Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
pekny vecer babeny, kto tu?
mafy nestresuj sa 😉 ja viem, ze sa mi to lahko hovori, ja som mala tazky den vcera - radsej som vam ani nepisala... ale dnes mi dosla druha objednavka, tak som mala zase zabavku 😀 do 6 som ani nejdela - zabudla som 😀 😀 😀 takze zabera to - treba si zabavit mysel niecim tvorivym... 😉
ahojte,,
dlho som nestíhala,, práca, práca , práca, potom som spala u sestri, potom sme boli lyžovať, a v nedelu som sa dávala do hromady, a obchádzala ma chrípka či čo,, brrrr,
no hadam ma to obíde,, idem si vás troška prečítať čo nového .. 😵
ahojte,
tak ako po víkende?
ahojte 🙂
no vy ste ake workoholicky 😀
ahojte, ako sa mate? 🙂
misinn momentalne fajn 😉
panelakujem a jednym ockom pozeram sem...
janga, takych nas tu je asi viac 😀
len ja nemam panelak ale markizu 😉
janga, moj muz pozera nejaky dokument co si stiahol z netu, tak som ja som sla na net lebo mna to nebavi.. a otvorili sme si flasu cerveneho vinka 🙂 🙂
oooo vinko hned v pondelok? co bude potom v piatok??? 😀 😀 😀
janga, noo pijeme vinko a celkom dobre mi padlo..a v piatok ideme na ples 😀 🙂
konečne som vás dočítala,,
kurnik ale ste toho popísmenkovali,,
kukáte panelák,, brrr,, ja moc nemusím,, no šak môj mm sa hrás ovládačkou,, takže v podstate nepozeráme nič,, prepína odušu ,,
missi : zas slopeš.. 😀 dlho si nikto v´ínko neotvoril, a ples supééér,, kam idete,, my zas ideme o dva týžde
moniq, mna aj panelak bavi ale moj muz ho nema rad...
noo ideme na ples pri Prievidzu..kamaratka tam bola aj minuly rok a zevraj bolo super..a kam ides ty? 🙂 🙂
misinn a to nejdete na pochovavanie basy?
ja panelak tiez nemusim 😝
náš ples nemá názov,,
hľadala som cca mesiac, všetko bolo beznádejne vypredané,, no konečne aspoň sa mi podarilo v agroinštítute v NR,, inak bol aj ples na agrokomplexi,, no si predstav cena 7O EUR, lebože tam bude sisa sklovská spievať,
eee nemusím ju ja,, vôbec,, a toľko prachov pustiť dole vodou ,, hihi 😵
jarulai, ja ani neviem ako sa ten ples vola, kamoska len vravela ze bolo dobre a tak...tak ideme inak o tom ani nic neviem..hmm ved kazdy ples je o tom istom 😀
mna panelak bavil ale uz tam spi kazdy s kazdym tak je to dost na nic...
moniq, tak to je naozaj vela..my sme boli na plese aj minuly tyzden a vstupne bolo 15 eur..tak ale to bol ples kusok od lv v jednej dedine..pokial si tam s dobrou partiou tak sa zabavis na kazdom plese.. 😉 🙂
no teda, ze 70eur. to aby mohli na Sklovsku vybrat 😀
ja ani tento rok na ziadny ples nejdem. my na to akosi nie sme 😎
ja som myslela "pochovavanie basy" - ako posledny ples pred postom. to nepoznate?
jasné, dôležitá je partia, potom sa človek zabaví všade,,
ja práve lámem hlavu, neviem čo na seba,,
mám síce posvadobné jedny šaty, no môj mm ich nemôže ani cítiť, potom som našla cez víkend pekne fialkové, no mm zas nemôže fialkovú ani vidieť,, brr,
takže mám všetko od doplnkov, topánok, kabeliek, len to hlavné chýba,, šaty,,
obávam sa že nič nenájdem,,,
🤐
a minule davali v telke, ze spisiaci si urobili teplakovy ples a ucast bola vraj nad ocakavanie. inak to verim - nemas starosti s robou, zoberies prve teplatky zo skrine a ides na ples. parada 😀
jarulai nie nepoznam to... 😒
moniq, ja mam tiez fialove saty,..minuly rok som mala svadbu a mala som ich na sebe po polnoci..tak som rada ze som si nemusela kupovat, lebo ja mam taku problemovu postavu... ☹
ako vážne, teraz to v tom paneláku prehnali,,
to je absolutne nereálne, taká izba na novorodeneckom,,
mali by dávať reálnejšie veci,, a nie všetko v ružovom svetle..
otras.....
jarulai jasne to som videla aj ja 😀 podla mna to bol celkom dobry napad, lebo ja ked musim byt vyobliekana tak sa necitim pohodlne a potom si neviem ani vychutnat ten ples..
missi :
tak to si nevidela moju postavu,,
môj kufor všade tlačím za sebou 😢
co nepoznas? pochovavanie basy? u vas uz tento zvyk neexistuje?
to sa robi tusim na popolcovu stredu. do polnoci je normalne zabava, potom sa "pochova basa" a tym sa to obycajne konci. odvtedy az do Velkej noci je post a neni su teda ani ziadne diskoteky, zabavy, plesy a tak. na dedinach to stale vacsinou funguje, v mestach je to uz ine 😉
moniq, ja to nepozeram..co akuzovali na tom novorodeneckom?
moniq, ja mam zas siroke boky, aj stehna mam velke 😖 😖
misinn, presne - na taky ples by som isla aj ja. v teplakoch. muselo to byt super uvolnene tam. tiez sa mi to pacilo 🙂
jarulai, mozno to znie divne ale nevedela som o tom...

ja som tuuuuuuuuuu 😉