...a on to tam furt rovnaké 😀 😀

lu.lu.
1. jan 2010

lenka-ja som zase tieto vianoce dostala digitalnu vahu, lebo sme nemali,tak aspon ma to bude motivovat-ale az od pondelka, tento vikend sa este dotlacim 😎

micicka
1. jan 2010

a tak za jeden som si dala aj na vianoce aj včera, ale radšej to vydržím 🙂

velvet26
1. jan 2010

jezisi, myslela som, ze by sa na ATB nemalo pit, nie byt...ako hladina alkolu v krvi stupa pomaly ale isto.. 😅

trinitka87
1. jan 2010

ked sa vratime do "bezneho pracovneho zivota" schudneme nebudeme ani vediet ako

micicka
1. jan 2010

lulu, tak to je drzosť, že ti dali váhu, čo tým chceli naznačiť xi xi

lenkka81
1. jan 2010

vatra bola super, ale viditelnost bola cca 10 metrov, u nas sadla taká hmla, ze som si nedovidela pomaly ani na muža a to stal pri mne 😀

lu.lu.
1. jan 2010

lenkka 😀 😀

micicka
1. jan 2010

baby idem od vás, lebo ten môj mi nadáva, že som tu už moc dlho.

papa a príjemné prejedanie sa

velvet26
1. jan 2010

lenka, jak som sa nasmiala, ze na jeden prsnik...a on to ma furt rovnake... 😀
co by si chcela nieco vacsie...??? 😢

lenkka81
1. jan 2010

lulu ja som si sama kupila taku, co aj tu vodu v tele a tuk merie, no ale to je taká bujacina....raz som si to dala vyratat a zhodnotila som ze je asi vadná od vyroby....som ako jelito

trinitka87
1. jan 2010

len na chvilku som skocila sem lucim sa s vami.
uvidime sa v nedelu 😉

lu.lu.
1. jan 2010

micicka-nasi praveze stale do mna hucia, ze mam pribrat,ale vahu mi kupili,lebo vedeli, ze nemam... 😅