icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

barborapol
9. feb 2010

Dobre ranko, ja len tolko, pochovavanie basy je v utorok pred pololcovou stredou do polnoci, nie v stredu na pololcovu stredu. 😉
K tomu priberaniu, ja som tiez pribrala, ked som bola tych 8tt, ked soim prisla po PN, tak kolegyna v praci mi povedala ako pekne mi rastie brusko, bolo to strasne. Ja som popolnocne svadobne uz po roku nezapla 😅 Neviem, cim to je, ked som bola mladsia, stacilo mi po 18 h nejest a chudla som, teraz? Mam pocit, ze priberam aj z vody 😀
Inak dlho som tu nevidela snazilkant, ona robila nasu tabulku.

misinn
9. feb 2010

barborapol ja som s tym chudnutim tak isto... 😒

velvet26
9. feb 2010

ahojte baby..
teeeda aka tema tu vcera bola o chudnuti...a cviceni... 😀
aj mne by sa troskku zislo cvicit, nie ani tak schudnut, len spevnit svalstvo, no taka som leniva...no nikdy som nebola sportovy typ, takze neriesim.. 😉
veru, snazilka tu inak dlho nebola, ktovie ako sa ma, hadam sa coskoro ukaze a aj nase dve tehulky, janirejka a lenkaxy, moc na ne myslim, nech je vsetko v poriadku...

tak idem dalej pracovat, pekny den papa

misinn
9. feb 2010

ako je tu ticho dnes 😀
len som nakukla idem uz domov z roboty, tak sa tesim 🙂 🙂 🙂

velvet26
9. feb 2010

misinn, ty sa maaaas...ja az do 17 hod.. 😠
no uz to pomaly odsýpa... 😉

zuztek
9. feb 2010

ahojte, ja som uz doma 🙂
dnes som dostala druhu mrsku, vo stvrtok idem na kontrolu k novemu gyndosovi, tak som zvedava co povie...
inak minuly tyzden mi prisli zvysne vysledky z genetiky, tak vsetky mutacie mam negativne 🙂

ked tak nad tym rozmyslam, som rada ze vsetky vysetrenia mam negat, ale o to je to smutnejsie, ze sa to takto skoncilo 😖

velvet26
9. feb 2010

ahoj zuztek...
no super, ze mas vysetrenia ok..na jednej strane to potesi, no na druhej strane su potom ale stale pochybnosti, ze co to mohlo sposobit, ze...
no nic...treba verit, ze druhykrat sa to uz nezopakuje..
a to nejako skoro ides na kontrolu, to ti do stvrtku aj skonci menzes? ci nebude ti robit kontrolny ultrazvuk?

zuztek
9. feb 2010

no, neskonci, ale uz sa nechcem preobjednavat... aspon dame konzultaciu, mozno usg, a mozno bude chciet sledovat hormony, a to treba od zaciatku cyklu...

vifinka
9. feb 2010

Ahojte! Zuztek, tak to uz nabehnete riadne do snazenicka 🙂
Trosku ma stve, ze sme si nedali urobit ziadne vysetrenia, ale mne dr. povedala, ze po prvom MA sa nerobia 😎 tak snad nie sme pokazeni a druhe tehu dotianeme do stastneho konca... 🙂

ivanap6
9. feb 2010

Ahojte. Vifinka, to nie si sama, ani ja som si nerobila všetky vyšetrenia, iba hematologiu a tu mám v poriadku. Proste nie z každého vajíčka a nie z každej spermie vznikne zdravý jedinec ☹ a to je náhoda a príroda to potom zariadi po svojom...
teda aby som bola presná, z výsledkov hematologie sa zistilo, že mám MTHFR A1298 ale dr.povedala, že ked som negatívna na iné mutácie, tak to nevadí a vraj je všetko v poriadku. Tak teraz neviem, ešte to budem konzultovať s mojou gynekologičkou, včera som si bola pre tie výsledky... Máte niektorá podobnú skúsenosť?

ivanap6
9. feb 2010

ešte tam je napísané Chomozygotná mutácia

trinitka87
9. feb 2010

ahoj ivana

mam tu istu mutaciu ako ty a dr. na hemato povedala,ze to nic nieje. ostatne mut. mam tiez negativne. ked pojdem k mojmu dr. opytam sa ho na to, co mi povie. lebo prave on mi povedal, ze to mohlo byt prave tou mut.

vifinka
9. feb 2010

ivi, tak s tym neporadim, co to moze znamenat...mozno ostatne baby poradia 🙂

vifinka
9. feb 2010

ahoj trini 🙂

trinitka87
9. feb 2010

ahoj vifinka 😉

ivanap6
9. feb 2010

trinitka tak sme na tom teda rovnako. Už si spomínam že si to tu už písala, len som nebola istá či presne toto isté. Ja pôjdem k mojej dr. budúci týždeň a spýtam sa jej na to. Ešte mi tá dr.na hemato odporúčila kyselinu listovú dlhodobo, čo už samozrejme užívam... Potom si dáme vedieť čo nám na to povedali, snád sa aspoň zhodnú...

beak
9. feb 2010

ahojte dievčatá, konečne som si našla chvíľku kuknúť ako sa máte
ja idem zajtra na endokrinológiu, mám novú doktorku tak uvidím, čo mi povie

ivka, som zvedavá čo ti povie tvoja dr., ale vyzerá to tak, že tá mutácia asi nebude nič vážne, keď
to povedali aj trinitke

vifinka
9. feb 2010

baby, prišli na návštevu susedia, idem sa im venovať 🙂 a to som si myslela, že budem dnes koníkovat

beak
9. feb 2010

čítala som si včerajšiu tému...chudnutie
ja som tiež chcela chudnúť, ale môj mm a aj jeho kamarát mi povedali, že im sa také vychudnuté baby nepáčia...tak nechudnem 😀

ivanap6
9. feb 2010

tak pa vifinka, ahoj beak 🙂
aj ja si myslím, že to nebude nič vážne ale radšej to poriadne prekonzultujem s mojou dr a potom dáme s trinitkou hlavy dokopy a zistíme další postup alebo budeme dôverovať lekárom že je to ok...

ivanap6
9. feb 2010

bei, ved ty by si mala skôr pribrať 😀
aj ja som čítala, ale ja dopredu viem, že žiadnu dietu nevydržím. A na cvičenie som lenivá 😅 Ale tiež by sa mi zišlo spevniť svalstvo...

trinitka87
9. feb 2010

mozno to teda nieje vazne,ale co teda sposobilo 2x MA???

a kys.listovu beriem uz cca rok, a hlavne pocas tehu som sa snazila,aby som nezbudla, a predsa sa stalo, preto nejako neverim,ze postaci len femibion

beak
9. feb 2010

trini, a keď teda máš krvné výsledky v poriadku, nepýtala si sa svojho dr., že v čom inom by mohol byť problém

trinitka87
9. feb 2010

baby idem este vecerat a pozret tv.
mozno sa este stavim a nakuknem 🙂
ked nie tak zajtra 🙂

beak
9. feb 2010

ivka, ja by som tiež potrebovala spevniť a okrem toho ja mám tak blbú postavu, hore tenká a od bokov sa to neprimerane rozširuje....no proste sa nemám rada

ivanap6
9. feb 2010

ved práve, tebe sa to stalo 2x ☹ to už nemusí byť iba náhoda. Ved uvidíme čo na to povedia naši gyndoši
nechcem si ani len predstaviť že by sa to znovu opakovalo...

moniquie
9. feb 2010

ahojte kočky,,
no vidím, že sa pokračuje v debate o chudnutí,
zrovna mm zahlásil, že mám nejaké hrbšie lítka,, 😀
ešte že si nevšiol tú pneumatiku, asi zato, že mám široký župan ..

a nebojte všetko bude kočky ok, podaktoré druhý, podaktoré tretí pokus bude už ten náš,
ja čakám na hemato a genetiku, ešte 5,5 týždňa a hadm budú výsledky,
dokino bral minule 4 ampulky, na toxoplazmu, infekcie, atd,, a zajtra idem ešte na nejaké stery , tak uvidím v čom , teda či nájdu problém,,
tak to vypadá, že to budeme musieť nechať snažilkovanie až na veľkú noc .
no hlavne nech čas rýcho ubieha ..

trinitka87
9. feb 2010

este mi brali krv na homocystein, tak uvidim co mi povedia nan. ci bude alebo nebude zvyseny,preto som isla aj na hemato.
vysledky maju byt koncom februara 😒

janga
9. feb 2010

ahoooojte,
ja len na chvilocku nakuknem- idem ordinovat - konecneeeeeee 😵 😵 😵
inaaaak nic nove, vy ako?

beak
9. feb 2010

ja idem ku gynde vo štvrtok,tak uvidím, čo poriešime