icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
5. feb 2010

citala som si letak na internete,,,noooo ja neviem,,aj tak by som rada,keby to vyslo bez nich

jarulai
5. feb 2010

no to ti verim. kazde lieky su urcity zasah do organizmu a hormony ani nehovorim. no ked treba pomoct, tak s tym nic nenarobime. ja by som tiez bola rada, keby to islo bez neho, ale co narobim.

mafynka
5. feb 2010

spytam sa pomimo,,nemate nahodou skusenosti s tym..cely den mam pocit,akoby som mala mrchu,,,ale nic cisto,,niekedy zacitim take vlhko akoby sa uz spustila,,ale ked dojdem na zachod,tak vlozka cista

a este jedna vec,,mozem po kyrete pouzivat tampony??,,,lebo prve mesiace som nechcela,aby nahodou nejaka infekcia,,,,skusala som minuly mesiac,,,ale strasne ma to bolelo,tak zatial ich nepouzivam

a este mozno jedna vec,,asi pred tyzdnom,ked sme sa polovickou milovali,,mala som taky pocit,akoby mi strplo cele brucho,,potom to prestalo,,,ale nikdy som to nezazila,,bolo to asi dva tt po ovulke,,

jarulai
5. feb 2010

mafynka, toto zazivam aj ja pred mrchou. teda minuly cyklus som to tiez tak mala, ze uz som myslela, ze uz-uz som dostala a nic. potom sa asi na druhy den pustila.

tampony nepouzivam, lebo mavam potom problemy s mykozou...ale myslim, ze by nemal byt problem,nie?

a s tym 3.problemom ti asi neporadim, to som este nezazila. ja som akurat mala bolesti pri prvom milovani po zakroku, inak nic.

asi som ti velmi nepomohla, co?

micicka
6. feb 2010

ahoj kočky hlásim sa! už som doma, zuby sú vonku, ešte som celá stŕpnutá a už tuším aj trošku bolesti začínajú. jeden zub, že robil trošku problém, lebo že kosť bola tvrdá...

idem prikladat lad a oddychovat, prajem krasny den

vifinka
6. feb 2010

Ahojte, prisla som vas pozdravit, ale tusim tu nikto nie je. Ja som 23 DC, tri dni po sebe mam pozitivny ovu test, tak hadam ovulka sa hlasi v plnej sile. Tak len dufam, ze to nie je nejaka divna haluz a zodvihne sa mi aj bazalka, lebo zatial to na nu vobec nevyzera... 😒

mafynka
6. feb 2010

ahojte kocky ja mam dnes 31DC,,po mrche zatial ani stopy,,ako bolelo ma brucho rano,ze uz dostanem,,,ale cely den nic,,ale som z toho uz aj nervozna,,dost sme sa aj s polovickou vecer pohadali ☹

vifinka
6. feb 2010

ahoj mafy, ja som vzorny priklad toho, ze mrcha chodi po 7 tyzdnoch od kyretu...ja som pred mrchov jak pes nervozna, ale to je tusim PMS 🙂 hlavne netreba chodit pohadani do postele 😉

mafynka
6. feb 2010

vifinka ja som bola na kyrete v sept. odvtedy mam mrchu najneskor 31DC,,zazrakom som minuly mesiac mala na 28DC..v jan. sme sa aj dost snazili,,tak som z toho nervozna,ci vyslo ci nie,,,a v podstate som nervozna aj bez priciny,,,tak sme sa posekali,lebo sme si nieco naplanovali,,s polovickou sme sa tento tyzden videli len neskoro vecer,,tak som sa tesila,ze niekam spolu pojdeme,,ale furt sa musim prisposobovat cudzim ludom,,,aaaach skoda reci,,no zatial ani nespinim,,ani nic,, tak som zvedava,dokedy ma bude natahovat,,,ale na testik nemam odvahu,,,aj prsia ma sem tam zabolia

mafynka
6. feb 2010

ja som po kyrete spinila asi sedem dni,,a po siedmych dnoch sa mi naplno rozbehla,,a mala som kyret v 12tt,,mozno to aj tie tyzdne ovplivnili,ze som mala skor?

vifinka
6. feb 2010

mafy, tak v najlepsom pripade si tehu 🙂 s mm sa udobris a program si presunte na zajtra...ja to poznam, mm chodieval na sluzobky na 4-5 dni v tyzdni, tak som tiez niekedy penila, ked sa plany pohatili...ale bude dobre, uvidis 🙂
my sme tiez zacali snazit v januari, tak uvidim, ci sme "zasiali", ale myslim, ze uz viac sme pre pripadnu fazulku tento mesiac urobit nemohli 😀

mafynka
6. feb 2010

ja viem,ze je to malichernost,,ale teraz stavia domcek,,a robia mu tam ludia,,a jedneho chlapa vozi denne domov,,a dnes bol drahy v praci,,a chcela som ho v meste pockat,,ze pojdeme sa napapat a po obchodoch,,,lenze musel prist domov a cakat toho chlapa,,,a to uz bolo sest hodin kym sa vymotali,,tak ma stve,ze vkuse sa dakomu prisposobovat akoby raz panko nemohol ist busom,,ja viem hluposti,,ale nadmieru ma to nastvalo,,a ked sme uz spustili,tak sme sa desne pohadali... vifinka,tak ti drzim paluchy 😀

vifinka
6. feb 2010

mafy, ja by som zhavila drat, ale chapem, ze su blbosticky, ktore dokazu poriadne vytocit. Ale treba sa o tom rozpravat, rozpravat a rozpravat...nejake malickosti sa daju na chlapovi zmenit 😉 ale je to vydrete 😀

mafynka
6. feb 2010

no ved toto,,,keby to aspon chapali hned,,,uz par veci som dosiahla ale toooolko namahy ma to stalo...alebo sa vzdy musime pohadat,aby pochopil a uznal chybu,,ja nechapem,preco to nejde bez hadok 😖 inak teraz k veceru mam take tlaky v prsiach,,raz v jednom raz v druhom,,ja taka nedockavaaaaa,,,ale sa aj bojim trochu

vifinka
6. feb 2010

mafy, tak vyskusaj testik mozno tam budu // 🙂 a myslienky sa vam obom hned zvrtnu 😵 😵 😵

mafynka
6. feb 2010

no do pondelka musim vydrzat,,az ked kupim 🙂

vifinka
6. feb 2010

tak drzim palceky, ja mozno vyskusam zo srandy jeden na Valentyna, aj ked ten sviatok nejak nemusim 😒

mafynka
6. feb 2010

vifinka takze ty dnes 23DC a mrcha ti chodi presne??,,,juuuj dufam,ze vam to vyjde,,,a inak su uz medzi vami aj nejake tehulky??

jarulai
6. feb 2010

ahojte babulky 🙂
pozeram, ze tu mate sukromny debat 😀 este ste nesli buvat?

barborapol
6. feb 2010

ahojte, takze mozno dalsie dve tehulky? Drzim palce, my az po Valentinovii skusime. 🙂

mafynka
6. feb 2010

ahoj jarulai,,,noooo ja som pohadana,,a kedze v telke nic nie je,,tak uz len tu ostava na nete kvasit 🙂

jarulai
6. feb 2010

joj, no bodaj by sa to tu pekne roztehulkovalo 😵 a sand sa aj na mna nalepia potom tie TT

vifinka
6. feb 2010

nie nie, mrcha mi chodi ako sa jej chce, po MA som mala cyklus 7 a na druhu mrchu 8 tyzdnov (MA som mala na zaciatku oktobra 2009)
tehulky su tu zatial len dve lenkaxy a janirejka...ostatne baby sa chystaju do snazenia myslim vo vacsine pripadov od februara 🙂

jarulai
6. feb 2010

mafy, mne zas muzik zaspal tu pri mne pri telke a mne sa este nechce - tak som tiez sem skocila 😀
hej, citala som, ze ste sa rafli. aj to sa obcas stava. a tiez neznasam, ze stale sa niekomu prisposobovat...

vifinka
6. feb 2010

idem do hajan, dobru noc a dosnazenia 😉

jarulai
6. feb 2010

no vyzera to tak, ze ste uz asi vsetky isli do hajan.tak vsetkym dobru nocku a asladke snicky 😉
zas niekedy 😉
pa

mafynka
6. feb 2010

ja som ho mala presne 18 sept. bolo to hrozne,,tyzden sme este bojovali,,ale potom to takto skoncilo,,my sa o tom vobec nebavime,,niekedy mam pocit,ze nemam ani pravo,aby som este citila bolest,,tak som rada,ze aspon tu to chapete..ze nemusim o tom stale mlcat a tvarit sa,ze sa nic nestalo..

no my sa uz ako tak bavime 😅

no inak u nas je asi tiez skoro do snazenia,,kedze teraz je piaty mesiac len,,,ale ked to cakanie trva vecnost ☹

jarulai
6. feb 2010

mafynka, mas pravo citit bolest. je jedno, kolko casu ubehne, nikdy nezabudnes. ja som mala MA pred rokom a este pred 3mesiacmi som bolest citila a aj si poplakala. kto to nezazil, nikdy to nepochopi a reci typu - ved si potratila na zaciatku tehu, ved sa vam to este podari a nesmies na to mysliet, bla,bla,bla - to moze vyslovit len ten, kto to nezazil a nechape. kludne si poplac, ulav si kedy len chces. chce to len cas, iny liek na to neni /jedine, keby sa podarilo znova rychlo otehotniet/.

no to je dobre, ze uz sa bavite 😉

barborapol
6. feb 2010

jarulai a vy sa este nesnezite alebo sa nedari?

mafynka
6. feb 2010

ja neviem,,pre mna to stale bude moje prve babatko,,ked otehotniem,budem to brat ako druhe babatko,,bude sice prvorade,,ale ako pises,,spomienky zostavaju