icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

trinitka87
7. feb 2010

nepozerate jednotku?? ake kraaaaaaaaaaaaaaasne saty 😵

vifinka
7. feb 2010

zuztek, femi nie...teraz len Fem800 a to netusim, ci upravuje cyklus...tak hadam sa dostane do nejakych normalnych kolaji 🙂 a

jarulai
7. feb 2010

trini a kde ste boli na dovolenke?

vifi, fem800 beriem aj ja. ten cyklus neupravuje

trinitka87
7. feb 2010

boli sme v Turecku, Alanya

zuztek
7. feb 2010

jaj baby, teraz pozeram ze dalsie plodne dni mi vychadzaju na koniec februara, a keby sa to podarilo, tak na narodky v marci by som dostala pekny darcek 😵 no, uvidime, asi tomu nechame volny priebeh...

vifinka
7. feb 2010

tak som si hodila oko-fotku, tak ruzova slecna ma uz nebavila 😕

trinitka87
7. feb 2010

vifinka, som si myslela, ze nejaka nova baba prisla, az potom som si vsimla, ze si to ty... 😅

tusim som ta inspirovala na zmenu foto

jarulai
7. feb 2010

vifi, teraz sme tu 2 oko fotky 😀

zuztek, to by som brala aj ja, taky darcek k narodeninam 😵

trinitka87
7. feb 2010

pridem tak neskorsie, ideme vecerat....
majte sa zatial 😉

mafynka
7. feb 2010

zuztek,kedy mas narodky?

no ja som konecne dosila drahemu uniformu,,co neznasaaam,,a este mu musim ozehlit,,tiez cinnost co nemusim a potom mam uz pokooooj 🙂

jarulai
7. feb 2010

mafy a coze robi tvoj drahy, ked ma uniformu?

trini, dobru chut!

zuztek
7. feb 2010

mafy, ja 16.3., a jarulai 9.3., to by bola sranda keby sme vtedy obe nasli // 😀

mafynka
7. feb 2010

baby tak to ani tento mesiac nevyslo,,,zacinam spinit,,mrcha tu bude rano v plnom prude ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

vifinka
7. feb 2010

mafy, tak to je mi luto...tes sa na buduci mesiac, isto to vyjde 😵

zuztek
7. feb 2010

mafy 😢

ale si sa zosynchronizovala so mnou (cakam asi o dva dni), a myslim ze aj s lulu a velvet, tak v dalsom cykle si nasynchronizujeme //, ok? 😉

zuztek
7. feb 2010

mafy, a ty si kedy mala MA? som zabudla... a od kedy sa snazite?

jarulai
7. feb 2010

uz som tu - som bola sprchu hodit a hned mi je lepsie 😉

mafy, to mi je luto ☹ tak si najdes // v marci so mnou a so zuztek 😉

zuztek, mas poznacene, kedy mam narodky 😀

zuztek
7. feb 2010

jarulai, to sa lahko pamata 🙂

jarulai
7. feb 2010

inak, aj ja si pamatam tvoj 😉

micicka
7. feb 2010

ahoj kočky, nečítala som všetko, ale všimla som si, že sa pýtate na moje osmičky 😉
o trhaní sa celkom nedá hovoriť, pretože ja som ich mala otočené o 90° smerom do sedmičiek. boleť to nebolelo, pretože som bola v celkovej anestéze. ale teraz to trošku bolí a hlavne je to nepríjemné, pretože to mám aj opuchnuté a každá rana bolí. mám tam nejaké dreny = rúrky, cez ktoré má niečo vytekať a taktiež mám stehy, pretože mi museli rozrezať ďasno a potom tie zuby vybrať. dala som si robiť dve spodné osmičky na raz...
a hlavne nemôžem jesť, takže som hladnáááá. papám len polievočku malu lyžičkou ☹ ale som rada, že som si ich dala urobiť, hlavne aj kvôli tomu, že pod jednou som už mala zápal.

tak toľko informácie o trhaní osmiečiek 😀

mafynka
7. feb 2010

som myslela,ze nebudem sklamana,,ale naopak ☹ ☹ ☹ ☹

jarulai
7. feb 2010

micicka, tak to si mala teda komplikovane. mne sa drali von, ale sa nepredrali - nezmestili sa 😀 takze mi tiez museli vydlabat dasno a mile osmicky sli von. ale mne to robili len pod lokalkou a nebolo potrebne ani sitie, takze to nebol taky krvak ako u teba. ale aspon mas uz pokoj teraz, o par dni si ani nespomenies 😉 drz sa

mafy, nesmut. je logicke, ze si sklamana. a uznajte vsetky - je to aj nasa vina ciastocne, lebo sme ti uz asi vlievali nadej, ze ☹ uz to nebudem robit.ja to tiez nemam rada

vifinka
7. feb 2010

mafy, mozes si zacat merat bazalku, uvidis, kedy bude ovulka a mozete juchat presne nacas 🙂 Moj mm mal teraz dobru hlasku...pod sem ty moja ovuláska 😀

vifinka
7. feb 2010

baby, nejak ma boli v podbrusku 😕

jarulai
7. feb 2010

😀 😀 😀 ze ovulaska 😀 😀 😀

jarulai
7. feb 2010

vifi, aj ty uz cakas mrchanu? ja uz stracam prehlad kto kedy

vifinka
7. feb 2010

jarulai, ak by som sa mala orientovat posdla poslednych dvoch mrch, tak 5. alebo 12. marca 😨

jarulai
7. feb 2010

vifi, marca??? ved to mas este mesiac. asi si myslela februara, nie?

zuztek
7. feb 2010

vifi, nebude to kvoli ovulke?

vifinka
7. feb 2010

jaru nie... naposledy bola 15. januara a pocitam 7 alebo 8 tyzdnov, mam cyklus dlhy jak babske reci 😅

zuzi, nikdy som si neuvedomovala ovulku, tak ze neviem co sa tam dole deje... 😖 vajce sa vyvbralo na vandrovku a teraz boli