icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

snazilkant
23. jan 2010
micicka
23. jan 2010

no vy ste dnes zase popísali, posledné tri strany som neprečítala, veď neblbnite, šak to sa nedá stíhať 😀

micicka
23. jan 2010

tabuľka je suprovná 😀 teraz už udeme mať prehľad 😉

ja som dnes zase čo to popila, tak sa mi teraz trošku aj oči krížia 😉

snazilkant
23. jan 2010

mna sa vobec nechce spat no to urcite bude tym ze som si poobede zdriemla 🙂

trinitka87
23. jan 2010

caute baby 🙂
az teraz sa mi podarilo prist a uz mame aj tabulku supeeeeeeeeeeer 🙂 🙂

snazilkant
23. jan 2010

ahoj

micicka
23. jan 2010

ahoj snazilka,

ahoj trinitka

ako sa dnes máte?

trinitka87
23. jan 2010

ja som mala posledne 3dni dost napratane, musela som povybavovat vselijake veci, tak som tu bola pomenej.
zajtra volno,tak sa budem venovat mm a v pondelok som aj tu 🙂

snazilkant
23. jan 2010

no ja som dnes trosku vegetila tolko co som uvarila brinzove halusk a to bolo vsetko 😀
potom som bola s mm na navsteve

trinitka87
23. jan 2010

baby co som videla pred chvilkou v albume taky tehu test, ten digitalny, neviete ci je dobry?
zevraj je tiez len na jedno pouzitie, je to pravda??

snazilkant
23. jan 2010

no videla som ho no vobec netusim aky je , no keby nebol jednorazovy bolo by fajn,
lebo dost to ide so penazi

trinitka87
23. jan 2010

som citala v jednej diskusii, ale uz davno,preto neviem ci je ozaj jednorazovy, keby nie,aj by sa oplatil 😉

micicka
23. jan 2010

digitálny tehutest? ..... s tým teda vôbec nemámđkúsenosť...

snazilka, bryndzaky by som si dala, mňam, celkom ich ľúbim 🙂

snazilkant
23. jan 2010

no mne o nich mm snival uz od pondelku tak som mu slubila ze mu ich urobim tak ich mal plnu misku 😀

trinitka87
23. jan 2010

v teme snazilky , tehotensky test na str. 32 je o nom rec / digitalny tehu test/

micicka
23. jan 2010

snazilka, mohla by som ich mozno zajtra urobit, dobry napad. ja som robila vcera kapustnicu, lebo sa nam zacina nejako jazit kysla kapusta. bryndzaky by som si aj ja dala. mam rada samozrejme so slaninkou a aj s kyslou smotanou, mnam.... tusim som hladna 😀
aky mas recept? lebo mi tusim robime strapacky - po spravnosti, nedavam do cesta vajicko

snazilkant
23. jan 2010

no my robime asi tak nasuchas alebo poriadne rozmixujes zemiaky tak cca 3 ks vacsie + pol.muka+vajicko + sol s toho urobis cesto no a robis halusky

cukor
23. jan 2010

ahojky....mame tabulku.....to je super....si sikulka snazilkant....ja som trosilinku pod parou.....práve odišli hostia....trošku sme oslavovali...tak dobru noc...

trinitka87
23. jan 2010

idem ja spat, majte sa baby.
dobru noc prajem... 🙂

micicka
23. jan 2010

cukora aj ja som trošku "pripitá" 😀

snazilka, ja dávam len zemiaky, múku a soľ. ale to ja len tak info som sa pýtala, kaťždý podľa svojej chuti a zvyklostí robí 😉

micicka
23. jan 2010

trinitka dobrú noc a pekné sníčky prajem

snazilkant
23. jan 2010

presne tak ako hovoris

diapozitiv01
24. jan 2010

dobre ranko 😀

awe
24. jan 2010

dobre ranko kocky 🙂

teeda, idem vas najskor docitat, vcera som tu vobec nebola a vidim, ze budem mat co robit, kym sa dostanem do obrazu 😀

awe
24. jan 2010

jeeej, snazilkant - suprova tabulka 🙂

micicka
24. jan 2010

ahoj kočky, ako vidím dnes je tu oddych. tak ja vás len tak okoloidúcky zdravím 😀 prajem pekný slnečný deň 😉

lenkka81
24. jan 2010

ahojte aj ja sa tesim tabulke....je to prehladné, inak taký krasny vikend a my sedime doma, mala je nejaká usoplená a kasle tak ziadne lyze ani nic....este idem doplnit udaje snazilke... 🙂

cukor
24. jan 2010

ahojte.....aj my by sme chceli ist na tyzden lyzovat......dajte nejaký tip..... 😉

lenkka81
24. jan 2010

cukor my sme boli v cicmanoch...je to poblíz ziliny....zalezi kde byvas...

cukor
24. jan 2010

to je dost daleko....ja som z košíc...ale pred 2 rokmi sme boli v oščadnici a boli sme velmi spokojní....