Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj ivka
cau ivi
baby ešte niečo, som sa dnes pobavila ako ste mi gratulovali k zasnubeniu, ale to som už rok, len tak som si zmenila status a netušila som, že to hned ten FB takto ukáže 🙂
pa ivka,,
ja by som mala ísť urobiť desiatu na zajtra, a aj skočiť do spršky,,
no mne sa tak nechce,
mm ked sa vráti, tak mi hned nadá, že som tu zas nasáčkovaná .. 😀
ahojte kocky...idem si precitat, co ste popisali cely den, no bola som uz na facebooku a hrozne moc sa mi paci, ako sme sa tam pekne popridavali za kamosky, sadli sme si super myslim... 🙂
moni, odkáž mm, že máš na to právo, potrebuješ sa odreagovať
ja vždy hovorím môjmu mm, že mi pomáha pokecať si s vami a ak nechce znášať moje výkyvy nálady tak nech ma nechá ťukoliť do klávesnice 😀
mna sa minule pýtal drahý , že čo som robila na nete,,
reku kecala som s kočkami,, ( akože vy .. ) tak sa z chuti zasmial,, že kočky,
reku jasné,, ste hrozne zlaté,, a pomáha to ..
človek príde na iné myšlienky a zároveň sa o tie pochmúrne podelí 😵
ahoj velvet,
no dievča máš čo robiť aby si nás prečítala,,
sme rozbehnuté s vrtulami v zadku .. 😀
ahoj velvet, ja som si dnes bola po výsledky na antolskej
ahoj velevt 🙂
pa iva 🙂
inak, tiez musim povedat,ze som velmi rada, ze sme sa tu stretli taka dobra banda a aj na facebooku ste vsetky hrozne mile kocky 😉 ....takze to by bolo aby nebolo, ze budeme mat coskoro vsetucky vsetky babatka v brusku
no idem sa ja chvílku hrat na žienku v domácnosti,,
idem spraviť desiatu a do spršky
ahoj velvet, uz ta mam na fb 🙂
velvet pozeram svadobne fotky na fb a povodne som mala mat tvoje saty 😀 a veeelmi vam to pristane 😵
nooo konecne som to docitala, bola to fuska.. 😝
beak, hej uz viem, ze mas vysledky, je mi luto, ze si na nic nove neprisla, no je super, ze uz mate aj od dr. odobrene, ze sa mozte snazit, tak to zacneme viacere vo februari...to bude inak napinave... 🙂
vifinka, hej aj ja ta uz mam...mala si mat tiez saty rahman z nicole? to boli moje srdcovky...ja som obehala snad vsetky salony asi v 4 mestach a tieto som si vybrala uz na svadobnom veltrhu a odvtedy som po nich tuzila...pacili sa mi hned..ale aj ty si mala peknucke... 😉
hej, rahmany 😉 uz to bolo daavno 🙂
myslela som si, ze sa budete snazit uz tento mesiac, ci si zmenila plany?
vifinka, hej zmenili sme plan, lebo som bola chora, aj teplotu som mala zrovna v dobe ovulacie, aj nadchu hroznu, bolo mi biedne, tak sme to radsej odlozili...nechcem riskovat nejaky virus..
teraz je pre zmenu chory manzelik, aj si isiel uz lahnut do postele...tak verim, ze vo februari uz budeme fit.. 🙂
inak, ja pojdem potom ked ostanem tehu hned na Pn, tak mi povedal dr...a aj kvoli tym injekciam, co si budem pichat...takze tak...
a druhe babo potom urcite tak skoro nebude, rozpichana budem ako od jezka, tak neviem po akej dobe sa odhodlam na druhe, predsa len znova pichat dalsich 9 mesiacov a mozno aj sestonedelie...to ma veru asi lakat znova nebude...ja by som mala rada preto dvojicky, aspon by som bola uz vybavena a nemusela to znova absolvovat..
ja by som tiez chcela dvojicky 🙂 ale myslim, ze na uvod bude jedno az az
a tie injekcie, oni su take tenucke, nie? bude to otrava, ale hlavne ze bude vsetko v poriadku
vifi, vraj su tenucke, su to injekcie do podkozia, tak by nemali byt hrube, aj gyndos mi to povedal, no ja mam furt v predstave taku konsku injekciu... 😀
ale zvladnem,nakoniec ma to aj bude bavit a budu mi aj chybat.. 😀
ja začnem snažilkovať asi až od marca, chcem sa ešte objednať na kontrolu k mojej gynde a opýtať sa na hemato vyšetrenie, musím jej odniesť aj výsledky z genetiky
moja gynda mi odporúčala čakať až rok, ale dnes mi v nemocnici povedali, nech nečakám tak nebudem 😅
baby, bude olympiada, tak budem sutazit aj my 🙂
hej...u nás bude víťaz ten, kto šťastne dôjde do ciela
beak, rok sa mi zda hrozne vela...to nechapem, preco tak dlho odporucaju, vsak taku dlhu dobu hovoria vtedy, ked mala zena cisarsky rez...takze urcite nespravite chybu, ked zacnete skor...a tu hematologiu si urcite vybav...
vifinka, hej, bude to tu riadne napinave, ale nejde ani tak o to, ze ktora bude najskor, zelam to vsetkym co sme tu, podstatne je, aby sa babatku v brusku darilo a neboli problemy..
ahojte 🙂
velvet dufam, ze pozitivna energia z konika podpori nase zdrave tehu 🙂
beak- rok je naozaj dlho, hlavne si daj urobit testy a potom hups do snazenia
ahoj trini...co nove?
ahoj velvet, nic take, rozuzlenie vyse dvojmesacneho cakania na vysledky pride v piatok tak uvidim co a ako.
uz som zvedava....
a ty ako?? 🙂
baby, mm sa sťažuje, že sa mu nevenujem, tak idem...
dobru noc
tak ahoj beak 🙂
moj mm uz spi...
trini...no to som teda zvedava...napis potom hned co vysledky, aj ked si to precitam potom aj tak asi az vecer...v praci mam brutal moc roboty, uz som z toho taka unavena...no verim, ze coskoro uz budem spokojne odpocivat aj s bejbinkom brusku doma.. 😵

lulu :
víno neni môj kamarát,, kyselina jak šlak,,
no a syyyyyyyyyyyry,, wau to môžem,, všetko čo sa o ne obtre .. mňamik,,,
zrovna dnes som na pizzu dala kopec rokfordu ,, 😀
est moi, je sait parle francais aussi ,, jador parle ,, mais j ai deja oublie ...