icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
21. jan 2010

misinn - je mi luto, co sa stalo tebe, az teraz som si vsimla, ked pises, co si musela prezit...vela sily prajem 😔

misinn
21. jan 2010

awe, dakujem ale nastastie som uz z najhorsieho von, v podstate zivot ide dalej...sem tam ma to chyti mam vselijake pocity ale tak verim ze raz budeme vsetky stastne 🙂

cukruska1920
21. jan 2010

prve v 8tt a druhe v 11tt

misinn
21. jan 2010

bola si aj na nejakych vysetreniach? co ti povedal doktor? nepatral kvoli comu sa to stalo?

janirea
21. jan 2010

caute babky,
tak my sme na PN, dokyna sa nebavila a hned vypisala, dostali sme este duphik pre istotu a oddychovat,,,dnes som bola este v robote, dorobit najnutnejsie veci, aby neboli frflacky a uz budem mat aj viacej casu na konika

nikto ma este nenasleduje ? 🙂

misinn
21. jan 2010

janirea ako ti je dobre aj ja uz chcem byt tehu 🙂 🙂 keby sa tak dal posunut cas 😉

cukruska1920
21. jan 2010

misi...zistili mi pricinu...mam zlu zrazanlivost krvi tak ked otehotniem bud si budem pichat injekcie na riedenie alebo uvidim co mi povie doktor

misinn
21. jan 2010

cukruska aha, vsimla som si ze tento problem ma vela mamiciek ale nastastie to nie je nic vazne, tak dufam ze sa vam to uz do tretice podari 🙂 🙂

janirea
21. jan 2010

velvet,,kukla som do grafu,,,my sme snazili 15 DC planovana nahoda 😀 ,,,teda vtedy myslim, ze sa podarilo,,,inac to nevychadza

misinn,,vies ako rychlo to ubehne, neboj, za chvilku sa tu bude tehulkovat jedna radost 🙂
ja este budem s takou malou dusickou cakat na dalsiu kontrolu 3.2. lebo mame aj hematom, tak snad vsetko bude ok,,a dari sa mi teraz apson jedno jedlo cez den udrzat v sebe

inac baby, ked som bola u dr. strasne "mudru" sestricku tam ma 😠,,,,ako velka odbornicka mi pozerala do papierov a jej komentar "to ten hematom tam mate preto, ze ste nepockali 6 mesiacov",,,ja jej hovorim, ze dr. mi hovorila o troch,,,ona na to ze to bolo aby som femibion jedla 3 mesiace pred tehu,,,,na co som jej povedala, ze ten femibion jem aj 7 mesiacov, kedze aj pred prvym potratom som ho uzivala,,,,,,no normalne ma nastvala, mudrejsia ako dr 😠,,,a taka zaba aspon o tri rokyi mladsia odo mna 😀

awe
21. jan 2010

janiera - ja som tu nova, pridala som sa ku kockam vcera...ale precitala som si uz v predoslej teme, ze sa ti podarilo hned otehulkovat, tak si pre nas takym pozitivnym prikladom 🙂 drzim ti palce, nech to tentokrat dotiahnes uspesne az do konca a uzivaj si to...ja som si povedala, ze nech vraciam celych 9 mesiacov a nech mi je zleee, len nech viem, ze babo je v poriadku....a aj ste planovali? myslim BT a tak, ci len nahodicka 🙂 ?

cukruska - iank vazne, s tou zrazanlivostou ma problem pomaly kazda druha kocka... 😒

awe
21. jan 2010

janiera - vcera sme s kockami vymysleli taku tabulku, tak sa do nej pridaj, budes nasa novopecena tehulka, ktoru budeme nasledovat 😉 precitaj par stran dozadu, ked budes mat cas, tam sme o tom vcera popisali par stranok ...

janirea
21. jan 2010

awe,,,kazda to uz teraz dotiahneme do uspesneho konca 🙂
a tie nevolnosti, to sa da zvladnut,,,musi sa,,hlavne udrzat jedlo, aby mal drobec vyzivu a do nemocky by som teda velmi nechcela, aj ked som uz 3kg schudla, ale este je to ok

no neviem, ci to bolo planovanie, ale skusili sme podla grafu BT, v tretom cykle, ze raz sa mozno nic nestane 🙂 a nejak sme sa trafili 😅
tu tabulku pozriem, len vas musim docitat,,,lebo vzdy ked sem nakuknem, tak 10-12 stran zapisanych 🙂

awe
21. jan 2010

ukecane baby 😀

ja tiez teraz stiham pisat a citat, lebo som domka na PN, ale ked pojdem do prace, uz budem stihat ledva citat 😉

skusim to meranie asi aj ja a merala si az po prvej MS, ci mozem zacat aj skor?

misinn
21. jan 2010

janirea, to je fakt ja si ani tie strany dozadu nezviknem citat 😒

janirea
21. jan 2010

no baby su tu fest rychle 🙂
ja som zacala po prvej MS, kedze ten prvy cyklus bol taky vselijaky a dlhsi, potom dalsi uz nabehol do starych kolaji
ak sa ti chce kludne mozes zacat aj skor merat,,,aspon budes mat viacej nameranych kriviek na porovnanie

awe
21. jan 2010

no tak uvidim, ci budem trpezliva na toto, ci radsej nezvolim radsej ovu testy 😅

janiera a vsetko bolo na uzv v pohode? uz si aj srdiecko pocula?

lu.lu.
21. jan 2010

ahojte kocky 🙂 ...vy ste sa zase dnes rozpisali,obycajne tu byva cez den potichsie....

janirea- super, ze si na PN,mozes spavat doobeda, oddychovat a popritom konikovat 😉

cukruska- to mi je luto,ja som do teba vkladala nadeje,ze budes druha, ale neva... za chvilu sa tu isto vsetky nakazime virusom, ktory sa tu zacal sirit 😀

lu.lu.
21. jan 2010

cathy- ty najlepsie vies, co mas urobit, velmi ti zelam, aby si mala toto tazke obdobie co najskor za sebou...

janirea
21. jan 2010

ano, aj akcia srdiecka,,a drobec mal 6mm,,,,len ten hematom bol tesne pod plodovym vajickom,,,ale ze inak je vsetko v poriadku, ze sa ten hematom musi vstrebat

to meranie BT sa mi celkom osvedcilo,,,len tiez neviem, ci by som vydrzala dlhsie merat,,,predsa ten isty cas, rovnako spat, rovnake miesto,,,a to sa neda stale

awe
21. jan 2010

lulu - dufam, ze tehutenske virusy sa tu budu sirit minimalne takou rychlostou ako sa vonku siria chripkove 😵 😵 😵

janirea
21. jan 2010

baby a este:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
😉

awe
21. jan 2010

janiera - to je super, ze si uz aj srdiecko videla, potom je vsetko, ako ma byt. Teraz len vela oddychuj, aby sa ten hnusny hematom co najskor vstrebal, aby si bola fit 😉

ved to, ja nie som moc trpezlivy clovek na meranie, a hlavne cez vikend, ked si chcem pospat... 😅

snad motyka vystreli aj bez merania...

awe
21. jan 2010

janiera - dakujeme 😉

janirea
21. jan 2010

awe,,u ma boli tiez take vikendy,,,,rano v polospanku merat a potom som dalej spala,,,este ze mal ten teplomer pamat 🙂

lu.lu.
21. jan 2010

dakujeme janirejka----uz som si chytila 😉

lu.lu.
21. jan 2010

moniquie- pozerala som tie fotecky na pozadie, ta prva je uuuplne dokonala, dajme tu 😵

a ta posledna- 😢

awe
21. jan 2010

ta posledn aje velmi smutna 😔 😔 😔

lu.lu.
21. jan 2010

ozaj awe- si sa pytala na to cvicenie,ze? tak asi najskor po mesiaci,ja som zacala skor a trosku som sa rozkrvacala 😒

ale teraz uz zase naplno 🙂 , musim vyuzit, kym nie som tehu,potom budem len priberat 😅

awe
21. jan 2010

lulu - aj ja si myslim, ze mozno az po prvej MS, teraz sa este citim slaba a ked prilis vela chodim, zacne ma boliet podbrusko, tak som radsej len v klude...

lu.lu.
21. jan 2010

je to tazke, ja som bola zvyknuta pravidelne cvicit, ale odkedy som zistila, ze som tehu, tak som radsej prestala- takze som necvicila asi 3 mesiace...