Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jarulai : ty sa jak vyznáš v tradíciách .. 🙂
missi : bok sem bok tam, sukna to zamaskuje,,
a eee, nevyzeráš nato ,, si jak laň štíhlunká ..
vidis, zas ta konik nieco naucil 😉 😀
jarulai, ked ho mas ako v 4. mesiaci tak je to v pohode lebo to je este malinke brusko 😀
moniq, 😀 tak teraz sa musim smiat, naozaj ma je dost 😀
misinn, myslis? dojdi sa kuknut 😀 😀 😀
inak - na mne aj tych 9tt bolo vidiet uz...
moje nervy, na chvilu odbehnem a vy kolko zapisete... 😅 😕 😕 😕
ale drzim dietu a cvicim kazdy den, snazim sa schudnut naozaj to potrebujem, za rok som pribrala 10kg a to je naozaj vela
moniq, ved ked byvam na dedine, tak sa tomu neda vyhnut.aby som nevedela, ze co, preco,ako 😉
jarulai, tak potom musis byt naozaj chuda..na mne bolo vidiet brusko az ked som bola v 4.mesiaci
ále, babyzne, každá ženská si pridáva,, no nie ..
takže sme peknunké , a to že obas deko, či koli navyše,, nuž vekom to ide hore, a strašne pomaly dole,,
čo už ,, musíme byť čoskoro tehulky, tak zakryjeme všetky kilečká ... 😀
misinn, aj ja som si povedala, ze budem cvicit - no vies ako sa mi chce 😀 ked nie som prinutena. a ked sa konecne dokopem k tomu, tak sa na druhy den ledva postavim z postele 😀
ale ved ja zacnem 😉 raz 😀
jarulai, jasne chapem ta ani mne sa vobec nechce, ale chcem schudnut na povodnu vahu ktoru som mala pred tym nez som otehotnela..vies pocas tehotenstva som pribrala 17kg a zatial som zhodila len 7kg..a dost citim na sebe tych 10kg
misinn, eee, ze chuda 😀 😀 😀 sa opytaj nasich, alebo mojich sestier, ti povedia. minule mi jedna zahlasila, ze: ved mne sa takato lubis, taka echt gazdina 😀 no nezabili by ste ju 😀
ja som tiez pribrala za rok cca 8kg. a nie a nie ist dole 😠
ale ved ked sa muzikovi lubim, tak co 😝
aj ja si hovorím od nového roka, že začnem civičiť,,
až raz som bola na stepery, až raz na aerobicu, a až raz na lyžiach,,
kúúúrnik,, hadam sa v stredu donútim vybehnúť niekam .. inak neviem neviem
jarulai, inak aj mne to ide strasne tazko dole.. nechapem to ale drzim dietu, cvicim a nic z toho... ☹
nastastie muzik mi nevyhadzuje na oci moje kg 😉
baby ja som chcela zacat s 90-dnovkou, ale mne sa taaaaaaak nechceeeee 😀 😅
kilo sem kilo tam,
hlavne že nás mm ľúbia ,,
ten môj sa tlačí na net,, takže musím off, želám vám krásnu dobrú noc ... 😵
janga moja kamoska s tou dietou schudla 20kg uz aj ja som nad nou rozmyslala
moniq, dobru noc 🙂 🙂
no ja nemozem drzat dietu. ja mam postavu ako pavuk - ruky, nohy modelkovske, len to brucho trci. isty cas som tak existovala, ze som jedla veeeeeeeeelmi striedmo a cvicila som. a vysledok? stale som si videla to moje brucho a ruky, nohy ako podvizivena. hrozny pohlad bol na mna 😝
takze mne pomozu len stare, dobre, poctive brusaky 😉
moniq dobruuu
misinn stacilo by mi 10...
moniq, dobru nocku.
pa
janga ved mne v podstate tiez 🙂
jarulai, ved to je to ze na kazdu postavu zabera nieco ine 🙂
len na tu moju asi nic 😀 😀 😀
idem aj ja spinkat, rano do roboty...nechce sa mi ☹ 😒 ahojte, dobru noc vam prajem 🙂 🙂
dobru nocku aj tebe, misinn
idem aj ja. este musim vlasy umyt. sa mi tiez nechce zajtra do roboty 😖 😖 😖
tak dobru nocku vsetkym
pa-pa
tak dobruuu vsetkym 😉
ahojte kočandy, no zase som vas nestihla...baby ja cakám tu tretiu mršku a deme na to...síce sme sa snazilkovali aj tento mesiac, ale podla mna nic...Myslím ze sa prekvapko konat nebude, no ale nejdem to silit, takze co nam panbozko nalozi to budeme musiet odniest, za cca 2tyz. idem na tu hemat do martina tak sa aj tesim, rada by som to mala uz za sebou a vedela na com som...prajem krasny vecer, smutným dusickám vela trpezlivost a baby verme spolu ze raz sa stastícko usmeje aj na nas.... 🙂 🙂 🙂

a ja mam zas zadok a nohy tenke, ale brucho ako vo 4.mesiaci 😀
co je horsie?