icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
21. jan 2010

ja tak isto lulu, vlastne uz od zaciatku novembra som necvicila 😒

ale nevadii, vsetko dozenieme, zacnem aspon prechadzkami...to sa da...a teraz tu je nadherne, kopec snehu, od rana husto snezi, tak cez vikend sa trosku prevetrame 😉

lulu a vy sa kedy zacinate snazit?

janirea
21. jan 2010

zienky, idem sa ja trochu natiahnut, nejak sa nepozdava mojmu zaludku ze ho krcim
pekny vecer zatial

awe
21. jan 2010

pekny vecer 😉

kocky, ja si idem spravit nieco rychle na veceru, ale inak som stale tu 🙂

lu.lu.
21. jan 2010

pa jani 🙂

awe- my chceme zacat vo februari(marci), podla toho kolko vydrzime a tiez si musim ist na slovensko po lieky, tak aj to nas trochu brzdi...

idem aj ja, syn mi chce okupovat laptop 😀

vecer sa zastavim
papa 🙂

vifinka
21. jan 2010

ahojte žienky, vcera som sa vypla, lebo som hodinu a pol vykecavala so svagrinkou 🙂
tabulecku schvalujem snazilkent som poslala IDs 🙂
inak, rano sme riesili s mm, ze ci robit deti rano alebo vecer 😵 aby mimiskovia nevytiekli a pekne buvali tam kde maju 🙂

awe
21. jan 2010

ahoj vifinka, 😉 asi radsej vecer, lebo po sexiku je dobre este minimalne 30 minut lezat...

awe
21. jan 2010

ale ak mas cas lezat aj rano, tak preco nie 😀

vifinka
21. jan 2010

ahoj awe 🙂 tak to asi budeme striedat 😀 ale nocne sichty vitazia 😵

awe
21. jan 2010

juj kocky, keby ten cas isiel rychlo a uz sme sa mohli snazit...to este bude trvat, kym sa dockam prvej mrchy 😒 ale co uz asi si zasa musim precvicovat trpezlivost...

ja sa len bojim toho, ze v dalsom tehu budem prilis precitlivela a uzkostliva a budem sa vela sledovat...

ivanap6
21. jan 2010

no ahojte babulky, aj nové kočky 🙂
fuu ale ste popísali, ja som včera nestíhala, som sa pripravovala na dnešný pracovný pohovor, ktorý si myslím nedopadol najlepšie, môj problém je fluent English ☹ ale čo tam po tom...

tabuľka paráda, teším sa na ňu

awe - pýtala si sa na hemato v BA, ja som sa práve včera objednala na hematologiu a idem tam zajtra a výsledky trvajú dlho, ale neviem presne (1-2mesiace asi)

awe
21. jan 2010

ivanap6 - a do ktorej nemocky si sa objednala? boze, preco to tak dlho trvaaaa?

ivanap6
21. jan 2010

do nemocnice Milosrdní bratia, ale fakt neviem či je to najlepšia voľba ale to je jedno nie? Proste mi to padlo do oka ked som hladala hematologickú ambulaciu v BA. Ale prekvapivo rýcho ma tam objednali.
tel.číslo je 02/5788 7253 ak by si chcela zavolaj a objdnaj sa

ivanap6
21. jan 2010

beak sa už dávno neozvala, mala mať včera výsledky z cytogenetiky, halooo beak si tu? 🙂

awe
21. jan 2010

mozno ta preto objednali rychlo, lebo nemaju az tolko pacientov, vsetci vzdy idu na Kramare, tam je asi najvacsi naval...ja este musim pocakt do kontroly,kedy mi da moja gyn.odporucajuci listok a potom sa objendam a mozno tiez tam, ked to je take rychle...

ivanap6
21. jan 2010

veru asi väčšina ide do väčšej nemocnice, ale pokiaľ ťa nejdú rezať, tak môže byť aj táto 😉
awe, v ktorej nemocke ti robili ky....ž? mne na Antolskej.

awe
21. jan 2010

mne v SAGAX-e v D. Strede, je to sukromna klinika a pracuje tam aj moja lekarka, bola som tam aj na laparke. Tiez mi dala odporucajuci listok na Antolsku, ak by som zacala krvacat, ale ja som bola v podstate ok po tejto stranke, tak som pockala a isla som tam...den pred kyr...som zacala spinit.

awe
21. jan 2010

ja som bola na tom psychicky dost zle, tak som nechcela ist do nemocky, kde budem musiet nedajboze ostat cez noc a byt bez manzela. Tu bol cely cas so mnou a vlastne 2 hodinky po zakroku som mohla ist domov. Sice sa tam plati, ale ja som mala s touto klinikou velmi dobre skusenosti aj po laparke...

ivanap6
21. jan 2010

tak to si mala super, inak aj ja som bola celkom spokojná, až ne tie sprchy 🙂 ale doktori boli fajn, to je hlavne

awe
21. jan 2010

a tiez si isla domov v ten den, ci si si tam aj polezala?

awe
21. jan 2010

a kam chodis ku gyn., tiez na Antolsku?

ivanap6
21. jan 2010

domov som šla až na druhý deň, ale ja som to tak aj chcela, lebo ráno ma mohol doktor čo ma operoval skontrolovať. tiež som bola v 12tt. ťa obdivujem aká si silná dva dni po, ale čo sa stalo sa nezmení a onedlho budeme maminy 🙂

ivanap6
21. jan 2010

nie, gyndu mám na Račianskej.
Na Antoskej ani neviem či tam ma niekto gyn.ambulanciu, tam sú samí pôrodnici a tí su vždy vyťažení "dôležitejšími" prípadmi...

awe
21. jan 2010

vies, ja som od zaciatku tehotenstva mala problemy...a to, ze idem na kyr...som vedela uz 5 dni, kedy mi doki oznamila, ze sa plodik nevyvyja a nebije mu srdiecko, za tych 5 dni som sa vyplakala, vsade som citila samu nespravodlivost, ze preco prave nam sa to muselo stat a aj pred zakrokom som si este poplakala, ked mi robili posledny kontrolny ultrazvuk a aj po zakroku a aj vcera, aj dnes...ale co uz narobim, je to za mnou, je to prec a uz sa to nezmeni....treba sa len dat cim skor dokopy a ist dalej 😔 a mne velmi pomaha, ze si tu mozem pokecat s vami, co ste prezili to iste, co aj ja, lebo nik iny to nechape, vsetci len povedia, neboj sa, ved este budete mat deti ako smeti....ano...ale my sme chceli aj toto...

awe
21. jan 2010

a kedy sa zacinate snazit? my mozme po 1 mrche.

ivanap6
21. jan 2010

no presne, kto to neprežil tak nepochopí, aj mne veľmi pomohli kočky v tejto téme...
my by sme chceli začať so znažením od marca - kvôli chrípkam a aj kvôli novej robote, ktorú síce ešte nemám, ale dúfam, že čoskoro budem mať. Bodaj by sa vám zadarilo hned, budem držať moc palce 😉

awe
21. jan 2010

aj my asi tak isto, marec, april...veru, ja chcem byt tiez tehulka v lete, lebo teraz som mala kriticke obdobie prave cez chripkove obdobie - same virozy, aj ja som jednu chytila, nastastie bez horucok ma to obislo...ale uz to nechcem zazit...aj ja tebe moc drzim palce 😵

a drzim palce, aby si si nasla ja novu robotku, aj ked teraz v krize je to iste tazke 😒 a vyzrea to aspon nadejne?

ivanap6
21. jan 2010

no chodím po pohovoroch a aj to je už úspech, lebo málokedy vôbec reagujú, len ešte nemám nič isté ale myslím, že je to otázka času...
ja sa bojím tých chorôb, lebo ako som v septembri otehotnela, tak som bolá stále chorá a v 10tt som dostala chrípku a vtedy sa plodík aj prestal vyvíjať a v 12 tt sa to zistilo 😔

awe
21. jan 2010

ved prave, najhorsie je, ked si v prvom trimestri cez chripkove obdobie a ja som bola tiez ☹ neboj, teraz budeme tehulky pekne v lete, ked bude slniecko, teplucko, vela vitaminov a tak 🙂

tak to je super, ze chodis po pohovoroch, to je uz len krocik k tomu, aby ta niekde vybrali...a aj pohovormi sa clovek otukava 😉

awe
21. jan 2010

a aj si bola na nejakych vysetreniach po MA?teda okrem hemato, co ides...my mame genetiku za sebou este pred tehu a ta je ok, ale tiez sme na nu cakali vyse 2 mesiacov - teda na vysledky...ja som zvedava, ci sa nahodou aj z tej histologie nieco nezisti...

ivanap6
21. jan 2010

veru nie, moja dr. ma nechce na žiadne vyšetrenia posielať, lebo sa to stalo iba raz a to je iba náhoda, prípadne chrípka. Tak som ju uprosila aspon na tu hemato a ešte mi spraví kultiváciu zameranu na zápalové procesy ale inak nič. Ale aspon tu hemato budem mať...
z histologia sa malokedy niečo zistí