icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janga
25. jan 2010

micicka uz som to zvladla!!! uz len sa naucit fotit, aby to nejako vyzeralo 😀

micicka
25. jan 2010

janga ty si ale šikula!! aj fotografovanie zvládneš 😀

som prešla z notebooku na stolový PC a tu to normálne funguje, sa teším 🙂

janga
25. jan 2010

mne to tu uz blbne vsetko

trinitka87
25. jan 2010

caute 🙂

moniquie
26. jan 2010

dobrééé ránko ,,
no kukám že koník blbol až do neskorej noci ,,
nech s tým niečo spravia .. 😖

dnes je tu tichúčko .. všetky pracujete o sto šesť ..

cukor
26. jan 2010

aj ja prejem dobré ránko......večer ste velmi aktívne....ja som uz o 21 hod odpadnutá.... 😀

moniquie
26. jan 2010

cukor , ty a odpadnút,,
šak máš toľko energie .. 😲

dnes si daj hranicu, minimálne do desiatej ..
zvládneš uvidíš

cukor
26. jan 2010

ale ja ked si lahnem pred telku....stále zaspím.........

micicka
26. jan 2010

čafte baby! mne sa dnes tak strašne nechceeeee 🙄

pre telkou zaspím aj ja vždy, ale pri PC nie 😉

moniquie
26. jan 2010

no to si jak môj mm,, potom prespí film, a o pol roka ho potom pozeráme v tv, lebo ho n evidel, a ja sa durdím ..

misinn
26. jan 2010

cawte baby 😉 🙂 jaj nechce sa mi byt v praci ....

moniquie
26. jan 2010

asi ani jednej sa nechce trčať v práci,, brrr, už nech nám padla, a môžme ísť domkov .. 😵

misinn
26. jan 2010

moniq, aj ty si v robote? ja som myslela ze si doma 🙂 🙂

moniquie
26. jan 2010

misin,, nie nie,, ja som v robotke,,
popri práci, sledujem okolitý svet .. 😀

misinn
26. jan 2010

moniq no ja tak isto 😀 ja preto uz ani doma na net velmi nechodim lebo v praci som cely den na nete

moniquie
26. jan 2010

ja moc net nepotrebujem k životu,, riešim len mailíky, hoby nejaké, a teraz našu témičku, ktorá mi pomáha,,

a čo vlastne robíš,, v kanclíku si ?

misinn
26. jan 2010

moniq, pracujem v cestovnej kancelarii, tiez som na tom podobne, velmi malo doma vyuzivam internet...len ked si chcem nieco kuknut, nepotrebujem pri nom presediet cely den..a ty kde pracujes? 🙂

moniquie
26. jan 2010

jéj cestovka,, noo to by som brala,,
aj si bola niekde v exotike ,,

ja mám na starosti ľudí na zásobovaní , ale správam sa ako oni ,, žiadne vyvišovanie ..

misinn
26. jan 2010

moniq, tak to je fajn teda... 🙂 🙂
vies co v takych typicky exotickych krajinach som nebola ako napr.- maledivy, sri lanka...ale tak chcela by som..uz som mala moznost no nejak som si to potom premyslela... 😒

moniquie
26. jan 2010

môj mm by strašne raz chcel investovať do super dovolenočky, a že kým našetríme tak sa uskrormníme,
akože má to nečo do seba,,
no ja by som sa flákala stále,, len penez je málinko ..

ozaj nevieš či sa dá letieť do anglicka len na občiansky

misinn
26. jan 2010

moniq, do anglicka ti staci obciansky preukaz. 😉
my tiez setrime, tiez nemame velmi peniaze nazvis 😒 😒 ale tak momentalne nejake velke vydavky ani nemame, uvidime kam sa nam podari ist na dovolenku tento rok , rozmyslame nad tureckom, exotiku si asi nechame az do dalekej buducnosti 🙂 🙂

moniquie
26. jan 2010

chceli by sme ísť do anglicka na 4 dni, pokiaľ nebudeme znova snažilkovať,,
tak ak sa podarí zohnať lacné letenky, tak pôjdeme koncom februára, či začiatok marca ..

exotiku - by som brala, no fakt neviem kde skôr,, stačí zrkadlová vodička, molo pri pláži, kaviarničky,
jujjj veru asi nepôjdeme tak skoro, až s babenkami ..
čo povieš .. 😀 😵

cukor
26. jan 2010

ahojte pracujuce zienky......tak mi riešime dovolenku stale ako last minute........nikdy si nechcem nič planovat.....

ivanap6
26. jan 2010

krásny dník želám babule, vidím že riešite dovolenku, môj sen je Maurícius, ale radšej pôjdem 3x do Chorvátska ako raz na takú drahu dovolenku...

no, už mám výsledky z cytogenetiky, teraz som sa vrátila z Antolskej a našťasie sa nestratili ako beak
v závere správy sa píše: pre neuspesnu kultiváciu nebolo možné stanoviť karyotyp ani sa vyjadriť k príčine Ab. Priebeh embryogenézy nebolo možné posúdiť pre nekompletnosť materiálu. Zajtra s tým idem k svojej gynde, ale sama vidím, že sa nič nezistilo ☹

misinn
26. jan 2010

moniq, a do anglicka na dovolenku?mate tam nejaku rodinu, alebo tam chcete ist do hotela?
nooo veru na taku poriadnu dovolenku pojdeme aj s detickami 😀 jaj hned by som brala, keby sa tak dal posunut cas dopredu 😉 🙂

misinn
26. jan 2010

cukor, no my sme si tiez povedali ze pojdeme tento rok len na last minute hlavne kvoli tomu ze neviem kedy otehotniem...

misinn
26. jan 2010

ivanap6 ☹ to je skoda

cukor
26. jan 2010

aj teraz by sme chceli ist niekde na lyzovačku ale len tu na slovensku tak teraz spekulujem.......

moniquie
26. jan 2010

ivana P : boženku, mrzí ma to s tými výsledkami,
zdravotníctvo môže ísť do prdele aj tak ..

missin : máme tam bratranca, ten nás na pár dní uchýli v GB

a dovoelenočka, : ja zbožňujem vodopádády, no s bruškom na bielom potoku to nepôjde,,
dúfam že bruško v lete bude .. 😵

misinn
26. jan 2010

moniq, ja mam zas sestru v holandsku, tiez rozmyslame ze za nou skocime na par dni..ked kupis letenku dopredu tak sa to velmi oplati.
ja neviem ale my zaciname snazilkovat asi az niekedy v aprily najskor 😒