Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
zuztek, femi nie...teraz len Fem800 a to netusim, ci upravuje cyklus...tak hadam sa dostane do nejakych normalnych kolaji 🙂 a
trini a kde ste boli na dovolenke?
vifi, fem800 beriem aj ja. ten cyklus neupravuje
boli sme v Turecku, Alanya
jaj baby, teraz pozeram ze dalsie plodne dni mi vychadzaju na koniec februara, a keby sa to podarilo, tak na narodky v marci by som dostala pekny darcek 😵 no, uvidime, asi tomu nechame volny priebeh...
tak som si hodila oko-fotku, tak ruzova slecna ma uz nebavila 😕
vifinka, som si myslela, ze nejaka nova baba prisla, az potom som si vsimla, ze si to ty... 😅
tusim som ta inspirovala na zmenu foto
vifi, teraz sme tu 2 oko fotky 😀
zuztek, to by som brala aj ja, taky darcek k narodeninam 😵
pridem tak neskorsie, ideme vecerat....
majte sa zatial 😉
zuztek,kedy mas narodky?
no ja som konecne dosila drahemu uniformu,,co neznasaaam,,a este mu musim ozehlit,,tiez cinnost co nemusim a potom mam uz pokooooj 🙂
mafy a coze robi tvoj drahy, ked ma uniformu?
trini, dobru chut!
mafy, ja 16.3., a jarulai 9.3., to by bola sranda keby sme vtedy obe nasli // 😀
baby tak to ani tento mesiac nevyslo,,,zacinam spinit,,mrcha tu bude rano v plnom prude ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
mafy, tak to je mi luto...tes sa na buduci mesiac, isto to vyjde 😵
mafy 😢
ale si sa zosynchronizovala so mnou (cakam asi o dva dni), a myslim ze aj s lulu a velvet, tak v dalsom cykle si nasynchronizujeme //, ok? 😉
mafy, a ty si kedy mala MA? som zabudla... a od kedy sa snazite?
uz som tu - som bola sprchu hodit a hned mi je lepsie 😉
mafy, to mi je luto ☹ tak si najdes // v marci so mnou a so zuztek 😉
zuztek, mas poznacene, kedy mam narodky 😀
jarulai, to sa lahko pamata 🙂
inak, aj ja si pamatam tvoj 😉
ahoj kočky, nečítala som všetko, ale všimla som si, že sa pýtate na moje osmičky 😉
o trhaní sa celkom nedá hovoriť, pretože ja som ich mala otočené o 90° smerom do sedmičiek. boleť to nebolelo, pretože som bola v celkovej anestéze. ale teraz to trošku bolí a hlavne je to nepríjemné, pretože to mám aj opuchnuté a každá rana bolí. mám tam nejaké dreny = rúrky, cez ktoré má niečo vytekať a taktiež mám stehy, pretože mi museli rozrezať ďasno a potom tie zuby vybrať. dala som si robiť dve spodné osmičky na raz...
a hlavne nemôžem jesť, takže som hladnáááá. papám len polievočku malu lyžičkou ☹ ale som rada, že som si ich dala urobiť, hlavne aj kvôli tomu, že pod jednou som už mala zápal.
tak toľko informácie o trhaní osmiečiek 😀
som myslela,ze nebudem sklamana,,ale naopak ☹ ☹ ☹ ☹
micicka, tak to si mala teda komplikovane. mne sa drali von, ale sa nepredrali - nezmestili sa 😀 takze mi tiez museli vydlabat dasno a mile osmicky sli von. ale mne to robili len pod lokalkou a nebolo potrebne ani sitie, takze to nebol taky krvak ako u teba. ale aspon mas uz pokoj teraz, o par dni si ani nespomenies 😉 drz sa
mafy, nesmut. je logicke, ze si sklamana. a uznajte vsetky - je to aj nasa vina ciastocne, lebo sme ti uz asi vlievali nadej, ze ☹ uz to nebudem robit.ja to tiez nemam rada
mafy, mozes si zacat merat bazalku, uvidis, kedy bude ovulka a mozete juchat presne nacas 🙂 Moj mm mal teraz dobru hlasku...pod sem ty moja ovuláska 😀
baby, nejak ma boli v podbrusku 😕
😀 😀 😀 ze ovulaska 😀 😀 😀
vifi, aj ty uz cakas mrchanu? ja uz stracam prehlad kto kedy
jarulai, ak by som sa mala orientovat posdla poslednych dvoch mrch, tak 5. alebo 12. marca 😨
vifi, marca??? ved to mas este mesiac. asi si myslela februara, nie?
vifi, nebude to kvoli ovulke?
jaru nie... naposledy bola 15. januara a pocitam 7 alebo 8 tyzdnov, mam cyklus dlhy jak babske reci 😅
zuzi, nikdy som si neuvedomovala ovulku, tak ze neviem co sa tam dole deje... 😖 vajce sa vyvbralo na vandrovku a teraz boli

nepozerate jednotku?? ake kraaaaaaaaaaaaaaasne saty 😵