Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jarulai - ďakujem, kiežby si mala pravdu
no ja som počas môjho krátkeho tehu nemala nič, ani výkyvy nálad, ani zle mi nebolo, nič....
cukrus, taký milý, ale myslela som, že je starší, som sa zľakla keď som ho uvidela, že akýn "mlaďas" - oproti očakávaniu. ale som spokojná, snáď to nezakríknem, páči sa mi - myslím prístup 😀
lubkabb, uvidis, ze to tak bude. ved vsetky sme tu preto a pozri, aka plodna temicka je to tu 😉
nesmut, moja, ja viem, ze je to tazke, ale to preboli. sme s tebou 😉
moniquie - haf, nezaobstráš si niake šteniatko nové*? My sme to mali ako náhradu za mimčo, pred rokom sme ešte neplánovali 😉
velvet - dakujem, a ako bolo na školení v TN? Boli ste? myslím v utorok?
micicka, tiez mam takeho mladasa...
ahoj cukruska 🙂
lenkaxy, chceme psíka obaja, no môj mm to nebere ako náhradu,,
a slúbil že raz ked budú deti, tak úrčite psík bude,
no to čakanie ma ubíja, dnes fakt dostatočne,,
no možno ho ukecám na rybku či iné
Baby ja sa s vami pre dnešok lúčim...idem sa povenovať trochu aj môjmu mužíčkovi a pomaly do postele. Majte sa a dobrú nôcku všetkým.
ahoj lubkabb
ako sme sa vsetky zažrali do toho fb, ze? 🙂
ja tiez koncim. aj tak ma tu asi ani nikto nestihol zaregistrovat v tej rychlosti 😀 😀 😀
dobru nocku a asladke snicky, zas sa niekedy ozvem 😉
trinitka nie je celkom mlaďas, ale čakala som starého deda a on môže mať tak 45 - ale to len odhadujem a to mne celkom nejde. cukrus nám to potvrdí, aj ona k nemu chodí - cukrus, koľko má ten náš gyndoš rokov?
moni - aj škrečík je fajn,taký malý chlpatučký a možeš sa s ním aj poňuňunkať 🙂
jarulai - ďakujem, ako si na tom Ty? Dnes som bola v TOO 😉 S nemockou to nevyzerá ružovo, ale zachránia ju, ved má bohaté pozadie, či?
leni..gratulujem k tehu...hlavne nech je vsetko v poriadku 😉
lubkabb papa, pekný večer prajem
ahoj lubi dobru nocku a chod k tomu dr. asi co najskor, ked ti este menzes neprisiel, 8 tt. je uz dost dlha doba...
lenkaxy, hej bola som v tn az do nejakej pol stvrtej to bola porada, ako co ti poviem, somariny sa tam preberali, ale aj nove veci co sa tyka predpisov atd, to bolo ok...zimu tam mate veru tiez paradnu.. 😅
jaru - ale stihli sme Ťa zaregistrovať, to sa nemusiš báť!!!
ajoj trini
mici...a to si ho este nevidela v lete...nosil take kratke riflove nohavice a siltovku... som skoro umrela ked vosiel dnu 😀
lenkaxy, ja ani neviem ako je na tom nemocka v TO 😀 viem, ze ma nejake problemy a dokonca ju chceli zrusit, ale neviem ako to pokracuje...budem si to musiet zistit 😀
velvet - škoda že si nebola dlhšie ☹ sme mohli skočiť na coctailos, alebo čokošku.
Inak ako to vyzerá s tým stretkom? Určite až po kalamite 😉
cukrus : to som si teraz teba dala na fb,,
len pre istotu, nech doplním zoznam v kabelke, nech nemám chaos 😀
lenkaxy : no škrečok je fajn, no pri poslednom v detstve som už mala trochu paniku z pazúrikov ked mi behla po ruke ,,
mici, cukru : komu chodíte do nr,, - info IP, asi to neni ok moc písať mená na sklo
jaruali, jasne, ze sme ta zaregistrovali...
no aj na fejsbuku by sme sa si ta mohli pridat do priatelov, co ty na to, ked chces posli mi udaje cez ip a aj ostatnym kockam.. 😉
jaru - veru niekedy je lepšie nevedieť. zrušiť asi nezrušia. Kde by si potom rodila???
cukrus - dakujem za gratulacion
velvet to ako mna? ja tam nechodim, v zivote som na FB nebola 😀 a ani neplanujem 😉 tak vam budem musiet stacit obcas tu 😀
lenkaxy, no ved v NR 😀
a ty cukruska??? si na fb?? 🙂
jaru aj si tak plánovala, rodiť v NR, či to len ak by zrušili TOO?
baby musím končiť, drahý sa tlačí na net,,
to viete máme len jeden notebook,, nie ako ostatné .. hhi,, 😀
idem si dať zopár pukancov, a kuknem hadam telku,
tak ahojte,, a dobrú nôcku ..
lenka, nad tym som este nerozmyslala. jasne, ze ked som bola tehu, tak jednoznacne v TO - kde by som sa hrabala. ale keby ju teda zrusili, alebo nieco, tak asi v NR.
moniquie, dobru nocku aj tebe.
inak - ja nemam muzika doma, preto si mozem dovolit tu byt 😀
jarulai, neboj, aj ty sa na facebook das nahovorit.. 😀
lenkaxy, my sme boli az piati na aute, tak sme isli tak hromadne..ale pevne verim, ze nejake stretko dame na jar, ked bude po tejto kalamite..

no ešte som nebola, dr. ma chce poslať teraz vo februári na všetky vyšetrenia...ale už je to 8 týždňov a prvá mrcha nechodí - a tak musím zajtra naklusať k dr. Ale tehu určite nie som, bude tam asi iný problém.