icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

vifinka
10. feb 2010

leni, ja som 6DPO a citim sa tehu 😀 sak ako mibuly mesiac 😀 😀 😀 😀

tehu test si si nerobila? merias alebo nemerias BT?

jarulai
10. feb 2010

moniq, tak to nemas take silne ako ja. ja mam okolo 3 dioptrii 😖 nosim ich uz od ZŠ, takže bez nich si už pomaly pripadam ako holá 😀

a presne kvoli tomu soferovaniu v lete chcem aj ja slnecne dioptricke. lebo je to strasne bez nich
ale ta cena, co si mala ty - to bola super. lebo ja ked som sa kedisy na to pytala, tak mi zahlasili taku sumu, ze sa mi hlava zakrutila. ale asi to zavisi aj dioptrii, nie?

lenkka81
10. feb 2010

aj by som bola zabudla...dnes som mala preventivku u svojej praktickej.../inak lekárka strasne zlatá...vie o mojom zamlk potrate....vlastne ona mi dala doporucenie ku hematologicke/ Teda co ma potesilo, ze krvý obraz som mala na jednotku, vsetko vsetucko som mala ukazkové hodnoty a aj zelezo mi stuplo po tych tabletách...Tak som sla odtial taká spokojná, ze aspon z tohto hladiska som ok...Aj ma tak podporila, ze nech sa nebojim, ze nic nie je stratené 🙂 🙂 🙂 a ja tiez tomu verím. Niekedy staci, ked ta ktosi jednou vetou upokojí a hned sa clovek citi lepsie na dusi...

moniquie
10. feb 2010

lenka : nejako to dobačuješ, bude OK a ty presne budeš vedieť čo a ako a kedy 😅

lenkka81
10. feb 2010

vifinka si??? 🙂 🙂

lenkka81
10. feb 2010

moni poviem ti ze som v stádiu...NERIESIM!!! bude bude nebude nebude...je to hop alebo trop, ved vsetky co sme tu vedia co mam na mysli

lenkka81
10. feb 2010

vifi, test som si nerobila a bazalku nemeriam....dnes som mala taký menst. krc, tak prdopkladám ze to dojde 😀 svina jedna

lenkka81
10. feb 2010

co znamená 6dpo???

jarulai
10. feb 2010

babulky, na teraz sa lucim, mozno sa este zastavim neskor 😉
ak nie, tak dobru nocku vsetkym. a nadejnym tehulka drzkam paste, nech je to ozaj tak 😉
pa-pa

moniquie
10. feb 2010

jaru :
nemyslím že cena stúpne ked sú dioptrie vacsie,, eee, obehaj vacej optíka vyber si,, budeš potom spokojná,, budeš sa tešíť že máš krásne škulky,,,

leni : jasné vieme všetky čo riešime, ,,, bude ok,, a výsledky ti dopadli super .. takže ti nič nestojí v ceste

môj doktor je tiež ok, v nedelu som ho stretla náhodne v obchode, a dnes sa ma spýtal , že či sme nakúpili.. 😵

moniquie
10. feb 2010

jaru
ahoj peknú noc

vifinka
10. feb 2010

nie som 🙂 6 Dni Po Ovulku alebo v lepsom pripade 6 Dni Po Oplodneni 😀 😀 😀

a krcok mas makky a dolu?

lenkka81
10. feb 2010

vifi idem skusit.... 😀 😀 co by to znamenalo?

vifinka
10. feb 2010

ak je makky a dolu, tak pride mrcha
ak je hore a tvrdy, tak si tehu 😵

moniquie
10. feb 2010

vy si kontrolujete krčok,, hmm to ako na hmat .. sami si ...

vifinka
10. feb 2010

moni, presne tak ako teta na obrazku...http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

lu.lu.
10. feb 2010

cau babule... 😉

riesili ste tu tie sosovky,ja som si kedysi nosila zo slovenska, ze lacnejsie a tu som bola v jednej optike a chodia mi postou kazdy mesiac 2 pary(su 2tyzdnove Oasys) aj s roztokom a puzdrom za £20,c o je myslim velmi dobra cena a este k tomu mne vydrzia aj 2 mesiace, lebo po tych 2 tyzdnoch sa mi este uplne v pohode nosia 😉

lu.lu.
10. feb 2010

moni- veru ma ma nasrala ta doktorka,a le idem to riesit cez mojho gyndosa na slovensku, ze by mi napisal recept,mamina to vyzdvihne a posle postou...dufam plan B vyjde...

moniquie
10. feb 2010

vifi,
to je jaká sila,,
no tak toto tu ešte nebolo,, teda ja som neskúšala,
zdá sa mi to kompliké, fakt musí žena mať riadny cit aby to rozoznala .. hm .

moniquie
10. feb 2010

lulu
držím palec, nech ti plán B výjde,,
no nerozumiem prečo ho chceš brať už teraz pred tehu ?

lenkka81
10. feb 2010

no vifi hore a tvrdý 😀 😀 😀

vifinka
10. feb 2010

moni, tak treba skusat vsetko 😀 ale chce to caste pozorovanie, lebo krcok sa meni stale 😎

lu.lu.
10. feb 2010

a este chcem zagratulovat k super vysledkom moniquie a lenke 😵
inak tu bazalku idem merat aj ja tento mesiac,lebo ako lenka som mala ovulacny vytok sa mi vidi cely mesiac 😅 , len neviem,ci sa vysomarim z tych grafov....

moniquie
10. feb 2010

lenka ..
supééééér, žeby to vyšlo 😵

lenkka81
10. feb 2010

lulu ahoj no teba som už nevidela.... 😀 😀

lu.lu.
10. feb 2010

moni-mne lekar povedal,ze sa moze davat ako predpriprava na otehotnenie, lebo niekedy,ked je malo progesteronu sa vajicko nedokaze uhniezdit...

lenkka81
10. feb 2010

nemyslím 😀 😀 😀

lu.lu.
10. feb 2010

lenka- hore a tvrdy? a o com to ty rozpravas? 😀 😀

ale nie, ja len tak, mi to pripomina nieco ine...

lenkka81
10. feb 2010

lulu dakujem....su to len klasické vysetrenia krvy ale aj tak ma to potesilo.... 🙂 🙂 no takze sme spolu ovulovali celý mesiac 😀

vifinka
10. feb 2010

lenka, mozem byt prva, co zagratuluje k tehu? 😉