Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no ja dufam, ze sa coskoro jedneho mobilu zbavim,,,,sluzobneho 😀 ,,,a to by ma potesilo,,,dnes zvonil chudak, tak upenlivo, ale nejak mi to nevadilo 😀
janirejka, si teraz na pnke...?
kasli na telefon, ja ked som bola vtedy tehu, tak som si vsetky hovori presmerovala na kolegynin tel...potom som ho musela vratit, lebo tak chcela nadriadena...no a potom sa mi stalo, co sa stalo a zas ho mam spat, no verim, ze nie na dlho.. 😉
janiera - sluzobny? nech si zvoni kolko chce, no nie...uz ti to moze byt fuk 😉
my mame rodicov cez 300 km od seba, tak tiez casto fungujeme cez mobil.
len tie mobily pekne odložte,,
onedlho budete všetky prebalovať a nie vybavovať pracovné chujoviny .. 😝
presne tak, tak lezie ten tel na nervy, by som ho najradsej hodila niekam do smetiaka, nech si zvoni niekde na smetisku.. 😀
baby to ste také vytažené, čo robíte preboha, že vás otravujú ...
trini, už ťa mám na FB, hadam si to ty 😅
ano, som.
uz vas mam pridane 3
velvet,,,ano, som na PN,,,dokyna sa nebavila, hned mi navrhla PN aspon do 12tt,,,,a kaslat na peniaze,,,je fakt, ze mi je dlho, ked som bola stale zvyknuta v robote, ale ked si mozem kedykolvek lahnut s mimcom pod deku a zdriemnut si, tak kaslem aj na robotu 🙂
my mame vo firme taku ustnu dohodu, ze kym sa da, tak sme stale na telefone, aj pocas PN, aj vikendy,,,teraz zatial este nikto nevie, ze preco som doma,,,zatial to ani nepoviem, nech si frflu kolko chcu
baby , ja si nemôžem pomôcť,
vy ste všetky také chutné na fb ,, aj s mm
aj fotečky svadobné máte rozkošné,,
ste fakt všetky moc sympaťáčky 😅 😅 😅
mne uz chyba len awe a snazilka, baabyyyyy, kde ste?
😒 janga, ty v tom máš aký poriadok ,
ja mám bordel s menami,, neviem ktorá ste ktorá,, lede len odhadujem
všetky som vas pridala naraz , a čil babo radz
janga - uz som pisala, ze mi dnes FB blbne....snad to bude zajtra ok a pridam si vas kocky 🙂 asi je tam teraz vela ludi ci co 😅
hej aj mne chyba awe a snazilka...
mne vas chyba vela ☹ ....ja mam dnes novu len moniquie a ivannu a este niekoho,ale neviem koho 😕
poslite mi, pls, do IP vase udaje...thx 😉
ahoj jani-ty si na FB? 🙂
awe stačí napísať volakomu do ip
a my si ťa tam dáme samé ..
nám fb ide ,, 😵
lulu mna mas 😉
moniq ja som si spravila ten special zoznam, takze mam prehlad, len ci aj zajtra este budem vediet kto je kto, ale sak vacsinou mate prezyvky podla mena...
awe, neva, ze ti dnes nejde konik, vsak daj udaje do ip, a zajtra si nas potvrdis..my si ta najdeme, neboj... 😉
janirejka, presne tak dobre robis, len bud doma a pekne odpocivaj...
Ahojte baby, ja dnes len tak letmo som vas citala....ja mám dnes taký prijemný den, som sa dozvedela ze moja svagrinka caká babatko, ona tiez pred dvoma rokmi prekonala potrat a odvtedy sa im nedarilo...no tak sned už pretrhneme tu smolu a bude zdravé mimčo.... 🙂 🙂 🙂 🙂 naozaj z celeho srdiecka jej to prajem...bola som aj u susedky ta ma za cca 2tyz. termin, no tak som dnes taká naladená, ze snad tu bude raz aj u nas vsetko ok....... 🙂 🙂 🙂
este som pridala moju fotku s drahym 😉
teeeda lu.lu...aky fesak, taky erotak, tak na mna posobi...hmm... 😉
no ja si pamatám len prvú velvet,,
tá ma hned ohúrila krásnou fotečko ...
potom ešte 4 odhadujem,
celkovo som si vás dala tuším 6 😅
velvet 😀 ...ja viem 😎
ahoj lenkka-super spravicky 😵
ahoj lenka - to je super spravicka, tak budes nasledovat svagrinku 🙂
baby, asi som toho kona uriekla 😀 uz zacina blbnut...
lu.lu...dufam, ze to neni nejake nevhodne, ale kebyze je nezadany a aj ja, tak urcite po nom vystartujem... 😅 😀
ja si vas pamatam tusim vsetky, uz aj awe som nasla, tak hadam si nas potom zajtra popridava...ma tam taku zvlastnu fotecku, celkom vtipnu.. 🙂
baby ešte viete kto nám chýba na fb
cukor, cukruska .. hm a určite ešte dalsie ..
velvet-coby nevhodne, to je kompliment, ja viem, ze mam pekneho chlapa 😉
a hej,ten kon blbne zas....awe, to si bola isto ty 😀

no mna chvalabohu nikto neotravuje mobilom
a tiez volám rodinke, nech sme kontakte, i ked naši sú o jeden vchod dalej,, 😀
takže ich mám pod nosom, a aj tak si voláme,,
ju poobede som slúbila že zavolám mamine,, no koník ma jaksik zamestnal