Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
janga z Aska... dam ju do albumu na chvilu... tak kuk kym mi ju admini nezmazu
cukruska, postel vyzera tak fajnovo makkucko, tam urcite zamiesite mimiska hned v prvu noc.. 😉
uz som videla cukruska....obrovska je 😅 ...aj s tymi oblieckami kupujete? my sme dnes pozerali nove obliecky, ale nic sme nenasli, chceme fialove-k zavesom, tak este zajtra ideme kuknut.....
hej... komplet vsetko co je na fotke je k tej posteli...aj matrace..nieco na styl dormeo su v nej...tesim tesim...
mne sa velmi zacala pacit seda farba...tiez sme chceli, teda ja- sive obliecky, ale priatel mi to zamietol 😝 ....siva je taka elegos 🙂
my mame sedohnedu sedacku...ostatne mame vsetko z buka...aj podlahy, aj nabytok..sice v obyvacke mame vsetko cisto minimalisticke, len sedacku do Lka, potom kreslo tiez z ikey aj s podnozkou a potom len konferecny stolik a stolik pod telku cisto zo skla...ale tak sa mi to paci..nemam rada prepchane izby nabytkom..
povedali nam ze nam ju privezu za 4-6 tyzdnov....4,februara bude mesiac tak som zvedava
to aj ja, neznasam prepchane izby, ja mam rada kombinaciu hnedej a cervenej....a tiez radsej minimalisticke, zopar vyraznych doplnkov a staci...
lu.lu...tak to mas podobny vkus ako ja....aj ked ja v byte nic cervene nemam, ozaj vsetko len ten prirodny buk...ale je naozaj doplnky robia vela..
velvet-kolko ste zariadovali bytik? 😕
lebo my sme sa nastahovali do prazdneho, vsetko sme nechali na sk....a uz tu byvame vyse roka a stale je co dokupovat,,,ide to riadne do penazi,pokial nechces kupovat smejdy 😝
my sme prave dnes kupili kaktus- aloe a vyzera uplne super v takom ciernom sklenom crepniku 🙂
lu.lu...no dlho nam to netrvalo...no este stale nemam zaclonky...chcem len take nejake moderne daco, no nemam cas chodit a zhanat...no nastastie mame taky vyhad, ze nam nikto do okna nevidi...
no ja keby mam prachy na vsetko co chcem, tak mam zariadene raz-dva 😀 😀 😀
my sme rok prerabali /aj sme tu byvali 😝 / a teraz pomalicky nakupujeme zariadenie..
vsak to ked su peniazky tak sa da..no aj cas treba mat, ten mi dajako chyba, od rana do vecera v praci...tak ma to nebaviiiii... 😠
ozaj lu.lu...ty si doma s leonkom, ci ako...?
nooo, uz tu tusim nikto nie je...
tak idem aj ja....zajtra pridem asi az tak na vecer kuknut..
tak pekny sobotny vecer babule... 🙂
ahojte kocky hlasim sa vam dosla som konecne az teraz domov, tak idem sa pustit na slubene tabulku aby uz bola a mohli sme sa z nej tesit 🙂

no to su stadnartne casy...dufam, ze vam ju donesu co najskor..
my sme kupili v ikey a mali ju hned aj na sklade...tak potom este u nasich boli aj tak cca. mesiac v krabiciach, lebo sme mali posunutu kolaudaciu bytu...sme sa uponahlali...ale nevadi, je to fajn gauc, aj ulozny priestor ma a je roztahovaci...