icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janirea
2. jan 2010

lenka,,,presne taky zvlastny to je strach, taka obava, ci co to je,,,asi ocikany testik dam manzelovi potom, nech sleduje ciarky 😀 ,,,ale v pondelok by som chcela testnut, ak ma mrcha nepredbehne

lu.lu.
2. jan 2010

bre ranko 🙂

tak tu sa to s tym snazilkovanim nejako rozbieha, plodna tema, len co je pravda 😅
my sme tiez keksikovali, ale davame este pozor....ja idem v pondelok volat koli vysledkom hemato,tak chcem vediet najprv na com som....

janirea-drzim prsteky 😉

lenkka81
2. jan 2010

oki baby, idem hodit do pracky, daco pozehlit a niečo poupratovat zbezne....muž už nalozil do umyvacky, to teda bolo prekvapko...poobede sa zas ozvem papa

janirea
2. jan 2010

dakujem, ja sa potom ohlasim ,,,ideme ku svokrovcom teraz,,,najradsej by som bola doma,,,,tam je to tazko aj s internetom,, 😒
tak piste, piste, aby som mala potom co citat 😉
a pekny vikend

velvet26
2. jan 2010

janirea....juuuuj, urcite je to tam...a jasne, este pockaj chvilku, nech mas peknu silnu ciarku na testiku... 😉
leni, ja budem v pondelok 2 mesiace...hm..asi skoro...no ved uvidime...a aj ja mam take ine pocity uz pri tom..ale tomu sa uz proste asi nevyhneme...

micicka
2. jan 2010

no baby, čo ste to tu v noci stvárali 😵 a to nechcem radšej vedieť čo bolo potom mimo PC 😵 😵

janirea, ešte chvílku vydrž. posledný menzes ti nemeškal? j som pvý dostala po 5 t a druhý tiež meškal asi 4 dni

lu.lu.
2. jan 2010

velvet- ty nezbednica 😀 , manzela nebolo treba dlho prehovarat, ze? kebyze to je na mojom, tak uz som pravdepodobne zase v tom 😀

jarulai
2. jan 2010

babulky, nebojte, ono to pride 😉 ved mame z toho nasho stastneho roka za sebou len 1den, tak sa neponahlajme 😉

janirea
2. jan 2010

micicka,,,praveze nemeskal, len ten prvy po K,,,ja sa viac orientujem podla lutealnej fazy, tu mavam vzdy 12 dnovu po ovu,,,teraz som uz 15 den po ovu a mrchus nikde,,,,sledujem podla BT

velvet26
2. jan 2010

lu.lu...tak to ano, nebolo mu treba dvakrat hovorit...po tom mi hovori, ze jaaaj, aky som spokojny, to som potreboval...aj dnes ma taku dobru naladicku...no chudak este nic nejedol, idem zohriat obedik.. 🙂

jaruali, vsak presne este len rok zacal, no ale vsak treba ho nejako poriadne privitat 🙂

lu.lu.
2. jan 2010

velvet 😀 , tak ti nasi su asi podobni, mne tiez dnes rano hovori, ze sa citi uplne zrelaxovani, t.j. este stale spi 😀 ...a to vacsinou ja si rada pospim.....

lu.lu.
2. jan 2010

janirea- no podla vsetkeho to vyzera veeeeeeeelmi nadejne, cakame coskoro dobre spravy 😉

janirea
2. jan 2010

velvet 😀 ,,,si ho riadne vystavila,,,
ten moj odisiel s dlhym nosom, bude musiet vydrzat,,,hmm, ale nedalo sa,,,pobolieva ma podbrusko, tak ani dotknut teraz🙂

velvet26
2. jan 2010

lu.lu...si ho viem predstavi...ti chlapi... 😀 no co by sme bez nich robili, ten moj je uz zas pri pocitaci... 😅 uz na mna tak vypistava..je hladny, my sa niekedy tak dorozumievame, ze bez reci, len taky skrek...a podla toho uz viem, co chce... 😀

micicka
2. jan 2010

no janirea ked nemeskal tak to vizera sľubne, ale nepredbiehajme, ak by to nahodou nevyslo, aby sme neboli sklamane 😉

janirea
2. jan 2010

baby, ale uz musim koncit,,,mm po mne pokukuje ze uz ideme.
papa, dam vediet

a este raz pekny oddychovy vikend

velvet26
2. jan 2010

janireika papa..

lu.lu.
2. jan 2010

pekny vikend aj tebe janirea

lu.lu.
2. jan 2010

velvet, to je dobre, ze si aj bez slov rozumiete, to budes pri babatku potrebovat.... 😵

micicka
2. jan 2010

baby idem aj ja zase preč od vás, musím trochen poupratovať, lebo stále len pri PC sedím, nejako ma chytilo farmarčenie na facebooku a ten môj my už nadáva a má vlastne aj pravdu. tak ale už periem, idem aspoň prach utrieť a snáď aj povysávať

lu.lu.
2. jan 2010

pojdem aj ja, idem ho zobudit, nech dnes aj nieco stihneme....vonku je pekny slnecny den, chceme vziat Leona k moru....

velvet26
2. jan 2010

lu.lu, aj ja hovorim, ze pri nom mam taku dobru predpripravu.. 😅
no nic, musim utekat...potom trosku poupratovat, pozehlit...podvecer nakuknem...pa kocky

jarulai
2. jan 2010

jani, tak ahoj a drz sa - zaklinam ta aby mrchana neprisla, ale aby boli dialnice pondelok 😉

micicka
2. jan 2010

baby ešte niečo - tu sneží 😀 😀 😀

lu.lu.
2. jan 2010

pa pa

jarulai
2. jan 2010

tak sa majte babulky, ked vsetky prchate. ja som pri vas aj zemiaky nastruhala 😀
idem ich dat piect

aj tu snezi 😵

zuztek
2. jan 2010

ahojte, vy sa teda cinite, uz 15.strana 🙂 idem si vas docitat...

zuztek
2. jan 2010

no baby, vy ste mali vcera vecer fakt dobru temicku 😀 aj by som si tie stranky pozrela, ale sme u svokrovcoch (buducich) tak sa neodvazim 😅

janirea - drzim palceky a dufam ze sa to podarilo, aspon by nam to dodalo viac optimizmu do snazilkovania 🙂
(aj ked ja musim pockat este asi take 3 mesiace, asi som tu jedna z poslednych po MA, bolo to 30.11. ☹ )

micicka
2. jan 2010

zuztek neboj, ubehne to rýchlo. sú tu baby, ktoré chcú začať vo februári a tebe to vychádza na marec, tak to si neni až tak sama 🙂
a ja tiež neviem do kedy budem čakať, možno nakoniec tiež ešte pár mesiacov 😠

jarulai
2. jan 2010

zuztek, veru tak, ubehne to ani nebudes vediet ako. ja som napr. uz rok odvtedy...ale neboj, tebe to tak dlho urcite trvat nebude, ja som extra pripad 😀