Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a co ste sa stratili dievčatá? 😨
nie nie som tu...spekulujem s tym facebookom 🙂
inak rozmyslam ze si zacnem merat BT po prvej MS (co neviem kedy bude 😒 ), uz som si nieco o tom precitala a kupila som si digitalny teplomer
u mna asi sa to oplati sledovat, lebo asi nemam stale ovulku, asi aj kvoli tomu zvysenemu testosteronu
lenka už ťa mám 😀
zuztek ja som v kine nebola asi 100 rokov a tiež sme sa už viackrát chystali a vždy do toho niečo prišlo 😠
a ako sa meria tá teplota?
chcela som si pridat foto, ale je velke, no skusim zmensit
tak ja som si už aj foto pridala 😀 je z leta, keď stojím v ľadovom potoku a kričím na drahého aby rýchlo fotil, že už zamŕzam 😎
micicka - tu je super stranka kde je vsetko perfektne rozpisane: http://merenibt.xf.cz/index2.html
jeej, uz mas foto, aj ja by som si mala dat nejake 🙂
svagrina bola na toho avatara,,,no ze to 3d bolo super...
no pridaj, nech tu nemame tie skarede ružové hlavy xi xi
som si odskocila a vy ste sa rozbehli nejako 😀
lenka, aj mna tešíííí 🙂
niekto sa pytal - ano, moj muzik robi mimo SR
idem si este docitat tuto stranu, nech som v obraze 😉 😀
lenka a o čom to je? nič mi to nehovorí, aj ja by som chcela ísť na niečo 3D. naposledy som chcela ísť na tú vianočnú rozprávku s jimom Carrim
ja som tiez nebola v kine ani nepamatam. no silne pochybujem, ze by v TO bolo niekedy 3D 😀
ze vraj je to super, tiez som o tom filme pocula prvykrat len minuly tyzden, pozri si ukazku na cinemax.sk
ale ma odradza slovensky dabing...
zuztek díky, prečítala som si, som myslela, že sa to nejako špeciálne meria 😕
presne neviem,,,ale ze je to troska sains fikšn... 😀 kokos neveim ako sa to pise po anglicky....
ale slovenský dabing nie je vždy zlý, ved niektoeňre filmy ked pocujem v inej ako slovensej reci, zdaj sa mi byt take smiesne, ale to sa týka tých starších
lenka rozumiem 😀
teraz vela filmov dabuje Maštalír.....už sa zlepsili 😀
mastalira v dabingu možem 😉 😉
ahojte kocky...
tak uz som aj ja nakukla...poobede som upratovala, potom som si citala knihu, kriminalku, to milujem a pospala som si aj...na veceru som urobila zemiakove placky a este som dala prat...tak aspon trosku aktivity...inak, ako som sa okupala, tak na seba kukam v zrkadle, ze jeeezis, dobre som sa rozozrala cez tie sviatky, tak som hned vytiahla gel proti celulitide a ponatierala sa..lebo v tom som ja dost neporiadna...malokedy sa natriem..
cauky 🙂
ahoj velvet, ty si toho kolko postihala. najviac sa mi paci to, ze si si pospala, to som ja nestihla.
a akú kriminálku čítaš, tie môžem aj ja a už som dlho nemala žiadnu dobrú knižku
ahoj lulu, no už sa to tu zahusťuje.
baby a čo tak pridať foto 😅
ahoj velvet 🙂
ty si bola fakt aka aktivna. tolko aktivity po sviatkoch - ved to moze aj ublizit, nie 😀 😀 😀
ale rozumne 😉
ja mozem Mastalíra na vsetky sposoby 😀 cauko velvetka
ahojte kočky! vy ste sa nejak rozpisali 🙂
no mastalir je prudko sympaticky asi viacerym 😀

mici aj ja som ti poslala.. 😀