icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
4. feb 2010

želám krásny deň aochvíločku, dobrú chuť k obedu ,,
super že koník znova ožil .

cukor želám veľa sťastíčka v nemocke ,, všetko bude ok,
mici taktiež - nech zúbky dopadnú naj naj,, a rýchlo nato zabudneš .

velvet : k tej kamoške k potratu,,
akože wauuuu. ja nikdy,
no neodsudzujem ženy, ktoré sú v tejto situáci,, akceptujem len naozaj pádny dôvod pre toto rozhodnutie, inak som zásadne proti,, som zvedavá čo ti povie,,

zusika
4. feb 2010

Ahojte! Ako sa vam dari kocky? Ja sa snazim fungovat - pomaly to ide.... pomaly to bude mesiac co nam nas anjelik odisiel (36tt) ....a ja mam pocit ze uz je to vecnost.... nastavila som vsak svoju mysel tak, ze je tu s nami, IBA ma inu formu...
Velvet - ja osobne by som sa asi s takou kamaratkou stretnut nechcela - trhalo by mi to srdce!!! co by som ja dala za to menit s nou...mat zase v brusku ten maly zazrak a tento raz az do konca....
Drzte sa!!!

cukruska1920
4. feb 2010

Ahojte...co nove?

vifinka
4. feb 2010

Caute kocky, tento tyzden vas riadne zanedbavam! v robote nestiham a vecer sa mi ani komp nechce otvorit. len sem tam ockom prebehnem co ste popisali...tusim ziadna nova tehulka tu nie je. ☹
Ja som si dnes rano robla ovu test a // ako vysite snad do dvoch minut, tak to odhadujem na ovu, aj ked teploty su nejak nizko na moj vkus + priesvitny hlienik bol vcera 🙂
Len som trochu v rozpakoch, ze pri mojich dlllllllhych cykloch by som mala mat 21 DC ovu...ale hadam motyka vystreli 😀

kikuskamala
4. feb 2010

Caute baby, tak aj ja sa pridavam k Vam. Su tomu uz dva mesiace co som mal MA v 9 tt. Moj lekar mi minuli tyzden odsuhlasil ze mozeme pracovat na mimi. Trocha sa mi to zda skoro lebo vsade pisu pockat tri mesiace ale asi je vsetko OK. Ze vraj ak zostanem tehotna tak mi predpise Duphaston. No ja neviem ci je to potrebne aby som to brala. Je to naozaj nutne?

Zusika je mi luto co sa ti stalo. Musi to byt pre teba velmi tazke. Ja som len minuly tyzden vyhodila tehotensky test ktory mi potvrdil tehotenstvo, ktore sa skoncilo MA. Bolelo ma srdce ked som ho vyhodila, ale musela som to urobit. Zaciname od znova a verim ze to dopadne OK.

janirea
4. feb 2010

ahojteeee, baby 🙂
normalne sa tesim, ze som tu konecne,,,bola som bez netu dobrovolne-nedobrovolne, tak to bola hroza, normalne zavislacke priznaky 😀
co je tu noveho? ako sa drzite? dufam, ze fajn

my sa zatial drzime, rastieme, vela spime, vtedy aspon zaludok je kludny
uz som sa odvazila vypytat aj foto drobceka, tak je v albume 🙂
len stal sa nas drzi aj ten hnusny hematom, nevstrebava sa, dokonca trochu narastol, sice nie vela, ale ma to strasi,,,,drobec musi byt silny, aby ho vytlacil, tak sme stale PN a oddych

janirea
4. feb 2010

ahoj kikus, ja mam tiez ten duphaston, tazko je povedat, ze ci je to nutne, ale skodlive to nie je, dokyna mi ho predpisala v 7tt, ale hlavne kvoli hematomu v maternici,,,,je to dobre na podporu mimi pokial je este v plodovom vajicku, aby sa vyvijalo,,,,,ale aj taky nazor som pocula, ze ani ten nezabrani potratu

baby, inak, fakt je strasne tazko mysliet pozitivne, po tych vsetkych zazitkoch co kazda pozna,,,ja viem, ze vam to nemusim pisat, ze to viete a pocuvate zo vsade, ale fakt az teraz viem, ze este kym som nebola znovu tehu, tak sa dalo nemysliet na zle, ale ako som tehu, tak vkuse tam je strach a mozem si hovorit co chcem,,,,aj ked si vravim, ze na sone je vsetko v poriadku, srdiecko bije, drobcek rastie,,no aj tak,,,,,najlepsie by bolo mat sono doma asi 😀 ,,,lebo teraz sa mi zdaju dni este dlhsie ako predtym 🙂,,,,,,no a co som s tym vlastne chcela 😅 ,,no to, ze vam drzim strasne palce, pustite sa do toho a bude dobre 😉 😵

vifinka
4. feb 2010

jani moc moc drzim palce, ja si hovorim, ze ked budem tehu tak budem kazdy den strihat meter az do 12tt, ale ani tak nie je vsetko zarucene, ze bude v poriadku...ale verime si!
baby, od kedy sa zacina intenzivnejsie curat? pamatate si to? ze vas stale tlaci mocurik 🙂

kikuskamala
4. feb 2010

janirea, dakujem. mozno ked budem tehotna tak sa tomu duphastonu tak branit nebudem. Vies moj lekar mi povedal ze ked uz raz mam zdrave mimi tak ze to bola len velka nahoda. Tak neviem.

vifinka, tak ja som chodila casto na WC asi tak od toho siesteho tyzdna.

janirea
4. feb 2010

kikus,,,ono je to aj take, ze my sme uz trochu "nachylnejsie" na rozne rady, ze co pomoze, co by sme mali vsetko jest, aby bolo vsetkeho dost, ci vitaminy, ci cokolvek,,,ale jasne, ze vsetko treba s mierou a rozumom

vifinka,,,keby sa dalo aspon tych 12 tt prespat 🙂 ,,,,a na wecko behami, tiez tak od toho 6-7 tt

macka2704
4. feb 2010

ahojte dievčence som tu nova pisala som asi 2x . potratila som v decembri 2009 a tento mesiac 11 teho to budu dva mesiace čo som na pn.ešte mi menzes nenabehol ale už 2 týždne ma boli pravý vaječnik taka ostra bolest a aj podbruško.neviete mi poradit??dakujem

zuztek
4. feb 2010

ahojte 🙂

janirejka, som rada ze vsetko je ok a maly drobec pekne rastie 🙂 a co s tym hematomom? treba len cakat kym zmizne?

zusika, najhorsie uz mas za sebou, dobre si to zvladla, drzim palce do dalsieho urcite uspesneho tehu 🙂

macka, do 8 tyzdnov je to este v norme, ked je to dlhsie treba zajst k dokymu... u kazdeho je to individualne, ako rychlo sa telo spamata a kedy sa cyklus nastartuje, ale pre istotu by si mala ist na kontrolu

janirea
4. feb 2010

zuztek,,,ten hematom sa musi bud vstrebat alebo mohol by zvápnieť, aspon tak mi to dokyna hovorila a drobec ho musi vytlacit na bok, aby nevadil,,,tak budem cakat na dalsie sono, ze ci sa nieco zmenilo,,,,dostala som magne B6, ze by to mohlo pomoct,,,,ale inak sa s tym neda nic urobit

macka, asi by bolo lepsie zajst k dokymu, ci nezvazi, ze by bolo treba vyvolavacku, aby sa trosku pomohlo nakopnut organizmus

moniquie
4. feb 2010

ahojte kočky,,
ako sa darí,,
čítam ,že máme nové baby,
vítam vás tu ,

zuzika : smutné čo sa ti prihodilo,, držím vám palečky aby sa rýchlo zahojilo srdiečko ..
kikus : taktiež veľa štastia pri novom snažilkovaní,, šup šup
macka : na tvojom mieste by som šla doktorovi,, prevencie a opatrnosti v našich prípadoch neni nikdy dosť

jani : krásna fazuľka na fotečke,,, určite krpec bude silný a všetko čo sa mu tam vo vnútri nepáči, vytlačí raz dva preč

😵

moniquie
4. feb 2010

vifinka : a čo sa pýtaš na cikanie,,
bude dobrá správa .. 😀

janga
4. feb 2010

helooouu babeny, ja mam dnes den D, tak sa idem pri vas ukludnit 😅 co nove? janiiii kraaasny drobcek 😵

lenkaxy
autor
4. feb 2010

ahojte babulky,
neuveríte, ale na hematologii mi zistili poruchu tých faktorov XII a XIII - mám tam hraničné hodnoty. Som vraj na Slovensku ojedinelý prípad. Ani liečiť sa to nedá, no super. Tak mi asi zostáva iba sa modliť, aby miminko bolo v poriadku ☹

lenkaxy
autor
4. feb 2010

janga - prepáč, ušlo mi prečo máš den D????

janga
4. feb 2010

leni treba mysliet pozitivne 😉 tentokrat to dobre dopadne, musi predsa .. 😉
a preco ojedinely pripad? to nikto nema? ja sa v tychto vasich faktoroch vobec nevyznam...
den D - DEBIL 🙄

trinitka87
4. feb 2010

caute baby,

tak dnes som bola na hemato pre prvu cast vysledov,ako som ocakavala,nic co nove som sa nedozvedela. 🙄
boli to len nejake zakladne vysetrenia a vsetky * boli v strede, teda nic v + alebo -

lenkaxy
autor
4. feb 2010

no tieto faktory vraj už ani bežne nevyšetrujú, teda prestali ich vyšetrovať, pretože ich poruchy su veľmi ojedinelé. Tak preto som ojedinelý prípad.
...tak vám prajem krásny piatok zajtrajší, a ešte krajší víkendík...pa pa

beak
4. feb 2010

ahojte, tak po dlhšom čase som tu, ale nemám nič nového, len stále veľa práce
budúci týždeň idem na kontrolu ku gynde a ak bude všetko ok tak začnem snažilkovať

beak
4. feb 2010

asi som tu sama, no moc som si so sebou nepokecala 😀 😀 😀

ivanap6
4. feb 2010

ahoj bei, teraz som prišla kuknúť, idem si vás prečítať a hned som tu..

beak
4. feb 2010

ahoj iva, tiež si tu dlho nebola
....a čo svalovica 😅

ivanap6
4. feb 2010

svalovica skoro žiadna, som prekvapená, asi som ešte trochu vo forme no neviem z čoho 😀
bei tak nás bude zase viacej čo ideme snažiť, mne sa práve rozbieha ms a potom aj my ideme na to 🙂
len som taká nejaká prechladená stále, môj drahý má zápal hrdla, stále kašle a kýcha, ja sa ako tak držím

ivanap6
4. feb 2010

asi me tu samé, až teraz som si všimla že je už kopec hodín..

beak
4. feb 2010

no, musíte sa dať dokopy, hlavne aby ste boli zdraví a potom šup šup ideme na to

asi tu fakt nikto nie je

lenkka81
4. feb 2010

Ahojte baby...nove kocky pribudli tak im prajem kopec kopec pokoja na dusicke a este viac stasticka. Verme spolu, ze to bude raz vsetko ok a dockame sa tych nasích malických uzlickov. janirejka inak na kupov sona som aj ja uvazovala...asi sa to uz nikdy nezmení a stale ten strach budeme mat na mysli...Ale hlavne nestresuj a usmev na tvari, ved si tehulka... 🙂 leni tebe drzim palceky tiez...aj ked som tu neni casto, tak stale vas citam a pozerám co nové...

ivanap6
4. feb 2010

veru, papáme vitamínky, snád pomôžu
tak idem aj ja teda, ešte počítam knihu, už dva mesiace čítam Annu Kareninovu a nie a nie skončiť 😀
dobrú nocku