Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a ty si ako na tom?uz sa snazite ci nie?
caute... 🙂
neda mi to, ako mam chvilku cas, tak sa mi taaaak nechce robit a nakukam, co pisete.. 🙂
misinn, neboj, vlasy prestanu padat, mne po kyrete padali veru dost a uz to uplne prestalo, vobec nepadaju, uplne minimalne a aj mi zhustli mam pocit, tak chce to cas vsetko, aby sa telo aj hormony dostali do normalu...
vecer poslem snazilke aj ja udaje do tabulky..
misinn - my sme len 2 dni po kyrete, takze my este mame pred sebou kopec casu...o dva tyzdne kontrola a snazit sa mozme zacat po prvej menstruacii.
velvet - mne padali vlasy aj predtym, potom, ked som bola tehu prestali a teraz zasa zacali....
vidim to najskor na nejaky marec...
hurááá, mam vysledky z genetiky moje aj mužíkove - sú v uplnom poriadku 😀 😀 Bože, ako mi len odlahlo!!! robili mi minuly tyžden amniocentezu ale žial, ani kvapka plodovej vody, šparal sa tam vo mne a všetko zbytočne lebo vzorka je nanič, ako mi na genet povedali. Inak, ak sa pamatate, mala som v pondelok nastupit do nemocnice na kyret a to som v 19tt, rozmyslela som si to, chcem to nechať na prírodu, nech to odide prirodzene ked mu prestane biť srdiečko, je to otazka času. Už teraz je tam zostatkovy tep, je tam geneticke poškodenie plodu a VVV, ale nenecham ho roztrhať a vyrvať kym ešte žije a bojuje. Tak som sa rozhodla, citim, že v mojom pripade je to tak spravne. idem zajtra na gyn, nech ma pozrie, či zachytí ešte akciu. Fakt ma zarazilo, ked Dr mi povedal, ked ma posielal na predoperačne, že to chce robiť kyretom v takom týždni, čakala som že dilatuju krček a vyvolaju porod. Asi to tak aj skončí,teraz som už v 20tt, uvidíme, dokiaľ plodík bude vladať bojovať,ale myslim že do 3 trimestra to nedotiahneme, ale všetko je možne.je taky malilinky, bruško mam stale len ako v 3. mesiaci. neteší ma taketo tehotenstvo, ale necham to na prirodu, umrie, ked pride jeho chvila. Ale ta genetika ma nesmierne potešila. To značí že bude dalšie babo 😀 😀
misinn, neboj, to utecie ako voda, uvidis, a zachvilku uz budete znova skusat.. 🙂 😵
ja som dnes 8 dc a mam pocit, ze mi pomaly ale isto zacina ovulka...asi zajtra sa rozbehne, tak neviem ci skocit na muzika dnes, ci zajtra...dnes ma ale trening, tak dojde vystaveny, asi nebude nic..tak asi zajtra, je piatok, po celom tyzdni sa predsa musime odreagovat, no nie? 😉
cathy - to je vyborne, ze mate vysledky z genetiky v poriadku 😉
co sa tyka tvojej situacie, v akej momentalne si, si ani nedokazeme predstavit, musi to byt pre teba velmi tazke a bolestive. Ja som bola na tom podobne, cakala som tyzden na kyret, ale den pred tym som uz zacala krvacat, no musela som ist, lebo lekarak povedala, ze to vycisti, aby som nemala v buducnosti problemy, ak by tam ostali nejake zvysky, to vraj potom sposobuje rozne zapaly, infekcie a pod.
je to samozrejme na tebe a je to len a len tvoje rozhodnutie,drzim palce, nech to vsetko zvladnes 😔 si silna.
velvet - skoc na muzika aj dnes aj zajtra 😀 😀 😀 sancu treba vyuzit...
cathy...držím palce.....
nech vsetko dobre dopadne........hlavne ,ze nemás problém s otehotnením......budú dalsie deticky
ja este aj s tym mam problém....no čo uz 😀
awe prepac to som nevedela a v ktorom tyzdni si bola? ☹ to je take strasne, clovek sa tak tesi na babatko a takto to skonci...ja som mala pocas tehotenstva take fajn vlasy vobec mi nepadali mozno sa to upravi, inak aj plet som mala skvelu.. tak mozno otehotnieme naraz 😀
velvet vies ked mi sa ani neponahlame momentalne, najskor by som potrebovala zhodit par kg lebo ked som bola tehotna uz v nejakom 30 tt tak som mala problemy s tlakom a viem ze to bolo aj za vahu, nechcem s tym mat zas problemy..a chceme par mesiacov mat klud oddychnut si s muzom, potom sa zacneme snazit asi az v aprily..no uvidime mozno sa podari aj skor ale nenahlime to 😉 😉
.....sranda,ze vsetky tu chceme schudnut....to by asi tiez chcelo tabulku ...hhehe
cukor haha to je pravda 😀 😀
baby musíme spraviť tabuľku ktorú aj riadne naplníme, a splníme,, s babetkami ... 😵
to chudnutie nevidím optimisticky 😀 mne to určite nepôjde,, ale veď niekto musí byť aj posledný
tak sa hlásim dobrovoľne ...
misinn, jasne, treba tomu nechat trosku casu, fyzicky aj psychicky ked budes v poriadku...a telo si same vypyta, kedy nove babatko prijme... 😉
cathy, boze to mi je luto...ja som uz myslela, ze mas po..neviem si ani predsavit, ako by si som sa rozhodla na tvojom mieste, musi to byt urcite velmi tazke... 😔 drzim ti palce, aby si to zvladla, hlavne vela sily a podpory okolia...
cathy :
je mi hrozne ľúto čo si prežila,, a musíš byť veľmi silná ked sa dokážeš teraz tešiť,, samozrejme že geneitka je dôležitá a je super že ju máš ok .. želám ti veľa veľa zdravíčka a veľa krásnych bábetiek ...
len nechápem kedy ti robili genetiku, keď ešte plod nosíš stále v brušku .. na testy sa čaká dlho, zrejem ti robili tieto testy skôr ..
cathy drzim ti palce aby si vsetko dobre zvladla..teraz to mas velmi tazke ale casom sa da urcite znova vsetko do poriadku...velmi na teba budem mysliet 😨 😨
Ahojte babenky.... dnes idem treti den na nocnu takze vas ani docitat neviem...lebo som cely den k.o a inak dneska mi dorazila mrcha takze tehu sa nekona...snad nabuduce
cukruska1920 neboj vsetko ma svoj cas mozno buduci mesiac sa vam podari otehotniet 😉 🙂
ahoj cukruska :
mrzi ma že došla mrcha, ale veď ona next mesiac nepríde určite ,,
všetci sme ti držali palečky,, chýbala si nám,,
posielam positiv energie .....................................
babulky ja som v pohode...aspon mozme sexikovat 😀 lebo v tehu nebudeme...
cukruska my sme to robili az do konca 8 mesiaca a bolo to v pohode 😉 😉
misi...no len ja mam za sebou dva potraty takze uz riskovat nebudem
hm vidis hlavne ze doktori tvrdia ze to nemoze ovplivniť plod 😒
misi...tak ja som nepotratila kvoli sexu..ale kvoli tomu ze budem na rizikovom a doktor mi to nedoporuci... tak naco...
no sak jasne ved chapem ze si chces davat co najvacsi pozor ja by som bola urcite toho isteho nazoru ako ty... mna daju asi tiez na rizikove ked otehotniem, ale ja aj chcem lebo by som strasne chcela aby sa nam to podarilo na prvy krat..ale tak je mi jasne ze to si tu zelame kazda
misi...he... ak patris k tym stastnejsim tak sa podari...ja k nim urcite nepatrim 😝
a v ktorom mesiaci si prisla o babatko? neboj urcite k nim patris, ved co mam potom povedat ja? donosila som zdrave babatko a pri porode pochybili doktrori? kto tu ma potom smolu, nestastie...? ☹ ☹
no stale dufam ze sa na nas stastie obrati
kocky, trosku som si zdriemla, este stale som dost vycerpana, tak vela spim...
misinn - bola som v 12tt 😔
cukruska - mas pravdu, este si to uzi, ja sa uz na to tesiiim, tiez som bola posledne mesiace ako v celibate 😀 drzim palceky a prajem vela sily do dalsieho snazenia, nech je uz uspesne!
monique - suhlasim s tebou, radsej treba spravit tabulku, ktoru naplnime a to babatkovsku, nie chudnuciu 😉

tak drzim palce, nech sa ptom co najskor podari 😉