Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
som spat
mm ma odstavil od netu 😔
moniq esteze mi s mm mame pocitace pekne podelene - ved by sme sa o ne pobili 😀
kocky, ja vas nestiham citat 😅 ved clovek si na chvilu odbehne a hned je mimo...
a baby, ako beriete ten duphaston? ja som ho bravala od 15DC do 25DC a MS dorazila vzdy medzi 29DC - 31DC...a potom chodila pravidelne aj bez duphastonu...
babyyy, tie co sa uz mozete snazit, ja vam taaaak zavidim 😎
awe, neboj, utecie to ako voda a za chvilku aj vy budete nanovo skusat, neboj..
my zacneme v tom februari..uz sa taaaaak tesim na to.. 😉
janga - aj my to mame pekne podelene a este aj pre hosta mame, keby prisiel 😀
beriem 2x denne 1 tab.nie na mens.cykli......konecne je to tu,ze mozeme zacat skusat,nemyslela som,ze sa toho dockam,bola to vecnost 😉
velvet - to zacnneme potom spolu, ja hned po mrche, ak bude kontrola ok sa chystam 😵 😵 😵
janga :
no to vám je hej,, mala si vidieť aké rooodeo spravil, že som furt na nete,,
a od dnes už môžem behať aj po byte, sme nemusím seeť na kábly v izbe,,
jasan bol zas, no vidí že som v obyvačke,, tak má trochu problém,,
takže som zas v izbe za stolom 😔
caute baby 🙂
aka je tema vecera??
kočky ja vám tiež roškuzávidím,, všetky teda skoro máte porobené testy,, mna to všetko čaká ,, brrr
kým ja budem tehotná, vy ja odrodíte dve deti ...
trinit - problem s nedostatkom pocitacov v domacnostiach 😀
ale nie..robim si srandu 😉 tocime o vsetkom moznom..
u nas som ja s notebookom v obyvke /pozeram pri vas aj telku/ a mm pri normalnom PC v pracovni...
awe - pre hosta nemame - ten si musi priniest svoj 😀 😀 ale pripojit na net sa moze...
trinitka ahoj
monig, skus si to povybavovat co mozno vsetko najskor, neboj, aj ty budes mat cochvilka vyslekdky, ten cas taaak hrozne rychlo leti...
moniq - to ti vsetko rychlo zbehne, to cakanie je na nervy, ale clovek si chce byt na istom, ze je vsetko ok. Ja uz mam genetiku za sebou z min. roka, takze este hemato a snad uz nic 😅
no to my tento problem chvalabohu nemame....
sme dvaja a mame PC aj notebook.tak sa nehadame 🙂
baby - a pamatate na dobu, ked ziadne notebooky neboli a ak mal niekto doma PC, bol kral? 😀
ahoj trini...tak to mate tak ako my...kazdy pekne za svojim ja laptom, muz pc..
ozik, si na facebooku, ak hej, popridavali sme sa vsetky co sme tu za priatelky,mozes mi poslat tvoje udaje do ip, pridam si ta a urcite aj ostatne kocky..hm....
a aj awe...
kocky ,, tak ja už som spat v obyvačke,
mm mi dal pusu a som v teplej izbičke
pokúsim sa vybaviť všetko naraz, hned prvého po genetike nabehnem gyndovi, nech ma pošle na dalšie testy,
musím ho pritlačiť k múru ...
a mobil mali len podnikatelia?? v dnesnej dobe tehlu s antenou ale mali...
caute babky, boze ja musim hladat, ze na ktorej strane som pisala naposledy, vy ste neuveritelne 🙂
ja som mala dnes taky na figu den,,,od nedele sme mali problem s kuchynskym odpadom, tak ma skoro svihlo a havarijna mala "cas" 🙄 ,,,prisli to spravit az dnes doobeda, tak som si vsetko musela vyvlacit aj z kuchynskej linky pre istotu,,,chvalabohu mm spravil uzatvaraci ventil na odpade,,,,inak neviem, asi by ma fakt porazilo,,,viete si to predstavit, ked byvame na prizemi 8 posch. bytovky ,,,brrrr,,,plne pivnice boli,,,fuj a ludom to bolo šuma-fuk, ze nieco neodteka 🙄
,,no ale aspon to uz je urobene,,,,cely den som zaludok drzala, cez vychadzku som sa bola trochu prevetrat vonku,,,no ale teraz vecer, uz zaludok to vzdal 😅,,,,ale snad je drobcovi dobre
,,,inak zajtra idem na hematku a o tyzden na dalsie sono
jano spomínam, doba bez mobilu,, a prežili sme všetci,,
ja ho využívam len ked fakt potrebujem , neni som až taký závislák,
no pozorujem, že koník je môj druhý domov .. 🙂 🙂
trinit - 😀
janirea - ked zaludok neda pokoj, tak to je znamenie, ze babatko je v poriadku a robi si tam coro-moro 😉
moniq - ja mam take obdobia, ze niekedy pridem aj kazdy vecer a niekedy ako je tyzden dlhy ani raz...a skor takto v zime, ked je skoro tma a nejde sa vonku...tak clovek pride domov, zapne PC a uz zavislaci 😅
ahoj janirea
ten smrad ti ted nezávidím,,
no hlavne nech sa babenku darí ,,,
dobré príznaky, že ťa nadrapuje ... 😀
veru veru, co sme vlastne robili, ked sme nemali pocitace a mobily?
mne bol vždy net ukradnutý,, no teráááz ja vám neviem,, 😀
janga - tak sme fungovali, lebo sme to nepoznali...ja kolkokrat som uz z mobilu otravena, velakrat si ho cez vikend ani nezapnem....iba zavolam rodicom a vypinam a vecer tiez...chcem mat pokoj niekedy, nech som nezastihnutelna 😀
no ja mam z mobilu riadne nervy - totizto je sukromno-pracovny a zvoni si kedy sa mu chce 😒 ale zase neviem byt bez neho, lebo nasi su 50km od nas, a ja sa musim s nimi vykecat 😉
tiez vypinam, ale len zvonenie...

cyklus mam 30 dnovy pravidelny,takto som nad tym nerozmyslala 😒 verim mojmu gynek.ze chce to naj pre mna...toto uz je 3x co ho beriem.....