Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
baby,ved my sme za dva dni 12 stran popisali--plodna temicka, len co je pravda...
pa micicka, pa trinitka...
lenka, veseleho smailka som chcela dat, buchla som omylom toho smutneho...
ja by som zas naopak prijala aj o nieco mensie proporcie manzelikove...teda len niekedy...vsak to poznate 😅
lu.lu inak ja mam bracha v irsku a vzdy ked u nich snezi tak to je to tak za 2 dni na slovensku..no a kedze u UK uz dnes fujacilo tak snad to dojde aj tu.. sme jak český žandári.. 😀
sa to tu nejako zvrhava.... 😀
lenka... 😀 neboj, este bude vladat urcite dost dlho...ja si to inak neviem predstavit, ze ked budeme stari, ze co budeme v posteli robit, to bude groteska skorej.. 😀
dobru noc trinitke a micke....
lu.lu...vsak sme zdrave zeny pri chuti, ja inak rada kecam o sexe...jaaaaj a ked si vypijem je koniec, vtzedy zabavam vsetkych svojimi recami, hlavne chalani vzdy chcu nech dojdem, ked je nejaka oslava...sa na mne zabavaju.. 😀
velvet- akoze len niekedy? ako to mam chapat?ked mate vymenene pozicie?
lu.lu, tak nejako som to myslela, ked to urcuje partner, tak koniec...niekedy sa neovlada...a pred menzesom, ked je to vsetko citlivejsie...
no tak to som nerozmýšlala ani este nad tym... inak baby co som muzovi vyviedla...na vianoce dostal odomna muz zastrihavač chlpkov do nosa a usi, mimo ineho...inak baby tvar to ma ako vibrator...len velkost je biedna, muzovi pri pohlade na to oci vysli skoro na vrch hlavy...
lenka, co sa zlakol, ze si mu kupila vibrator?? 😀
presne,ked to nechas na nich, tak ako utrhnuti z retaze.... 😀 ale aspon sa nenudime
velvetka ty si potvora... 😀 nechces robit redaktorku v črepiny plus??? 😀
leni, vsak aj s malym gasparkom sa da zahrat velke divadlo, tak sa teda hovori... 😅
no hodil na to taký divný pohlad, asi sa zlakol konkurencie... 😀
leni, no to by ma aj bavilo, ja zas hovorim, ze na stare kolena sa dam na rezirovanie filmov pre dospelych, to budu ale take komedie, ze dovidenia... 😉
my sme vcera pozerali nejake stranky,chceme zopar hraciek objednat, nech je zabava 😎
lu.lu...my aj nieco mame, a uz som aj jednu pokazila.... 😀
myslís nejaké opraty????? 😀 😀 😀
velvetka co si s tym šlahala bielka na koláč? 😀 😀 😀
my tiez mame nejake drobnosti, ale chceme, teda hlavne ja nieco nove vyskusat...opraty? dobry napad 😉
lulu nebudem len ja staromodna, hod nejaký link 😀 😀
velvet- si bola nazhavena a hracka nevydrzala? 😀
baby, jake opraty...eeee. to nemame, no bavilo by ma mat taky maly bicik a trosku sa s nim pohrat a vybacat muzika po holej.. 😀
to som venusine gulicky pokazila, normalne sa jedna rozpadla... 😀
ta tenga vyzera zaujimavo 😉
lulu...hod link, nech pokukame...este by sa daco zislo... 😉
ja som srandovala 😀 no ale mrknem....
som ta chytila za slovo 🙂
baby, a tanga, oblecu si to ti vasi, my sme raz dostali od kamosov, on tangace aj ja a puta s kozusinkou a tie tangace si ani nechcel dat...vcera velice rozpraval, ze ich mal a su mu male, no predo mnou si ich neobliekol...

ale nie velvetka, nestazujem sa...ale sa smejem vzdy ze muz je starsi o 8 rokov, tak musime kym vladze.... 😀