icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

trinitka87
27. jan 2010

ako sa pekne rozrastame.... 🙂

len tak dalej,nova tema pomaha

lenkaxy
autor
27. jan 2010

ja som mala menses dostať 25.1. no a nič, tak som tomu najskôr neprikladala dôležitosť, som si myslela, že ved asi mešká, to nič no a testla som a čo nevidím 😨 😲 😀
teraz by to mal byť podľa ovu 4t.t+5. To je ešte maličko.

Len fakt mám taký pocit, ako keby mala dojsť menseska-či to mám len fsugerované? Tak to stále kontrolujem a tak.....no a tie obavy a aj výčitky, že som nemala tolko chlastať a hýriť každý den do rána do 4:00 - no proste super budúca mamička no nie??? 😀

lu.lu.
27. jan 2010

lenka-tie bolesti su velmi podobne pri tehu ako pred ms...a neboj, prve 3 tyzdne sa babatko vyvija len zo zltkoveho vaku, tak si mu neuskodila 😉

bude dobre, isto 🙂

lenkaxy
autor
27. jan 2010

lu lu - nka dakujem, ja myslím, že čoskoro sa to tu veeelmi veeelmi rozrastie - myslím nás všetky. Ani sa nenazdáme a budeme v tom a potom tie zdravé babatka do samého konca - dúfam. Ako dlho Ti trvaly tie pocity menzesové ked si bola tehu. Fakt je to normoš, predtým som to nemala. Čo to znamená -dozvuky???

trinitka87
27. jan 2010

ja som napr. na zaciatku bola chora,nadcha kasel...a ms neprisla, myslela som ze kvoli chorobe meska...na tehu som ani nepomyslela, a predsa. to su tie prekvapujuce tehu. / milo /.

lenkaxy
autor
27. jan 2010

len ja som si tak popíjala aj včera, aj predvčerom, aj pred pred včerom a tak ten alkohol bol isto v krvi....xi xi myslím že v žltkovom je aj tak prietok toho čo žienka prijíma, či nie?

lu.lu.
27. jan 2010

je to tym, ze maternia sa ti prekrvuje a roztahuje, preto podobne....ja som to mala dost dlho...je to normalne prve tyzdne a aj ja som sa kontrolovala kazdu chvilku 🙂 ....juuuj uz sa "tesim" na tie stresy, ale pre babatko vsetko 🙂

inak lenka- nie si na facebooku? uz sme sa s kockami "spoznali" aj tam, tak ak chces, rada si ta pridam 😉

lu.lu.
27. jan 2010

neviem lenka, ja som to kdesi citala, ze tie prve dni to este nevadi- ved kolko zien nevie ze je tehotne prve 2 tyzdne minimalne...co na to manzel? 🙂

trinitka87
27. jan 2010

no baby uz fakt koncim...
majte sa, zajtra pokracujeme 😉 😵

lenkaxy
autor
27. jan 2010

na FB nie som ☹ , ale ak vydá čas tak sa určite rada pridám 🙂

MM bol nadšený, tak sme sa vytešovali, ešte aj sám mi nakvapklal m.. na testík no a potom, že mám poslúchať a papať- to papanie dodržujem, ale s tým posluchaním neviem neviem 😉

Ďakujem krásne ešte raz, aj za rady, idem už buvy luvy zatial pacenky a sladušké sníčky. Budem sa na vás tešiť, aj na prírasttočky- možno aj nečakané. cmuky♥

lu.lu.
27. jan 2010

ja padam tiez

bru nocku 🙂

a neboj lenka, iste sa bude babatku u teba pacit 😉

cukor
28. jan 2010

LENKAXY........gratulujem a vela štastia pri tom tehulkovaní 😲

ivanap6
28. jan 2010

dobre ránko želám
lenka paráda, čo to čítam, no toto, to je prekvapko 🙂 moc gratulujem

čítam, že máš obaby kvôli tomu alkoholu, ja ti to verím, lebo teraz máme všetky určite pocit, že na druhýkrát už nemôžeme nič podceniť a robíme si výčitky aj kvôli poháru vína. No ked ta to poteší, kamarátka má kamarátku, ktorá do 4.mesiaca nevedela že je tehotná a dokonca fajčila marišku, o alkohole ani nehovorím a teraz má už 7 ročnu zdravu a šikovnu dcéru.
Ja si už fakt mylím, že je to medzi nebom a zemou a ked má byť bábo zdravé tak bude a ked nie, tak nebude. Čo bolo nezmeníme, tak teraz len vitamínky a pozitívne myslenie 😵

moniquie
28. jan 2010

krásny deň želám
ked som čítala tú novinku,,
pery sa mi natiahli do úsmevu naširoko, a zároveň mi vyhrkla slza v oku ..

lenkaxy,,
želám ti veľa veľa zdravíčka, a nech je miminko v naprostom poriadku 😵

snazilkant
28. jan 2010

ahojte tak ako vas citam su tu same uzasne spravy

lenkaxy

Gratulujem a zelam vela zdravia pre teba aj babätko 🙂 juj vytesujem sa s tebou

micicka
28. jan 2010

lenkaky - BLAHOŽELÁM a tfuj tfuj tfuj, aby sa vám darilo. prajem veľa zdravíčka 😀 super infoška, a ešte keď je taká nečakaná!! prekvapko pre nás všetky, tak ešte raz gratulujem a informuj nás priebežne 😉

misinn
28. jan 2010

ahojte, ako vidim dalsia dobra sprava, tak ti budeme drzat palce lenkaxy nech vsetko dobre dopadne 😉 🙂

hiva
28. jan 2010

ahojte baby...kukam, ze ste tu dobra vesela parta...mozem sa pridat?

chcela by som sa VAs opytat, ake vysetrenia a hlavne kedy Vam ich robili na zistenie pricin potratu?

Mne moj lekar povedal, ze hoci to bol len prvy MA, urobi mi vsetky mozne vysetrenia.....ked ma prijmal do nemocky na kyret, tak nakazal sestricke zobrat kadejake vzorky na vysetrenia....nechala som u nej 8 ampuliek krvi...neviem presne, na ake vsetky vyseetrenia to brali....zacula som len cyto...a jedny viem ze bol obycajny krvny obraz lebo na tie cakal skor ako ma uspali na kyret.....

potom este viem, ze to co vybral pri kyrete ide este na histologiu....o tyzden budem mat vysledky....

viete mi este povedat, ake dalsie testy a vysetrenia by sa mali porobit?....ja som si sice 99% ista ze pricinou mojho MA bola crevna viroza, ale pred druhym tehu (ak sa zadari) chcem byt dokladne vysetrena a poznat vsetky rizika 🙂

a viete mi aj povedat, kolko ktore vysetrenia trvaju? ...chceli by sme zacat snazit co najskor, nakolko prve tehu sa nam podarilo skoro po 2 rokoch 😒

cukor
28. jan 2010

ahoj hiva....trosku ta uz poznam......obcas čítam tvoju temu PCO......vedela som ,že si tehu......mrzí ma čo sa ti stalo......ale treba pozerat dopredu.......ja mam za sebou 2 potraty a az po druhom mi zistili trombofíliu.......takže ja by som na tvojom mieste trvala na vysetrení krvi.....trvá to asi mesiac....drz sa a neboj .....treba verit

l.....snazilkant.....a lenkaxy nemáme v tabulke....a dik za ip..

hiva
28. jan 2010

ahoj cukor....tiez mi je tvoj nick nejaky znamy 😉

a to vysetrenie krvi berie vzorky gyndos alebo musim ist k hematologovi? ....a co konkretne sa sleduje?...lebo v poslednej dobe mi krv na vysetrenie brali uz asi 5 krat za posledny mesiac ...

cukor
28. jan 2010

...lenže oni nezistujú bezne zrázanlivost krvi.....pytaj sa na hematologiu a ked ta nebudú chciet poslat tak si normálne vymysli,ze otec alebo mama mali trombozu......lebo oni zvyknu posielat az po druhom potrate.......ale načo riskovat.....ja mam strasne problémy otehotniet a môzem len po umelom a takto zbytočne som prišla o dvoch ........a to mam 39 rokov.....

ivanap6
28. jan 2010

ahoj hiva, čitala som o tebe aj v našej bývalej téme - kyr..
je mi to lúto ☹
chcem sa spýtať, prečo si myslíš, že po črevnej viroze? Mala si vysoké teploty? a v ktorom tt?

hiva
28. jan 2010

v 10 tt som bola objednana na prvu poradnu a mala som dostat knizku, ale nic sa nedialo, lebo vtedy sa zistilo, ze babtko uz nezije...a podla velkosti zodpovedal na 8tt ... tak sme to preratavali a vyslo nam to presne na chlp na obdbie cez a tesno po tom, co som cely den prelezala v posteli kvoli crevnej viroze....zhruba 1,5 dna som vtedy nemohla nic jest lebo vsetko islo zo mna okamzite von ...raz vrchom raz spodkom....a k tomu som mala aj silne krce v bruchu....takze predpokladame, ze to bola pricina....aj casovo to sedi 😖

ale teraz uz viem, aky sme boli blbi, ze sme nesli na pohotovost...mozno by sa dalo nieco spravit...tazko povedat 😔 ...my sme vtedy len volali kamaratovi, od ktoreho dcery som to dostala, lebo sme u nich boli na navsteve 2 dni predtym a jeho dcerka to mala...tak sme mu hned volali ze ako sa ma mala a on povedal ze za 1 den ju to preslo....tak sme to ani neriesili....za jeden den to preslo....ale tie nasledky co to malo na tie sme nemysleli 😢

hold nabuduce budeme uz mudrejsi....ziadne navstevy, ani praca...proste iba doma aby som nahodou nieco nechytila....lebo je to fakt zvlastne....nikto to od tej malej nechytil, iba ja...ani jej rodicia to nedostali....asi mam v tehu nejak velmi oslabenu imunitu ze som to chytili za necele 2 hodinky co sme boli u nich 😒

cukor
28. jan 2010

....hiva.....vôbec to nemuselo byt pre tu črevnú virozu....ale aj mohlo.....no zbytočne sa budeš v tom vrtat a obvinovat sa ,ze je to kôli tomu,ze ste tam boli.......ani ziaden lekár ti na 100% nepovie,prečo ssi potratila.....ver mi ...nechaj to tak,lebo budeš z toho na nervy.....je jasné,ze vieš otehotniet...tak sa z toho teš a urcite sa to podarí...

misinn
28. jan 2010

hiva, je vseobecne zname ze tehulky maju oslabenu imunitu, tak mna to ani neprekvapuje ze si to chytila 😒

ivanap6
28. jan 2010

no tie vírusy su nebezpečné. Totiž ja som na tom bola presne tak isto, chrípka v 10 tt a v 12tt sa to zistilo na utz, tiež som mala oslabenú imunitu, stále som bola chorá počas tehu. Preto som sa pýtala 😔

ale tu je optimistická téma a všetky veríme že nabudúce sa to nezopakuje a budeme mať čochvíľa naše babätká doma 🙂

ivanap6
28. jan 2010

a tiež som si vyčítala že som išta vtedy z bytu (na urad práce) ale už som s výčitkami prestala a ako hovorí cukor, nikdy sa nedozvieme či toto bol ten dôvod...

misinn
28. jan 2010

ivanap6 to mas pravdu netreba si nic vycitat, akurat ze sa len budeme citit horsie...a babatka nam to uz aj tak nevrati 😔

cukor
28. jan 2010

....fakt tu musíme byt plné optimizmu.....včera nam dodala energiu lenkaxy......tak som sa potešila........
.....vsetky budeme mat v roku 2010 zdravé babätká v brušku... 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

hiva
28. jan 2010

OK....nic si nevycitam....mne to skor dava optimizmus, lebo viem, comu sa nabuduce vyhybat...viem, ze mi to nikto nepotvrdi kvoli comu sa to stalo, aj lekar mi povedal, ze chripka a virusy velmi radi sposobuju potraty ...takze ja verim, ze to bol ten virus a nic vaznejsie.......teraz uz len cakat na mrchu, vysledky z vysetreni a hor sa do snazenia 😉