icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
24. jan 2010

plodné mesiace? a to podľa čoho? to sú plodné pre všetky rovnako? či ako to vyšlo zo štatistiky? tak ktorý je najplodnejší?

snazilkant
24. jan 2010

sarrahmichelle

kludne vitaj a prdaj sa k nam 🙂

micicka
24. jan 2010

sarrah ahoj, jasné, že prijmeme nováčika, vitaj medzi nami sousede 😀 😀

awe
24. jan 2010

sarrah - vitaj medzi nami 🙂

micicka - ziadna statistika, len som volakde citala, ze jar a jesen su najplodnejsie a tak vravim kockam, ze marec, april, maj je nas 😵

micicka
24. jan 2010

no awe, tak to sa pridávam k plodným mesiacom, tiež to plánujem na marec. teda zatiaľ len tak predbežne, uvidíme ako sa vyvinú okolnosti

snazilkant
24. jan 2010

kocky a pred snazenim pojdete este na vysetrenie k Dr. ?
ja som pre istou bola

micicka
24. jan 2010

snazilka, ja asi nie, neviem. na kotrolu coho? ja idem k dr. vo štvrtok na vstupnú - k novému, tak sa popýtam.

awe
24. jan 2010

snazilkant - ja mam pred sebou este len kontrolu po cisteni...a potom asi hemato. Ake vysetrenie mas na mysli?

sarrahmichelle
24. jan 2010

dakujem vam vsetkym za mile privitanie...my planujeme na april uz aby to bolo...ozaj ako dlho vam odporucali cakat vasi lekari? ja zijem v anglicku a tu mi doktor povedal ze staci pockat dva menstruacne cykly ale ked tak citam na internete tak povacsine pisu cakat pol roka..

barborapol
24. jan 2010

ja tiez rozmyslam, ze pojdem este na vysetrenie, len najsor chcem vymenit doktora.
snazilkant robil ti nejake speci vysetrenia?

micicka
24. jan 2010

sarah hovoria 1-6 mesiacov, mne sa zdá, že najčastejšie tri mesiace. mne moja bývala dr. tiež odporučila tri mesiace, čo by už aj bolo, ale ešte si musím dať iné veci do poriadku, tak snáď v marci a to bude šiesty mesiac

awe
24. jan 2010

sarrah - mne napriklad doki kazala po kyretazi pockat len po prvu MS, vraj uplne staci, ked raz odmenstruujem a telo je precistene a pripravene.Vyslovene som sa na to pytala.

awe
24. jan 2010

a tiez zalezi, v akom stadiu si potratila, cim vyssie stadium, tym asi dlhsia pauza...a ci si mala aj nejake komplikacie a tak.

snazilkant
24. jan 2010

natrafila som na uzasnu dr. a ta sa uzasne o mna stara, tak pol roka od potratu i kazdy mesiac ten isty den brala krv na vysetrenie, a teraz na posledy ma poriadne vysetrila aj ultrazukom .
no aj na hemat. som bola a chvalabohu som dopadla ok no ak ostanem tehu hned tam idem pre istotu

trinitka87
24. jan 2010

🙂
caute baby

barborapol
24. jan 2010

ked som bola tehotna, u Dr. som bola asi v 4 tt, asi to bolo skoro, no sli sme na dovolenku - 2 tyzdne a sestricka mi povedala, aby som prisla este pred nou. Kolegyna bola tiez tak skoro u Dr. ked bola tehotna a tak si myslime, ze ci sme sa nejako neuponahlali s tym Dr. Teraz by som sla asi trochu neskor prvy krat k Dr. ked budem tehotna. co si o tom myslite. Dufam, ze sa da tomu trochu rozumiet. 🙂

vifinka
24. jan 2010

konik sa konecne rozbehol...chudak, uz ma toho asi dost 😀
vitam nove kocky v klube a nech sa vam tu paci 😉

trinitka87
24. jan 2010

tiez som bola tak skoro u dr. cca 4tt a nic nebolo vidiet ale bral mi krv a ta potvrdila tehu.
ja osobne ked budem tehu pojdem hned ako to zistim. pre istotu.

sarrahmichelle
24. jan 2010

no u mna to bol 14 tyzden sice bez komplikacii ale asi teda bude najlepsie pockat minimalne tie 3 mesiace snad to vydrzim

awe
24. jan 2010

barborapol - neuponahlali ste sa, aj ja som bola sledovana od 5tt...ale je lespei ist prvy krat az v takom 8tt, kde mas istotu, ze na usv uz bude videt jaj plodik aj srdiecko, ked bude vsetko ok a nemusis stresovat, ze este neni srdiecko a podobne. Ale ak si uz mala potrat, tak budes asi sledovana od ranneho stadia a castejsie...

janga
24. jan 2010

barbora - tazko povedat, ja som bola az 7-8tt a aj tak to nedopadlo dobre ☹

awe
24. jan 2010

sarrah - je mi to luto 😔 skus sa poradit so svojim gyn., to je najlepsie, najlepsie pozna tvoj zdr. stav.

awe
24. jan 2010

sarrah - ak sa mozem spytat, co sa stalo? mala si tiez MA?

jarulai
24. jan 2010

jeeeeeeeeej, to co ste sa ako rozbehli 😨 clovek si na chvilku odskoci a uz ma citat dlasiu stranu? mala som muzika na skype, tak sme aspon trosku pokvakali 😉

o com tocime?

vifinka
24. jan 2010

ja pojdem k dr. hned ako zistim, ze som tehu...len pre pokoj duse 🙂

vifinka
24. jan 2010

baby, ked mate ovulku, bolia vas prsia?

awe
24. jan 2010

vifi - mna nie, ale mna ani pred MS 😅 mna len vajecnik, z ktoreho sa uvolnuje v ten mesiac vajko.

trinitka87
24. jan 2010

ja uz mam za sebou 2 MA, tak nechcem riskovat. kebyze to pomoze, som u dr. aj kazdy den 😅

janga
24. jan 2010

vifinka nie, mna boli aj teraz vajecnik, bojim sa, aby to nebola zase cysta - asi som uz paranoidna z toho 😅

jarulai
24. jan 2010

pozeram, ze tu mame nove babulky - tak vitajte 😵

ja tiez pojdem k dokimu hned ako zistim, ze som tehu. a hned aj pojdem na PN