Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
janga z Aska... dam ju do albumu na chvilu... tak kuk kym mi ju admini nezmazu
lulu ja aj chapem, ze ho nevyrobia za 2 dni, ale toto sa mi zda dlllllho
no kuk..je v albume
cukruska, postel vyzera tak fajnovo makkucko, tam urcite zamiesite mimiska hned v prvu noc.. 😉
velve... 😀 no podla toho kedy ju prinesu 😝
ja som nevidela ☹ nestiham preklikavat medzi FB a MK 😀
janga, to ja kazdy vecer pomaly ficim, preklikavam medzi nimi.. 🙂
cukruska, to ti uz aj adminky stihli tu fotku aj vymazat?? 😅 😕
ani ja som nevidela.....som si vlasy fenovala 😝 ...
ee...ja som ju vymazala....tak ju tam dam ...tak kuk
uz som videla cukruska....obrovska je 😅 ...aj s tymi oblieckami kupujete? my sme dnes pozerali nove obliecky, ale nic sme nenasli, chceme fialove-k zavesom, tak este zajtra ideme kuknut.....
ccukrus dobraaaa - tusim som ju videla v ascu... a takuto ciernu ste si vybrali?
hej... komplet vsetko co je na fotke je k tej posteli...aj matrace..nieco na styl dormeo su v nej...tesim tesim...
mne sa velmi zacala pacit seda farba...tiez sme chceli, teda ja- sive obliecky, ale priatel mi to zamietol 😝 ....siva je taka elegos 🙂
my mame sedohnedu sedacku...ostatne mame vsetko z buka...aj podlahy, aj nabytok..sice v obyvacke mame vsetko cisto minimalisticke, len sedacku do Lka, potom kreslo tiez z ikey aj s podnozkou a potom len konferecny stolik a stolik pod telku cisto zo skla...ale tak sa mi to paci..nemam rada prepchane izby nabytkom..
ja chcem spalnu nejaku wenge, ale este som nenasla tu pravu...
povedali nam ze nam ju privezu za 4-6 tyzdnov....4,februara bude mesiac tak som zvedava
to aj ja, neznasam prepchane izby, ja mam rada kombinaciu hnedej a cervenej....a tiez radsej minimalisticke, zopar vyraznych doplnkov a staci...
lu.lu...tak to mas podobny vkus ako ja....aj ked ja v byte nic cervene nemam, ozaj vsetko len ten prirodny buk...ale je naozaj doplnky robia vela..
velvet-kolko ste zariadovali bytik? 😕
lebo my sme sa nastahovali do prazdneho, vsetko sme nechali na sk....a uz tu byvame vyse roka a stale je co dokupovat,,,ide to riadne do penazi,pokial nechces kupovat smejdy 😝
my sme prave dnes kupili kaktus- aloe a vyzera uplne super v takom ciernom sklenom crepniku 🙂
lu.lu...no dlho nam to netrvalo...no este stale nemam zaclonky...chcem len take nejake moderne daco, no nemam cas chodit a zhanat...no nastastie mame taky vyhad, ze nam nikto do okna nevidi...
no ja keby mam prachy na vsetko co chcem, tak mam zariadene raz-dva 😀 😀 😀
my sme rok prerabali /aj sme tu byvali 😝 / a teraz pomalicky nakupujeme zariadenie..
vsak to ked su peniazky tak sa da..no aj cas treba mat, ten mi dajako chyba, od rana do vecera v praci...tak ma to nebaviiiii... 😠
ozaj lu.lu...ty si doma s leonkom, ci ako...?
vlastne leonko chodi uz do skoly.... 😉
nooo, uz tu tusim nikto nie je...
tak idem aj ja....zajtra pridem asi az tak na vecer kuknut..
tak pekny sobotny vecer babule... 🙂
idem aj ja, dobruuuuu
ahojte kocky hlasim sa vam dosla som konecne az teraz domov, tak idem sa pustit na slubene tabulku aby uz bola a mohli sme sa z nej tesit 🙂
ahoj kočky, ste tuuuuu ???? 😀

no to su stadnartne casy...dufam, ze vam ju donesu co najskor..
my sme kupili v ikey a mali ju hned aj na sklade...tak potom este u nasich boli aj tak cca. mesiac v krabiciach, lebo sme mali posunutu kolaudaciu bytu...sme sa uponahlali...ale nevadi, je to fajn gauc, aj ulozny priestor ma a je roztahovaci...