Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka, zatial problem nenasli. teraz ma caka endokrinolog a potdla stitky sa uvidi. ale myslim, ze to bude ono. a mne este k tomu chodi muzik prec, takze asi aj to 😠
OK, musim koncit, idu k nam nasi. vecer zase urobim kuk 😉 majte sa tu krasne
ahojte...chcem vam všetkym popriat , aby sa vam v tomto roku splnil najkrajši sen....a všetky ste sa dočkali svojich babätiek 🙂
....ja som takto minuly rok zistila , ze som tehu, ale nedopadlo to dobre...vo febr. som v 10tt bola na kyrete.... ☹ po mimomaternicovom tehu to bola dalsia rana 😒........ale nadej zomiera posledna....
....a teraz čakame v marci bábatko - chlapčeka..... 🙂
VEĽA ŠTASTIA a TRPEZLIVOSTI 🙂
domka ďakujeme ti 🙂
verím, že o pár mesiacov budeme aj my môcť povzbudiť iné nešťastné duše. tak tebe a tvojmu bábätku prajem hlavne veľa zdravíčka a krásne chvíle
janirea aj ja sa pripájam a drzim päste....ale nic netreba predbiehat, co mam prist to pride...aj ja som nevydrzala a ani neveim ako a už som snazilka 😀 , no proste sme sa neovladli.... Lu.lu presne ako som pisala 1,5 dna a je tu metelica krasna perimbaba prisla 🙂 , sice troska po funuse ale predsa... domka dikes za povzbudenie...verim ze aj nam to raz vyjde... micicka vcera si zdrhla skor no a bola sranda....len skoda, ze system na konikovi nie je troska iný....za kazdým prispevkom si to musim dat refresh a lezie mi to na nervy, troska by to tie adminky mohli vynovit... 🙂
no lenka mohla som zostat, možno by som sa aj viac dozvedela 😀
no ten system by bodol, keby je iný, takto ako vravíš, napiseme musime sa vracat spat do temy. je to take zdlhave, ale asi to nejde inak, predpokladam, ze uz by to bolo zmenene
tak uz som zase tu 😀
domka, dakujeme za povzbudenie 😵
ste tu niekto?
jarulai ja som tu sem tam, trošku upratujem a medzitým sem nakuknem.
a zase som sa napratala 😅 mame taku dobru kapustnicku, mnam, lubim velmi 😀
krásny začiatok nového roka, nech je krásny a šťastný a plný nádherných okamihov 😵 😵 😵
lenkaxy...prvého, paťka som rodila v IL, erika v BA na antolskej...bola som s IL spokojná, ale BA som potom volila kôli vyšetreniam srdiečka erika...a pre istotu, lebo vždy ked sa niečo deje, tak sa preváža do BA..tak aby sme tam boli keby niečo...a pár dní po pôrode spravili erikovi kompletné vyšetrenia srdiečka, tak je našťastie v poriadku, ani šelest..a boli sme preventívne aj IL na vyšetrení, tam to len potvrdili, o rok na kontrolu..
babky ste tu niektorá?? 🙂
ja som tuuuuu 🙂
aj ja som tu
a debata stoji - ako je to možné 😠
tak hodme nejaku temu....
ja som si preklikala nejaké temy iné, len som si tak citala kadejaké postrehy
tak sa ta opytam jarulai - tvoj manzel pracuje mimo SR?
lenka ale dufam, ze len pozitivne. ja do ziadnej inej temy nechodim, lebo som tamnarazila na rozne nestastne pribehy a nerobilo mi to dobre
je tu viac tem kedy zacat po potrate, ale nazory sa naozaj rozchádzaju....a kedze my sme uz zacali tak je to asi uplne zbytocné riesit....
a ste na faceboku baby? ak ano, hrate farmville?
ved to kolko ludi tolko nazorov, asi to treba nechat na prirodu, ty si len mesiac po?
micicka mi hovor o facebooku,tak svinská farma to je inak chytlavé 😀
mici ja som presne 75dni tj, 2,5mesiaca...naposledy som dostala menzes 14dec. tak este asi cca 12dni a ak by som noahodou bola no tak ja neviem co zrobim.... 😀
lenka, no ja som sa tomu najskor nevenovala a potom som prisla na to ako to funguje a terat len sadim a zbieram urodu, som teda len v 8.leveli ale už ma to celkom chytilo 😀 a ten moj mi nadava, ze len pred PC sedim
jarulai s tebou sa este moc nepoznám takze ma tesííí 🙂
lenka ale tak to nie je tak rychlo, podla mna je to tak akurat. ked sa na to citis, tak je to k
ahojte, tak uz som doma, po 3 dnoch u "svokrovcoch" 🙂
som sa tesila ze pojdeme do kina na avatar 3D, ale vsetko je plne, tak nam ostava len telka 😒
mici pockaj zapnem facebook....ak mozem si ta pridám 😀
zuztek telka a konik 😀
v tv prave zacala mumia sa vracia, inak tamnic nie je 😠
lenka ok, posielam ti meno
hej, mumiu pozerame
ale v kine som nebola uz asi 2-3 roky, a na 3D este vobec nie

jarulai aj vieš kde je problém? asi ste boli na vyšetreniach