Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
janga, to myslíš orgináciu v ružovej záhrade? aj ja pôjdem možno kuknúť, alebo panelák, budem prepínať...
ivi jasne - na tej som zavisla, tieto dva mesiace boli pre mna veeeeeeelmi dlhe 😀
trini
homocystetín skontrolujú aj mne,,
je toho stráášne veľa, človek si ani všetko nazapametá .. čo všetko kontrolujú a načo všetko to je dobré,,
šak uvidíme čo nám zistia,,
a čo máš dobré na večeru,
ja som dnes kuchtila skoro ako v nedelu, celé kura so zemiakmi ,, mňamík ...
janga : čo to ordinovať .. 😅
baby ja už chcem jar, už ma tá zima nebaví
ja začínam snažilkovať v marci, to budem mať po tretej MS a povedala som si, že to už môžem
pre mňa to bude najlepšia medicína, pretože terajšie moje stavy sú dosť neznesiteľné
iva :
no dikes za poklonu,,
to mi drahý povedal že tú čiapku musím okamžite zahodiť, lebomi je malá,, ( takže ju dám synovcovi, čo má rok a pol, už si ju skúšal je mu dobrá ,, xixi,, ja som to totiž kúpila na detskú hlavu,, blbáááá som 😀
hej hej dokyno ma poslal na genetiku a doktorka bola taká super, že spravila aj odbery na hemato, takže všetko sa stretne u jednej doktorky,,
ružovú záhradu ja nemusím,, nejako slovenské seriály nesledujem ,,
beak . veru nech je tu jaro,, anech nosíme tričenká a pod nimi brušenká .. viete aké to vám je jasné všetkým 😀
beak : neboj podarí sa ti hneď a zaraz,,
ja stavy nemám chvalabohu,, pijem aloe, a ževraj napomáha stresom, ukludnuje, adodáva úsmev na perách,,
tak baby fakt to funguje,, chodím jak slniečko, a len tak ma v práci nenaserú ... kadím na nich 😎
a ešte som zabudla, kúila som si kyštál do okna ( fung shue ) na pozitiv energiu, a harmoniu,
a aj zlatý ametyst na ruku, na ženské problémy,, náramok, hadam ok,, nemala som pri MS bolesti ..
bola už druhá,, 😅
moni, ty si taký rodený optimista
ja neviem, poslednú dobu som nejaká mimo, často vás čítam, prispievam menej, pretože mám väčšinou depku a nechcem sem nosiť pesimistickú náladu.....a na nejaké pozitívne energie sa tiež nedokážem presvedčiť
beak :
devče neblbni, tu potrebujeme hrooozne veľa optimizmu .. aj ked ho možno nemáš tak veľa,
ja mám občas na rozdávanie,, tak chytááááááááááj , 😅
dúfam, že si chytila,,
ja som sa dnes zahľadela do jednej izby čo máme doma prázdu, že raz bude z nej detská izba,,
normálne som nevyronila ani slzu,, proste som si povedala,, neboj monika, raz tam budú škriekať bábetká v postielke,, a bude to tak , verím tomu, pojdem aj cez mrtvolu ..
tebe sa tiež podarí,, neboj, raz a zaraz budú dve čiaročky, a sa ti otočí znova svet na ruby,,
ver tomu, príde to ,, a ked nemáš náladu,, stačí napísať jeden riadoček,, jeden otočený smailíček,, a náladu ti vylepšíme,, šak vieme o čom to je,, a prečo to je ..
usmej sa ... 😅
ďakujem moni za optimizmus, chytila som a aj som si odložila
máš pravdu, už aby som bola tehotná, mala som čakať až do júna so snažilkovaním, ale zdravotne sa cítim ok,
výsledky...aj tak na nič neprišli. tak v marci začítam, nasadila som si femibion a alchemilku
jasné, že mám strach ako to dopadne, v nemocnici mi vraveli, že to bola náhoda a dva krát sa to nezvykne zopakovať, ale žiaľ sú tu dievčatá, ktoré to prežili aj viac krát...takže v nemocnici ma chceli len utešiť, ale viem, že to musím risknúť
nie nie,, riskovať sa nebude, to je prirodzená vec, prirodzená túžba po materstve,,
to že sa nám to stalo bohužiaľ nezmeníme, ale hladíme vpred,, a bude všetko ok ...
raz určite áno ... 😅
už som späť, volala mi kamoška
ja viem bei ako ti asi je, ale ako povedala moniq všetky potrebujeme kopec optimizmu, ja by som ti tiež mohla poslať, len keby sa to dalo. Posielam aj ja takto na dialku.. A jar je tu za rohom a slniečko nám pošle tiež troška dobrej nálady 🙂
idem pre dnes off, kuknem trošku ordináciu že čo tam nové
papapapa
dobrú, ivka
moni, tuším sme tu ostali len my dve
juuj už pípa bateročka,,
tak ahojte,, dobrú noc ..
dobrú noc
dobré ránko...tak ja som uz po hysteroskopii.....zrasty tam nie sú...to mi odlahlo no ale prečo mam takú slabú mrchu to neviem.....asi si budem musiet dat spravit hormonálny profil....
cukor, tak to som rada ze mas dobre vysledky 🙂 🙂 😉
dobré ránko,, teda už poludnie o chvíločku ..
dnes osm bola u gyndoša ,,
všetky výsldedky z krvi, čo mi robil pred týždňom mám ok, aj toxoplazmu, aj homocisteín, aj infekcie atd..
dnes mi pre zmenu vzal 6 sterov , takže výsledky budú cca za dva týždne,,
zaťiaľ vyzerá že je všetko ,, no ja by som račej nejakú príčinu našla .. aby sme vedeli v čom je problém .
takže zas budeme čakať ,,neva,, šak už len hadam 5 týždňov na genetiku s hemato,, potom sa uvidí čo a ako ..
cukor : takže tiež dobré výsledky, super ..
beak . dúfam že si dnes v poohodičke .. 😅
dik misinn,dik moni........no bola som trošku na nervy ale bolo to v pohode....
ahojte kocky,,
ak by bola niektora z vas taka zlata,,a trosku mi vysvetlila to merianie BT,tak by som bola vdacna,,nikdy som to neskusala,,ale tento mesiac to chcem skusit,,
mafynka......ja si nemeriam lebo to chce pravidelnost.....to myslím kazdé ráno presne v rovnakom čase po prebudení .......ale je tu tema meranie BT. 😉
Ahojte kocky, ja uz som pekne z prace doma, bola som na ocnej, lebo som mala pocit, ze sa mi zhorsil zrak...ale vsetko zostava pri starom a mam stale 1 🙂 O dva tyzdne idem vyskusat sosovky, este som ich nikdy neskusila 🙂 snad si oko nevylupnem 😀
mafy - ja si meriam teplotu od zaciatku roka....kazde rano o 7:00 ci je piatok alebo sviatok a zapisujem si teploty bud do FF a na WK
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3d86
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
Teplomer mam klasicky digitalny, je aj nejaky specialny bazalny, ale mne to pre orientaciu staci aj takto 😉
som rada, ze mate vsetky dobre vysledkyl, takze hor sa do snazenia 😉
a tu je hádam najviac info o merani BT:
ahojte babulky...
monig, super, ze mas vysledky ok...este tu hemato poriesis a genetiku a budes vediet, na com si..
😉 drzim ti palceky, no aj keby ti naaahodou daco nasli, nic sa nedeje, vsetko sa da riesit...inak, tusim kazdej co sme tu zatial okrem zuzteka nasli mutaciu... 😖
mafynka...no neboj sa sosoviek, ja ich nosim uz 15 rokov... 😅 a je to uplna pohoda, ked to porovnam terajsie z tymi co boli vtedy, tak sto a jedno...ja idem zajtra ocnemu, kupit si nove sosovky a spytat sa, ci mi neurobi aj meranie vnutroocneho tlaku, lebo min. rok, co som bola z roboty v jednom sukromnom centre na preventivke mi povedali, ze mam hranicny vnutroocny tlak...tak chcem vediet, ci je vsetko ok...a prosim ta mne vtedy povedali, ze by som mala mat mensie dioptrie...tak aj na to sa ho opytam, lebo ja mam na jednom oku -3 a na druhom -2...
babule, vecer tu asi nebudem, tak kraaasny dnik vam este zelam..papa
vevet - mafy ee ale vifi 🙂
inak tak pekny vecer! 🙂
ahojte....dlho som tu nebola,akasi som na nic posledne dni 😒 ...mrcha je akasi divna , nie moc silna, uz som aj myslela, ze skonci a dnes zosilnela, som z toho magor..
bola som sa dnes pytat lekarky, ci by mi nepredpisala duphaston, mi rovno povedala, ze nie...ze v anglicku su take smernice, ze az po potratoch nieco riesia a ze sa mam rozhodnut, ci sa chcem riadit podla ich smernic alebo slovenskych, ze kombinovat sa nedaju 😠 ...pinda akasi, ma nastvala a celkovo zacinam rozmyslat, ci vobec chcem vo februari zacat riesit snazilkovanie...
velvet- veru, ja tiez nosim sosovky 10 rokov a super, nemenila by som,mam aj bryle, ale na tie som si nikdy nezvykla. ja mam na oboch ociac -3.75, ale uz 5 rokov sa mi vobec nezmenili 😉 ...tak vifinka, urcite budu v poho, a oko sa ti "znecitlivie" po tyzdni, dvoch- ja si v nom teraz mozem aj klincom vrtat a v pohode 😀 ...teda skoro
...som chcela napisat, ze az po 3 potratoch nieco riesia...
caute baby 🙂 🙂

ahoj moniq 🙂 máš pekné fotky na FB z lyžovačky, som kukala..
to ti teda mm polichotil, tí chlapi sú takí taktní niekedy 🙂
dosť dlho čakáš na tie výsledky, ja som ich mala o dva týždne, teda z hemato až som sa čudovala. Ale ty máš aj genetiku a to je dobré, to sa oplatí počkať.
a čas stráášne rýchlo letí, čoskoro tu máme Velikonoce a leto, juj teším