Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka a aj všetky babulky VELMI PEKNE VAM DAKUJEM,
straaašne vela ste mi už pomohli a aj to, že ma držíte, ked aj ja zadepkujem. Predvčerom som taký amok chytila - všetko doma lietalo, a to som si myslela, že je to predmenzesový výkyv hormonov....a vraj tehošky sú pokojne a vyrovnané - no ja som asi výnimka 😉 Ako ste to mali vy?
lubka čo blbneš, že nefotogenická, to si ešte nevidela mna v puberte, to bola katastrofa ,,
ja som mala hrozné výkyvy nálady, priateľ si so mnou užil tie tri mesiace chudák. A tiež som plakala aj pri správach
mici tú labradorsku pažravosť veľmi dobre poznám, hrozné s nimi to je. A teraz skončil labík v amerike na prvom mieste, ako najoblúbenejšie psie plemeno - sú to stráááášnnne lásky
ivka ja som predtým bola úplne kludnučka, všetko mi bolo akosi jedno, aj práca bola zrazu druhoradá, no a teraz som ako taký drak zlý.
ja som ani počas jedného z mojich dvoch veľmi krátkych tehu nestihla mať nálady ☹ stihla som sa len začať tešiť a onedlho bolo po všetkom ☹
tehu ešte nemám potvrdene u dokyho, idem až zajtra o 16-tej, tak to možno aj "vyvráti" Možno testy klamú, či?
ja som počas tehu, mala smiech, plač, úzkosť, smiech plač úzkosť, ako na kolotoči ,,
drahý si myslel že mi už drbká načisto 😀
teraz by to nevimenil za nič na svete, nevie sa dočkať,, hrozne túži taktiež po bábenku
lenkaxy, aj ja som bola dost rozladena, plakala som aj ked davali v telke nieco pekne, tak ma to dojimalo...a ked som pocula alebo videla nieco zle...tak to bol cisty konec.. 😀
tie faktory vazne netusim ake su...co to je...nevysvetlili ti? nie je to mthfr???
lubka čoskoro sa budeš teši znovu, a to sa budeš tešiť celých 9mesiacov - uvidíš
Ahojte srdiecka...ako sa tu mavate? ja si robim pauzu od konika aby som prisla trosku na ine myslienky... co tu mate nove?? chybala som trosku? 😀
lenkaxy
no podla mna si tehu a mi ta budeme podporovat a dzrat ti palceky
no, akosi tomu prestávam veriť ☹ 😢 😢
ahoj cukrus :
jasné že si chýbala,, to sa ani pýtať nemusím,
a ty niesi na fb ..
no mám 13-násť faktorov, skúmajú sa vraj všetky, a ked nie je niečo v poho, tak ako má byť, tak to dovyšetrujú, ale prečo a čo tým zistia netuším, nepovedali, hmmmm
aj ja často plačem, ma to všetko dojíma
moni...som preco?
lenkaxy, jasne ze si tehu...take dialnice na teste, to inak ani byt nemoze... 😉
cukruska, jasne, ze si chybala, ako sa mas,co nove??
lubka, kolko snažilkujete, kedy bol MA? Mám trošku už chaosik v tom, prepáč
ahojte dievcata 🙂
som tu zase dlhsie nebola. snazim sa obmedzit konikovanie, lebo mi z toho sibne 😖
co mame nove? ako sa mate? nechce sa mi to vsetko citat, lebo pisete ako dive 😀
prvé MA v apríli 2009 v 9 tt a druhé MA na Mikuláša v 7 tt ☹
velve... dobre sa mam ...teda moho by byt aj lepsie ale nemozem chciet vsetko naraz 😀
trosku citam dozadu...aku to mate tabulku? 😕
cukrus, sme všetky na fb,, a teba asi nemám .
a čo nového ,, este brigáduješ ..
dnes som zase testla, večer, ked som došla z roboty, pre istotu. A boli tam, nezmizli 🙂 Len aby sme to dotiahli do šťastného konca...
a ináč snažíme vyše roka
moni... uz nie... to bolo len na tri dni.. 😝
mici...ako sa ti paci u doktora? 😉
lubka to ma mrzí, zistili príčinu, bola si na kompletke vyšetrení? Asi je najdôležitejšia ta hematka, myslím tam odhalia najviac
lubka, to sme fakt narovnako, aj týždne, aj mesiace, aj roky .. do frasa,, ale tretí pokus nám už dopadne dobre,, pôjde von až v porodnici,, po 9 mesiacoch,,
baby, kto to zas dal na fb psíkov,, odstrelím vás .. 😖
lenkaxy, tak dufam, ze budu vysledky na tie faktory ok...
cukruka, my sme sa vsetky na facebooku popridavali za priatelov, tak ked chces, mozes aj ty, posli mi do ip udaje, najdem si ta asi skor ako ty mna...hmmmm..
jeeeeej, tu je nova tehulka 😵 😵 😵 lenkaxy gratulujeeeeeeeeeemmmmmmmm. neboj, tentoraz to vyjde 😵 😵
ahoj lubkabb, teba este nepoznam 🙂
je mi luto, cim si presla. ale tu ti dodaju optimizmu a ani sa nenazdas a budes znova tehulka a tentoraz to dotiahnes do toho krasneho konca 😉

mici, viem viem bude ok,,
zajtra sa z toho vyspím, už teraz je trochu lepšie,,
a hadam ma drahý zobere cez víkend do chováku, už som ho lámala dlhšie na nejaké zvieratko ..