Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
trini, no urcite to bude ok...aj keby ti daco nasli, da sa to poriesit..
babulky idem off, idem kuki na zone reality vysetrovanie vrazd pripady, co sa stali v australii, fakt brutal...byva to kazdy den skoro, potom sa bojim.. 😅
tak papa
idem ja do hajan, rano som skoro vstavala. Dobru a zajtra dopisania 🙂
velvet a nemas potom zle sny????
ja nemozem take veci pozerat vecer,potom ma to prenasleduje celu noc
este som tu... 😀
vies co nemam, nesniva sa mi nastastie o tom.. 😅
ale ked som bola tehu, nemohla som to pozerat, normalne som hned zacala plakat atd..uuuplne emocie, ja som revala aj ked boli televizne noviny.. 😀
ahoj kočky, teraz som prišla, tak vás idem na chvíľku kuk 🙂
ahoj mici
ahoj trinitka 🙂
jaj boli sme u brata, chlapi vrtali dieru cez stenu, no trvalo im to dlhoooo a teraz sme prišli.
zajtra idem k novému gyndošovi na vstupnu, tak som zvedava ako sa mi bude páčiť 😉
ahoj micicka, dufam, ze sa ti bude novy dr. pacit.. 😉
tak ja uz idem ozaj off..tak papa
tak ahoj velvetka, dobru noc 🙂
som doma 😉 , idem citat co ste popisali...
ahoj janga 🙂
ahoj janga 😉 ja som ani nečítala čo baby popísali, možno zajtra v práci dobehnem - ale psst, neprezradte ma
no micicka tak mas co citat, su jak cesky zandari.... ja som bola 2 hodky vonku a 10 min. mam co citat 😀
hlavne ze sa da tak tajne..ubehne cas aspon ked nieje robota 😉
co tajne, nem-chapem?
jaaaaj idem ja spat, zajtra nevstanem ☹ musim vstat skor ako obycajne, to bude kruteeeee, tak sa majte 😔 😔 😔
micicka pisala o 22.23 😉
pojdem uz aj ja pomalicky spat, maj sa janga
Aaaahoooojte bambulky, ako ste sa mi mali????
Dlhšie som tu nebola, ale kukenky na môj albumík. Mám pre vás - a aj pre mňa, veeelke prekvapko ♥ 😀
ahoj lenkaxy 🙂
nenasla som tvoj albumik ☹
je to to na co myslim? 🙂
ja som len tak nakukla a co to vidiiiiim 😕 😅 😵 ....lenkaxy-ty si tehulka???? tak to je prekvapko...gratulujem ti z celeho srdiecka 😵
Taak už som späť.
trinitka ďakujem Ti veľmi pekne, sama som tomu nemohla uveriť, a ešte asi stále neverím.....ked si spomeniem na predchádzajúce dni, joooj ani som nedávala pozor na alko, aj sa mi 4herpesače vyhádzali, ked som sa vrátila z Tatier---no neviem neviem.
V piatok zájdem ku gyndošovi, aby nám to potvrdil 😀
Ešte stále som z toho paf a vieš si predstaviť tie obavy????♦
Bruško ma pobolieva, ako pred menzesom, mešká mi len 2 dni a čáry ako svet 🙂
lenka- a nemala si ty nedavno menzes, ci sa mi to myli? 🙂
no to ani nehovor, viem si predstavit... ale neboj, uvidis co povie dr.
v ktorom tt by si mala byt? 😵 😵 😵
ja som takaaa rada, ze takto necakane mame dalsiu tehulku...a tie menzesove bolesti som mala aj ja...to je normos

dufam, ze sa nieco dozviem a necakam zbytocne....