icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
7. feb 2010

no lenze minuly mesiac mi dosla na 28DC co hadam este nikdy v zivote bez HA,,som len tak kukala ani som ju necakala,,ale tak uz to neovplyvnil

zuztek
7. feb 2010

vifi, pekny grafik 🙂

inak ja mavam tiez neskoro ovulku, tak na 19.den, a asi 14 dni LF, takze cely cyklus okolo 33 dni

vifinka
7. feb 2010

zuzi, ty tiez grafikujes, ze? 🙂

zuztek
7. feb 2010

hej, pockaj...

mafynka
7. feb 2010

inak po kyrete sa dalsie tehu berie ako rizikove? ci ako to je?

jarulai
7. feb 2010

mafy, takze ti ine neostava, len vyskusat ten testik. a ak by nahodou neboli // comu teda neverim, tak by tiez nebolo od veci zacat merat 😉

to sme sa tu vsetky stretli s takymi dlhsimi cyklami?

trinitka87
7. feb 2010

caute baby 🙂

ako tak citam, mame nadejnu tehulku?? 😵 😵 😵

zuztek
7. feb 2010

moj prvy grafik 🙂 inak ja som si doteraz myslela ze ovulku mam mat v strede cyklu, tak som nechapala ze ked sa snazime medzi 14-16 dnom, preco to nevychadza...

jarulai
7. feb 2010

jeeeeeeeeeeej, zuztek aky pekny grafik 🙂

mafy, nemusi sa brat hned ako rizikove. znama tak otehotnela, tiez mala jeden MA za sebou a nebola na rozikovom. ze ked sa citi dobre, tak nemusi. no ja urcite budem na PN az do porodu. nemienim nic rizkovat

mafynka
7. feb 2010

asi zacnem merat,len si to musim nastudovat,,,ako tu tak pozeram tak asi 31 dnove cykly a viac su normalka,,,ste ma upokojili,,ale ja som mala aj pred HA take,,ze pravidelne na 31 den bola mrcha

vifinka
7. feb 2010

zuzi, paradny graf 😵 😵 😵 je to prva mrcha po MA, tak sa este sa nesnazilkuje...ci uz hej?

jarulai
7. feb 2010

mafy, mne doki povedal, ze to nevadi, ze su dlhsie cykly, ze je dolezite, ci ovulujes.

ahoj trini 🙂

mafynka
7. feb 2010

no ja mam dennu skolu,,ale rozhvr mam v pohodke,,len jeden max dva dni ak sa popresuva,,,a po veceroch ucim,,to mam denne,,ale tiez len dve hodky,,niekedy 4,,tak to by som aj v tehu si chcela drzat,,,a dufam,ze aj hned po porode

jarulai
7. feb 2010

mafy, ved budes vidiet ako sa budes citit. znama robila casnicku a zvladla to.

zuztek
7. feb 2010

vifi, este nie, ja by som to najradsej nechala na teplejsie obdobie, bez virusov, ale nebudem sa branit ani skor... ale vam poviem, teraz ked meriam BT a viem kedy mam ovulku, to bude dost lakave skusit ci motyka vystreli 😀

mafynka
7. feb 2010

zuztek vsak nechaj na teplejsie obdobie,,a ked bude ovulka vsak skusit mozes,,len tak nahodou,ci predsa nie 😀 😀 😀 ja by som skusala stale

vifinka
7. feb 2010

zuztek, ja som razila teoriu priroda si vyberie...takze od prvej mrchy sme tomu nechali volny priebeh
mafy - pracujes popri VS?

zuztek
7. feb 2010

inak kolacik sa uz chladi, ale neviem ci sa podaril, prvykrat som robila ten recept, ze listkove cesto, na to piskoty, uvareny puding, ovocie z kompotu, a navrch druhy plat cesta...
sa mi zda zee zdola slabo pecie rura, tak dufam ze spodok nebude surovy 😕

mafynka
7. feb 2010

skor studujem popri robote,,

zuztek
7. feb 2010

vifi, my sme to tak nechavali na pridodu 2 roky, a teraz viem ze sme sa vacsinou netrafili do ovulky...

mafynka
7. feb 2010

zuztek uz neprovokuj 😀 svokra robila nejaky rychly kolac,,a polovicka si doniesla reznik so salatikom do izby,tak som mu vyjedala a zajedala to kolacikom,,ste sa mi smiali,,,no ale ja som nevedela co skor chcem,,tak som papala oboje naraz 😝

jarulai
7. feb 2010

zuztek, nam to nevadi, my zjeme aj tak 😀 😀 😀

trinitka87
7. feb 2010

citam, ze ste vypekali. 🙂

ja som len obed varila a zehlila.... 🙄 moja "olubena cinnost" ale aspon uz mam pokoj na nejaky cas

zuztek
7. feb 2010

ked vychladne dam vam vediet ci je jedly 😀

vifi, a ty si neskusala brat femi kvapky, na upravu cyklu?

jarulai
7. feb 2010

jeeeeeeeej, trini, aka super fotecka na tento hnusny cas. hned by som skocila do toho bazena 😉 😵

trinitka87
7. feb 2010

myslela som "oblubena" cinnost

jarulai
7. feb 2010

trini, my chnapeme, neboj 😉

trinitka87
7. feb 2010

aj ja veru, to je este pamiatka z dovolenky...ale uz pomaly ani neviem ze som na nejakej bola.

trinitka87
7. feb 2010

to len pre upresnenie 😉