icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
26. jan 2010

no tak mne prave teraz FB štrajkuje, nechápem, asi chytil nejaký výrus od koníka 😀

micicka
26. jan 2010

lulu aj ja chcem viediet foto, tak nezabudni pridať 😉

awe
26. jan 2010

velvet - uz je to lepsie 😉 uz som tento tyzden v praci, tak ani nemam cas sa tym zaoberat, pridem rano a ked pozriem na hodinky a odchadzam je pol siestej...no roboty ako na kostole 😀

beak - daj zajtra vediet, ako dopadli vysledky.

snazilkant - vo februari uz mrcha nedorazi 😉 a to je super, ze vysledky mas v poriadku...

docitala som sa, ze ste vasnive cestovatelky 🙂 aj my s mm velmi radi cestujeme, dovolenku v lete si nikdy neodoprieme, radsej obetujem ine veci..a pocas roka aj rozne predlzene vikendiky absolvujeme, uz teraz rozmyslam, kam by sme sli na jar, ked uz bude krajsie pocasie... 🙂

awe
26. jan 2010

baby, je to na prd, FB mrzne, ale kon mi ide oproti vcerajsku ako namydleny blesk 😀

micicka
26. jan 2010

ahoj awe, no práca, práca, práca. tuším je to všade rovnaké. aj my jej máme taak veľa. dnes mi už zašibávalo, ale chvala bohu, lepšie veľa ako žiadna 😉

velvet26
26. jan 2010

awe, tak to som rada, ze je uz lepsie, uvidis, kazdym dnom sa to bude len a len zlepsovat, aj ked nezabudnes nikdy, ale to ziadna co sme tu...
jaaaj s tou robotou, na jednej strane je dobre, ze je..na druhej strane, vedeli by sme si bez nej predstavit zit, ze...keby bolo na ucte veeeela peniazkov, tak ma ani nenapadne robit, uzivala by som si zivot a cestovala kade tade.. 😵

zuzanahor.
26. jan 2010

zuztek
ahoj dostala som kys.listovu,Centrum baby plan a ten duphaston 😉 pockame este 1 mes,nech vsetko zacne posobit a potom budeme skusat 🙂

janga
26. jan 2010

no jedna sprcha a vy zapisete vyse strany 😅 lulu tesime sa na fotky 😵
ja este nemam snazilku a tusim awe na fb 😠 ozaj inac cukrusku som tu dlho nevidela...

velvet26
26. jan 2010

janga, veru cukruska tu uz dlhsie nebola...hadam sa coskoro ukaze..
ahoj zuzana, tak fajn ze ti dali duphaston, to ti dali uz teraz preventivne na upravu cyklu?

zuzanahor.
26. jan 2010

ahoj velvet,duphaston nemam na upravu cyklu,ale aby sa predislo potratu a lahsie otehotnela...... 😉

janga
26. jan 2010

no ja uz konecne ten duphaston neberiem - bolo mi z neho divneeee 😝

lu.lu.
26. jan 2010

pridala som jednu fotku, len tak narychlo, tak kuk 😉

micicka
26. jan 2010

ahoj zuzanahor, držím palce aby pomohol a čo najskôr si otehotnela. 😉

awe
26. jan 2010

ja som mala duphaston dlhi cas hlavne na upravu cyklu a krasne mi nabehol potom...no uvidime, ako to bude teraz, dufam, ze nebudem cakat na mrchu dva mesiace 😠

janga - ja si vas popridavam, poslite mi do IP mena, tie co chcete...dnes mam FB uplne mimo...ale zasa som rada, ze aspon kon fici 🙂

zuzanahor.
26. jan 2010

janga
berem ho pri kazdom tehu,teda pri 2 dvoch som brala a teraz mi ho dal uz dopredu........zatial mi nic z neho neni 🙂

janga
26. jan 2010

zuzi jasne, pre babeno vydrzime - ja som ho mala kvoli cyste... ale citila som sa pri nom ako tehu - bolo mi komplet vsetko 😝

lu.lu.
26. jan 2010

ahoj zuzana...aj mne chce dat lekar duphaston uz pred otehotnenim, ako pripravu....dufam pomoze 😉

velvet26
26. jan 2010

zuzi, aha, lebo aj mne povedal doki, ze mi moze robit folikumetriu od februara ked chcem, aby mi presne povedal, kedy sa uvolnilo vajko a treba snazilkovat a ze po ovule mi hned da aj duphaston..
aj ked, ja mam cyklus ako hodinky, klop klop na drevo pre istotu nabehol mi dobre po kyrete a ovulku si citim...tak este to asi nevyuzijem, nerada by som sa dopovala hormonmi, ked mi potvdi tehu potom z krvi, tak mi ho hned da...
zuzi a ako ho beries dvakrat denne po jednej tabletke, ci inak?

micicka
26. jan 2010

kočky ja končím pre dnešok. aby mi mm nenadával, že sa mu nevenujem 😉 papa a krásny večer prajem

velvet26
26. jan 2010

papa mici..

lu.lu leonko je strraaasne podareny, uplne tak som si ho predstavovala.. 😉
ozaj, bola si v tej nemocnici kvoli tym vysledkom?? 😕

awe
26. jan 2010

mici - pekny vecer 🙂

zuzanahor.
26. jan 2010

Inak ten cas od oktobra,ked som mala MA rycho utiekol 😉 konecne je to tu,je to uzasne sa tesit!! Dufam,ze o par mesiacov budeme viacere tehu 🙂

velvet26
26. jan 2010

awe, mna asi nenajdes, je nas tam moc s tym istym menom aj priezviskom...posli mi do ip tvoje udaje, skor si ta najdem...

lu.lu.
26. jan 2010

dakujeme 😉 ....tak mas dobru predstavivost velvet
nie, este som nebola, som akasi busy...asi v piatok pojdem

pa mici 🙂

zuzanahor.
26. jan 2010

velvet
beriem ho 2x denne...aj ja mam pravidelny ciklus ako hodinky a tiez viem,ked je ovulacia,tak dufam,ze sa trafime 😎 to je z toho ta lepsia cast 😀 😀

velvet26
26. jan 2010

lu.lu...hej, ja hned ako som videla tvoju fotku blondinky, tak som si ho tak predstavila ako maleho sibalskeho zlateho blondacika...
aj ked, aj ja mam povodne svetlohnede vlasy, len si ich farbim na cierno.. 😅 deti budem mat urcite tiez blondate..juuuuj, uz nech ich mame, co.. 😅

snazilkant
26. jan 2010

kto ste este na fb?

velvet26
26. jan 2010

zuzi, tak aj teraz mas po duhphastone cyklus 28 dni, mala si predtym tiez tak...? ja sa trochu bojim, aby si telo na ten duphaston, pokial nie je tehu nenavyklo...predsa len je to umely progesteron, aby nezlenivelo potom...hmmmm

janga
26. jan 2010

mici dobruuuu
snazilka ja sooooom

lu.lu.
26. jan 2010

velvet-ja mam tiez svetlohnede vlasy povodne, ale ked som bola mala, tak asi do 6 rokov som mala az take biele vlasy...teraz ale uz aj leonovi trosku tamvnu 🙂