Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
inak rozmyslam ze si zacnem merat BT po prvej MS (co neviem kedy bude 😒 ), uz som si nieco o tom precitala a kupila som si digitalny teplomer
u mna asi sa to oplati sledovat, lebo asi nemam stale ovulku, asi aj kvoli tomu zvysenemu testosteronu
lenka už ťa mám 😀
zuztek ja som v kine nebola asi 100 rokov a tiež sme sa už viackrát chystali a vždy do toho niečo prišlo 😠
a ako sa meria tá teplota?
tak ja som si už aj foto pridala 😀 je z leta, keď stojím v ľadovom potoku a kričím na drahého aby rýchlo fotil, že už zamŕzam 😎
micicka - tu je super stranka kde je vsetko perfektne rozpisane: http://merenibt.xf.cz/index2.html
som si odskocila a vy ste sa rozbehli nejako 😀
lenka, aj mna tešíííí 🙂
niekto sa pytal - ano, moj muzik robi mimo SR
idem si este docitat tuto stranu, nech som v obraze 😉 😀
lenka a o čom to je? nič mi to nehovorí, aj ja by som chcela ísť na niečo 3D. naposledy som chcela ísť na tú vianočnú rozprávku s jimom Carrim
ja som tiez nebola v kine ani nepamatam. no silne pochybujem, ze by v TO bolo niekedy 3D 😀
ze vraj je to super, tiez som o tom filme pocula prvykrat len minuly tyzden, pozri si ukazku na cinemax.sk
presne neviem,,,ale ze je to troska sains fikšn... 😀 kokos neveim ako sa to pise po anglicky....
ale slovenský dabing nie je vždy zlý, ved niektoeňre filmy ked pocujem v inej ako slovensej reci, zdaj sa mi byt take smiesne, ale to sa týka tých starších
ahojte kocky...
tak uz som aj ja nakukla...poobede som upratovala, potom som si citala knihu, kriminalku, to milujem a pospala som si aj...na veceru som urobila zemiakove placky a este som dala prat...tak aspon trosku aktivity...inak, ako som sa okupala, tak na seba kukam v zrkadle, ze jeeezis, dobre som sa rozozrala cez tie sviatky, tak som hned vytiahla gel proti celulitide a ponatierala sa..lebo v tom som ja dost neporiadna...malokedy sa natriem..
ahoj velvet, ty si toho kolko postihala. najviac sa mi paci to, ze si si pospala, to som ja nestihla.
a akú kriminálku čítaš, tie môžem aj ja a už som dlho nemala žiadnu dobrú knižku
ahoj velvet 🙂
ty si bola fakt aka aktivna. tolko aktivity po sviatkoch - ved to moze aj ublizit, nie 😀 😀 😀
ale rozumne 😉

mici aj ja som ti poslala.. 😀