icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
10. feb 2010

ahojte..duphaston pomaha len k otehotneniu?
a snad si na sosovky zvyknem, ale nejak si to teraz neviem predtavit dotknut sa oka 😵

janga
10. feb 2010

caaaaute, no ako?
tesim sa so vsetkymi, co maju dobre vysledky... 😉
pozerate sudnu sien???

vifinka
10. feb 2010

jangi, čo je v sudnej v sieni? v prahe ju nechytame, len mama mi vzdy vyklada, co sa tam deje 🙂
mna zacina lakat testovanie, zajtra budem 6DPO, ale na teste bude asi prt vidiet tak skoro

janga
10. feb 2010

Rozvadzaju sa taki dvaja, co sa snazia 3 roky o mimi - tragi-komicke 😅

janga
10. feb 2010

Nerozviedli ich 😀 ... ale po roku sa ich manzelstvo aj tak rozpadlo a baba nakoniec otehotnela s inym...

vifinka
10. feb 2010

stastny koniec 😀

jarulai
10. feb 2010

ahojteee 🙂
ste tu niekto?
som tu skoro 2dni nebola, tak ste mi chybali 😉

moniquie
10. feb 2010

ahojte,,
sudnu sien som si kukla aj ja,,
veru komicke, aj tragicke,,
nie kazdy muz zdiela podobne nazory na mimino ako zena,
chvalabohu, mi to tu mame super mm a všetci nás podporujú ..

vifi : sosovky, som mala kvôli svadbe, som sa poblaznila, reku nebudem na fotkach s brilami ..
oci si zvykali, no nejako pomaly, nie kazde si zvykne .. tak zelam nech tie tvoje ocka primu sosovku, a neboj viecka si budes natahovat raz dva, zopar slz uronis, no naucis sa ,,

velvet : veru veru, uz len tie najdoklezitejsie testy, a stery , a budeme vediet nacom sme,,
som zvedava aj ja,, ci nieco najdu, alebo sa pridam k zuztek ..

jarulai, ako si to dva dni vydržala .. 😵

cukruska1920
10. feb 2010

Ahojte babulky...ako?

vifi...mas sosovky? ja nosim uz 5 rokov a nemenila by som... aj ked kym som sa ich naucila davat to bolo dost komicke 😀

moniquie
10. feb 2010

a ešte som chcela napísať lulu
akože trapka ta doktorka,,
no dala ti na výber, tak bohužial asi jej vadí, že u nás sú iné postupy ,, 😒

a duphaston sa nedáva na otehotnenie, už neviem kto to písal,, je to až na udržanie plodu ..

vifinka
10. feb 2010

aj ja som tu, este pracujem, ale nijak to neprahanam, aj zajtra je den 🙂

vifinka
10. feb 2010

cukru, ja okulare velmi nenosim, len z casu na cas...ale uz som si povela, ze to skusim 🙂

cukruska1920
10. feb 2010

vifi..ja nosim doma okuliare ale inak nosim sosule.... ale uz by som si mala ist pre nove lebo mi nejak slabne zrak 😅

jarulai
10. feb 2010

no moniq, bolo to velmi tazke - som sa v noci budila na konikovske abstaky 😀 😀 😀
vcera som prisla z roboty dost neskoro a bola som uplne hotova. som sa zmohla len na pozretie ordinacie, sprchu a sup-sup do postielky

tak vy ste presli na sosovky? takze tu nie som jedina okuliarnicka 😉 ale zrejme budem, co 😀

moniquie
10. feb 2010

ja mám hrozne rada okuliare,,
ak sa k tomu pridruží super rám, a ak máte doma viacej, tak je to špica ..

jarulai
10. feb 2010

moniq, no ale dnes aj okuliare nie su lacna zalezitost. ked teda chces take ozaj so super ramom

vifinka
10. feb 2010

jeden kolega nosi nonstop cocky a hovoril, ze tak 2000 Kc na pol roka plati 😕 co mi teda pride dost a ma nejake mesacne

moniquie
10. feb 2010

jasne okuliare, teda kvalitné sú dosť drahé,
ja volím stred,, cca sto euro ,, nemám toľko koľko by sa mi páčilo,
jedny do práce, jedny na doma, a jedny slnečné s dioprtriami,, zvykla som si na okuliare raz dva,,
a ak sa pekne nahodíme do sáčiek, blúziek tak sme potom ako letušky ... 😵

cukruska1920
10. feb 2010

ja som platila za rocne 3000 ale mam este bausch and lomb a vraj teraz su uz lepsie

moniquie
10. feb 2010

no šošovky, sú tiež neni najlacnejšie,, záleží aj jaké drahé rostoky si kupujete, a aj značky šošoviek,
ale je to dobrá vec,, no ja som bola lenivá nasazdovať si ich, čakať kým si oko zvykne,,

vifinka
10. feb 2010

viem, ze sa daju urobit aj slencne dioprtricke, ale ja som zvolila "kridelka" na tie moje a celkom mi to vyhovuje...teda hlavne do auta...normalne slnecne mam polaroidy, som si na ne tak velmi zvykla, ze ine uz ani nechcem...

moni, ze letusky 😀

jarulai
10. feb 2010

moniq, mozem sa spytat ake mas dioptrie? a kolko ta vysli tie slnecne? ja som si ich chcela dat tiez urobit, lebo v lete mi to fakt dost vadi pozerat cez normalne okuliare.

ja by som sosovky urcite nezvladla

cukruska1920
10. feb 2010

jaru..ale zvladla.....ja som inak uplne slepa ked ich mam dole...ked som isla na kyret som si ich musela dat dole a nic som nevidela...len take machulky 😀 som hovorila muzovi ze ked porodim tak budem matat vlastne dieta 😀

lenkka81
10. feb 2010

ahojte baby ako sa máte?

moniquie
10. feb 2010

jarlai :
slnečné s dioptriami ma stáli cca 7O - 8O eur,,
stačí si normálne v optike vybrať rám slnečných a klasicky ti ich spravia,, je to super,,
len ja som mala trošku problém, lebo mám nejaké diakálie či čo,, takže občas si ludia nevedia zvyknúť na kombináciu slnečných s dioptriami, mala som pocit, že ked sa pozerám na zem, tak šlapem do prázda,, takže som reklamovala v optike, a povedela že v mojom prípade je to normálny pocit, trochu mi upravila rám, ohla ho a po týždni som už ten problém vzduchoprázdna nemala..

ja mám okuliare cca 4 roky, ked mi zrak pokazili lekári, ktorý mi nasadili silné antiobiotíká a ako vedlajší príznak bol zrak .. pekne čo ,, a od vtedy som došla na cca 1,5 čo neni veľa, nevidím do dialky, no poviem vám že dialka je pre ma meter,, aj pc, v práci .. proste rozmazano,,

vifi . v aute v lete to bolo katastrofa, bez slnečných, tak som nosila dvojo okuliarov na sebe ,, haha
takže preto som sa rozhodla skombinovať to .. a neľutujem,,

jarulai
10. feb 2010

cukru, neviem. ja som mala 2roky po sebe zapal spojoviek a vtedy sa sosovky neodporucaju. tak mne by ich asi ani nedovolili. a ked si predstavim, ze dotknut sa oka...brrrrrrrrr, uz teraz mi pomaly slzy tecu 😀

inak, ja som bez okuliarov na tom uplne rovnako ako ty. ked som isla na kyret a cakala som uz pred operackou, tak zrazu ma z konca chodby niekto zdravi...a ja slepa ako buldozer, som nevedela kto, az kym neprisla ku mne 😀 ale vtedy mi to aj tak bolo total jedno...

moniquie
10. feb 2010

no cukrus,,
len pozor ked sa budeš ohánať za bábetkom ----
nieže mu kefneš . 😅

cukruska1920
10. feb 2010

jaru... ja tiez...minule som prisla domov a dala si dole sosovky...a potom som nahanala muza nech mi hlada okuliare lebo som ich nevidela 😀

idem na panelak

lenkka81
10. feb 2010

babky ja mam 30-ty den cyklu/30D/...aj sme sa snazili, ale akosi nemám pocit, ze by som mala byt tehotná...ani neviem preco, asi som sa znazila nejak z povinnosti...a poviem vam, ze taký vytok co som povazovala za ovulku som mala skoro 3 týždne 😀 😀 😀 takze som total magor z ovulacie menstruacie plodných dni atd atd 😀

vifinka
10. feb 2010

baby, ja zacnem nosit okuliare kazdy den, az ked sa narodi prcek...si neviem predstavit ze by som nedovidela z kuchyne do detskej, keby robilo neplechu 😀