Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ide mi koník strašne pomaly...
cukor - pri poslednom tehotenstve mi zistili, že mám zrasty po prvej kyretáži...to som zmenila dr., ten starý ich tam vôbec nevidel! Tento môj nový dr. vravel, že touto druhou kyretážou by sa mali tie zrasty porušiť. Len sa bojím, aby sa nenarobili ďaľšie. Práve tie zrasty spôsobujú meškanie menštruácie, alebože vôbec nemusí prísť. Ja som kôli tomu mávala nepravidelný menzes po prvom potrate. Volajú to aschermanov syndróm. Ak sa tam preukážu ďaľšie zrasty, tak ma asi čaká hysteroskopia ☹ ☹ ☹
lubkabb to som nevedela, prepac
misinn - nič sa nestalo, nevadí 😉
monique, ale vravel mi doktor ze ma mozno predsa len daju na nejake hematologicke vysetrenie...neviem presne ako sa to pise lebo zatial mi to len spominal...
lubkabb ak sa smiem opytat co je ta hysteroskopia? prepac za otazku ale naozaj neviem co to vlastne znamena...
čiže po prvom kyrete si nebola na hysteroskopii.....a predsa si potom otehotnela..
lubkabb, to si pamatam, spominali si davnejsie ze mas problemy s ms...
ved pojdes prinajhorsom v piatok dr, a urcite ti povie nieco podrobnejsie, co a ako.
ja som sice po druhom MA mala urcite problemy, tak dufam, ze uz to je ok, kedze ms dorazila 2 x tak ako mala.
tiez mi ide konik pomaly, ci vecer alebo aj teraz. a to teraz by tu nemalo byt tolko ludi ako vecer 😕
misinn - hysteroskopia je zákrok podobný kyretáži, ale vtedy do teba idú s nejakým mikroskopom a vidia presne, ako to vyzerá vo vnútri a teda presne vedia odstrániť tie zrasty. Aspoň tak som to počula. Ešte mi to nerobili a dúfam, že ani nebude potrebné - nemocnice som si užila za minulý rok už dosť!
cukor - v mojom prípade sa plod uchytil dostatočne ďaleko od tých zrastov, takže by to nemuselo znamenať problémy. Ale aj tak to dopadlo zle 😔
lubka....no ja som potratila v apríli...no a odvtedy je mrcha strasne slabá.....dr.mi pri polednom UZ...hovorila,ze vyska sliznice 18 dc bola na jednej strane 9mm a na druhej strane 5mm.....takze tam budú asi zrasty......tak čakám na hysteroskopiu....mala som ist uz v januari ale je pokazeny prístroj a nechcem ist do inej nemocky.....predsa ona ma uz dobre pozná a jej verím...tak to radsej este počkám..
lubkabb jasne to ti verim ☹
cukor - no vraj pri tých zrastoch nedorastá sliznica do dostatočnej výšky a to môže spôsobovať slabú alebo žiadnu menštruáciu. Ale bolesti nemáš žiadne? Mňa nič nebolelo, tak som bola prekvapená, ked mi nový dr. povedal, že sú tam zrasty.
vôbec ma nič nebolí.....ani pri mrche...nič.....
už tu žiadna nie ste? aj ja idem od PC, lebo ma začala bolieť hlava. pa pa
strašne mi ide stranka pomaly tak ani nesledujem ci pisete nieco
....ten konik sa serká.....asi sa mu nechce cválat .... 😀
😀 tak to hej
ahojte, tak po dlhých dvoch mesiacoch si idem zajtra ráno po výsledky na antolskú 😅
ahoj beak :
to je supeeeeeer
držím palec
ahoj moniquie, čo je tu nového?
ja som bola ráno, preberali sme dovolenky, a prácu
nič nového zaťia+ nie je
pekny vecer kocky..
ivanka, tak to ma mrzi, ze z tych vysledkov ste nic nezistili... ☹
mam pocit, ako keby to ti patologovia flakali, nie je dost materialu a bodka...zbavili sa roboty...a nemas sancu zistit, ci to ozaj bolo tak..
inak, po tom mojom kyrete ked som citala spravu z histologie, tak tam bolo napisane moje meno, udaje atd a ze vzorka materialu nebola oznacena a vykricniky...doprdele, tak ktovie, aku vzorku aj skumali, sme tam boli viacere v ten den na kyrete, dobre co...
k tej dovolenke, misim, v turecku je super, boli sme pred dvomi rokmi, moc sa nam pacilo..len to more sa mi az tak nepacilo, take tmave, v grecku je krajsie...ale vsade je daco..
ja práve zisťujem nejaké info o wellness pobytoch, nemáš skúsenosti 🙂
ahoj beak, veru nemam ziadne info, este som na welness pobyte nebola ale isla by som hned...tak ked vyberies daco zaujimave, posli nam potom link...mozno sa dame inspirovat.. 😉
welness
osobne nemám skúsenosť, no v tatrách ti už dajú všade takéto možnosti, aj v penziónoch
neviem čo hľadáš, chceš týždenný pobyt, či len víkend s procedúrou,,
taký týždeň je dosť masný,,, priprav si cca 400 euráčov na osobu
ja zrovna hladám letenku do anglicka,,
sakra s leteckými spoločnosťami, všade sú nejaké poplatky,, ešte aj na poistení zarobia 15 euro, a ešte aj batožina 15 len jedna cesta .. fuj otras
monig a kedy by ste sli do anglicka, este teraz v zime, ci az na jar, ked bude teplejsie?
..celkom dobre to vyzerá vo Wellness hotely Patince, no idem hľadať ďalej
dúfam, že po zajtrajšej návšteve na antolskej nebudem potrebovať ozdravovací pobyt 😀 😀 😀
beak, tak ci tak taky welness pobyt ti padne dobre, tak urcite na nejaky chod, uzijete si aj s muzikom..inak beak,monig, nie ste na facebooku, ja, janga, lenka a lulu sme tam uz spolu ako friends..takze ked chcete mozte mi poslat vase udaje, mozme sa pridat..hm...?
a aj ostatne kocky..

misin : viem písala si o tvojom smutnom príbehu,
myslela som že aj tebe budú niečo robiť, ale asi naozaj neni treba ..
želám ti veľa veľa šťastíčka .... 🙂