Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
uz sa zobudil aj Imhotep v telke 😀
ahoj vifinka, to ako keby sme mali čaj o piatej sa tu zliezame, super 🙂
zase to tu frci....my sme sa vratili z dlhej prechadzky od mora...bolo uplne krasne, slnecno, maly sa vyblaznil.....a v obchode sme si kupili nove vinove pohare, nech sa nam lepsie popija 😉 , ale len tak decentne
a kto vari ten caj? dam si aj ja 😀
micicka, este som musela aj schodisko pozametat a poumyvat, lebo mame sluzbu...sme 4 byty na poschodi, tak to vychadza jeden krat mesacne a dole prizemie, to sa striedame vsetky byty, tak to vychadza tak dvakrat za rok...
lenka- na co ty nemyslis 😀 ,hej mame s velvet rozrobeny jeden film 😉
ze na prechadzke pri mori, aj ja by som chcela. aj ste su členky omočili? 😀
a nove pohare, tak to ich dnes určite treba vyskúšať - nazdravie
lu.lu ty mas tak blizko more? to ti zavidim 🙂 ja by som sa tam macala vkuse 😀
ja som dnes nejak aktivna tiez...som si troska upratala, daco poprala a pozehlila...medzitým prikladám do krbu, aj som sa stihla popálit...a muz mi hovorí...mamina to nie je chladnicka to je krbík...vtipnééééé este som sla na drevo, napadalo sneho, tak mi zdvyhlo nohy, len tak tak som to ustala, este ze mám taku stabilitu 😀 😀
lulu ten film zo vcera 😉
a ja si veru ten caj idem uvariť, nejako mi je zima. kto si da? mam zensky, proti stresu, šípkový, na priedušky atď
lenka, to este dobre, ze si to ustala. mne sa to minule cestou do roboty nepodarilo ustat 😀
lu.lu to myslís ten od vcera s tym "honitkacz"....?????
ja poprosim ten zensky 😉
dakujem
lenka tak ten je vtipný!!
jeeej, prechadzka pri mori, to je pekne 🙂
asi som tu dnes jedina neaktivna, ale co sa dalo robit na navsteve? len jest a sediet pri telke 😅
zuztek, z toho si nic nerob, ja som dnes akurat tak navarila - tot moja celodenna aktivita 😀
lu.lu...co za film? 😀
tu kriminalku co citam je od Michaela Conellyho rozsudok ulice...velmi dobra paci sa mi, styl akym pise..putavo...ked to porovnam s dominikom danom, tak sto a jedno...dominka som nechcela..tak mi muzik kupil toho Conellyho a ocino presne tu istu knihu na vianoce tiez...tak som jednu dala brachovej frajerke a tiez sa jej paci..
lulu - a kde priblizne byvate? nech si to pozriem na mape 🙂
no idem na ten čaj a dám si prestávku, aj keď nerada, lebo sa to tu rozbehlo. prišiel brácho s deťmi a ideme hrať nejakú monopoly hru, takže vám prajem príjemné písanie a potom vás prečítam
velvet mám poznačené, vypýtam si na meniny, veď ich máme čo nevidieť
ahoj micicka...
pa micicka, uzi si navstevu...a prijemnu zabavu pri hre.. 🙂
ahoj mici, dobre sa zabav
aj ja som si poznacila, uz som davno nic dobre necitala...
neviem, ci som to pochopila, ja som myslela vcerajsiu debatu,,,,aj o filmoch sme sa cosi bavili, ci nie?
lenka-tvoj manzel ma zmysel pre humor 😀
zuztek- folkestone, je to hned na juhovychodnom pobrezi anglicka....dole pri mori je krasne, potom niekedy pripojim nejake pics
lu.lu idem to pozriet, kde sa to prechadzas pri mori 😉
pa micicka, 🙂
jarulai- dobre pozeraj, zakyvam ti 😅

ahaho aj lu.lu dosla...co ste s velvet flamovali:::?? ste naraz dosli 😀