Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
veru, cukruska, snazilka, cukor a este veru dost inych kociek, no vsak postupne sa pridame..
konik zas blbne, tak idem aj ja off..
pekny vecer este a bruuu nocku. papa
idem aj ja kočky riešiť letenky, tak pa a krásnu dobrú sladkú noc 😅
baby, aj ked nerada, lucim sa pre dnesok a prajem vam dobru nocku 🙂
10 minut mi natahuje stranku, ked sa prekliknem, ja neviem, ci aj vam, ci len ja mam nejaku zlu auru okolo seba 😀 no dnes sa so mnou konik nechce kamaratit... 😒 dobehnem zajtra, idem si citat, paaaa.
majte sa
awe, niesi sama, aj mne ide strasne pomaly...
no idem aj ja, fakt to uz zase blbne, tak dobru noc 😔
aj ja idem...je to pomaleeeeee...este vas vela nemam,zajtra mi neujdete...dobruu 😎
Caute kocky! Som tu dlho nebola, nejak mame toho vela v praci, brrr... vy ste toho popisali...uf, vas nestiham vas citat! co je tu nove? nejake nove tehulky? s tym FB je to super napad 🙂 napiste mi do IP, rada si vas pridam 🙂
my sme zahajili snazenie na plne gule 😀 tak dufam, ze sa zadariiiiii .....ja chcem baaaaboooooo 😵
ahojte 🙂 aj ja si vas rada pridam na fb 🙂 🙂
teda baby, to sje dobry napad,, ja si pridavam na fb.. 🙂
dia, tak mi mozes poslat postu alebo ti poslem ja a pridame sa 🙂
ahojte kočky,,
včera ste nám tu chýbali, veru,, všetky sme sa popridávali na fb ..
máme tam reál fotečky, takže sa pridajte, nech si okukávame manželíkov .. 😀
ahoj moniq, poslem ti ip a pridame sa 🙂 a rada si pridam aj ostatne baby
čafte kočandy 🙂
vifi, teším sa, že sa snažíte už naplno a držím palce aby sa hneď zadarilo 😉
pošlem vám aj ja fb
ahoj miniq, trochu na tom konikovi zavislacim, ale co uz 😵 napisem ti do IP
rano som bola na endokrinologii, brali mi krv po roku. Bola tam len sestricka a pytala som sa jej, ze ci ma spojitost potrat a stitka...a ona, ze ano, ale ked som liecena, tak by to malo byt OK...vraj problemove su tie, ktore maju zvysenu funkciu stitky, ale ja mam znizenu...tak snad to od toho nebolo
baby, šak na koníkovi budeme dalej ,,
nebojte,, len budeme okukávať fotečky občas písmenkovať nafb,, a hlavne doplňat fotky babetiek,,
a super, že máš štítku pod kontrolou, a že sa už snažíte,, aj ja chcem ..brrrr
missin : už som a našla na fb, chvalabohu máš rovnakú fotku, tak si ťa lepšie zapametám ,,
ahoj mici 😵
ivana6 a missin pridané na FB 🙂
ja si myslím, že na FB sa budeme dlhšie stretávať. koníka postupne odstavíme - ale to samo ešte nejaký čas potrvá, ale na FB budeme možno ešte niekoško rokov spolu, teda ak nás celý FB neomrzí 😀
mici : máš pravdu ,, uvidíme kam to dotiahneme,
no aspoň ak raz dáme tostretko s kočárikmi, budeme vedieť kto ako vypadá .. 😵
ivana6 a moniq jej ja som taka rada ze sme sa navzajom pridali na fb aspon mozeme okukavat fotky, taka som z toho rada ako male decko 😀 super na konikovy si budeme hlavne pisať ale suhlasim micicka ze mozno fb vydrzi dlhsie...jaaj a ake to bude super ked uz budeme tehulky 🙂 🙂 🙂
ci teda micicka to napisala 🙂 🙂
ja som za stretko 😀
mna by to tiez potesilo 😉
ja tiež baby ,,
v pohode, dojdem aj na okraj slovenska , tesne na hranice .. ak bude stretko .. 😀
baby, keby sme boli na Slovensku, tak sa rada pridam 🙂
tak som si pridala vifinku a diapozitív 😀 ale musím si asi urobiť nejakú prevodnú tabuľku, aby som si vás spojila s koníkovimi nickmi 😀
diapozitív nemám ,,
fňuk, a písala som ti niečo na str. 121, mrzí ma čo sa vám prihodilo, no verím že bude ok .. 😵
ja tiež pridem hocikam na stretko 🙂
cafte 🙂 co nove???
no ja mam na dnes odpracovane, chvilku sa vam mozem venovat 😵
vifinka, misinn, diapozitiv - posielam ip, koho este nemam?
a ja koho este nemam ? 🙂 😉
ahojte, tak už vás mám viaceré na fb, len tiež mám z toho chaos že kto je kto 😀
ja som tuším jediná ivana, tak podla toho si ma môžete pamätať. Ešte si na FB pridám nejaké albumy, lebo tam mám len pár foto a potom ked budú aj naše detičky, juj teším 🙂
keby bolo stretko, aj ja určite prídem, alebo keby sme dali nejaký wellness víkend - babska jazda, len neviem čo by na to povedali naši chlapi, môj by to určite preži v poho l 😵

lulu bacha na velvet 😀 😀 😀 uz by startovala 😀
leni supeeeeeer