icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
1. jan 2010

ale nie velvetka, nestazujem sa...ale sa smejem vzdy ze muz je starsi o 8 rokov, tak musime kym vladze.... 😀

lu.lu.
1. jan 2010

baby,ved my sme za dva dni 12 stran popisali--plodna temicka, len co je pravda...

velvet26
1. jan 2010

pa micicka, pa trinitka...
lenka, veseleho smailka som chcela dat, buchla som omylom toho smutneho...
ja by som zas naopak prijala aj o nieco mensie proporcie manzelikove...teda len niekedy...vsak to poznate 😅

lenkka81
1. jan 2010

lu.lu inak ja mam bracha v irsku a vzdy ked u nich snezi tak to je to tak za 2 dni na slovensku..no a kedze u UK uz dnes fujacilo tak snad to dojde aj tu.. sme jak český žandári.. 😀

lu.lu.
1. jan 2010

sa to tu nejako zvrhava.... 😀

velvet26
1. jan 2010

lenka... 😀 neboj, este bude vladat urcite dost dlho...ja si to inak neviem predstavit, ze ked budeme stari, ze co budeme v posteli robit, to bude groteska skorej.. 😀

lenkka81
1. jan 2010

dobru noc trinitke a micke....

velvet26
1. jan 2010

lu.lu...vsak sme zdrave zeny pri chuti, ja inak rada kecam o sexe...jaaaaj a ked si vypijem je koniec, vtzedy zabavam vsetkych svojimi recami, hlavne chalani vzdy chcu nech dojdem, ked je nejaka oslava...sa na mne zabavaju.. 😀

lu.lu.
1. jan 2010

velvet- akoze len niekedy? ako to mam chapat?ked mate vymenene pozicie?

velvet26
1. jan 2010

lu.lu, tak nejako som to myslela, ked to urcuje partner, tak koniec...niekedy sa neovlada...a pred menzesom, ked je to vsetko citlivejsie...

lenkka81
1. jan 2010

no tak to som nerozmýšlala ani este nad tym... inak baby co som muzovi vyviedla...na vianoce dostal odomna muz zastrihavač chlpkov do nosa a usi, mimo ineho...inak baby tvar to ma ako vibrator...len velkost je biedna, muzovi pri pohlade na to oci vysli skoro na vrch hlavy...

velvet26
1. jan 2010

lenka, co sa zlakol, ze si mu kupila vibrator?? 😀

lu.lu.
1. jan 2010

presne,ked to nechas na nich, tak ako utrhnuti z retaze.... 😀 ale aspon sa nenudime

lenkka81
1. jan 2010

velvetka ty si potvora... 😀 nechces robit redaktorku v črepiny plus??? 😀

velvet26
1. jan 2010

leni, vsak aj s malym gasparkom sa da zahrat velke divadlo, tak sa teda hovori... 😅

lenkka81
1. jan 2010

no hodil na to taký divný pohlad, asi sa zlakol konkurencie... 😀

velvet26
1. jan 2010

leni, no to by ma aj bavilo, ja zas hovorim, ze na stare kolena sa dam na rezirovanie filmov pre dospelych, to budu ale take komedie, ze dovidenia... 😉

lu.lu.
1. jan 2010

my sme vcera pozerali nejake stranky,chceme zopar hraciek objednat, nech je zabava 😎

velvet26
1. jan 2010

lu.lu...my aj nieco mame, a uz som aj jednu pokazila.... 😀

lenkka81
1. jan 2010

myslís nejaké opraty????? 😀 😀 😀

lenkka81
1. jan 2010

velvetka co si s tym šlahala bielka na koláč? 😀 😀 😀

lu.lu.
1. jan 2010

my tiez mame nejake drobnosti, ale chceme, teda hlavne ja nieco nove vyskusat...opraty? dobry napad 😉

lenkka81
1. jan 2010

lulu nebudem len ja staromodna, hod nejaký link 😀 😀

lu.lu.
1. jan 2010

velvet- si bola nazhavena a hracka nevydrzala? 😀

velvet26
1. jan 2010

baby, jake opraty...eeee. to nemame, no bavilo by ma mat taky maly bicik a trosku sa s nim pohrat a vybacat muzika po holej.. 😀
to som venusine gulicky pokazila, normalne sa jedna rozpadla... 😀

lu.lu.
1. jan 2010

http://www.honitka.cz/

ta tenga vyzera zaujimavo 😉

velvet26
1. jan 2010

lulu...hod link, nech pokukame...este by sa daco zislo... 😉

lenkka81
1. jan 2010

ja som srandovala 😀 no ale mrknem....

lu.lu.
1. jan 2010

som ta chytila za slovo 🙂

velvet26
1. jan 2010

baby, a tanga, oblecu si to ti vasi, my sme raz dostali od kamosov, on tangace aj ja a puta s kozusinkou a tie tangace si ani nechcel dat...vcera velice rozpraval, ze ich mal a su mu male, no predo mnou si ich neobliekol...