Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no lulu bol tu aj muz pred chvilku...detto hore a tvrdý, ale som ho zahnala, ze tu mam robotu 😀 😀 😀
lulu
ahááá tak tomu už rozumiem ,,, no tak nech sa pekne progesteron navyšuje, a da si zistiť z testov, či jeho dosť,, hm ,
ja mám dostať ovulku, cez víkend,, no snažiť sa nebudeme .. ešte chceme čakať 😒
vifi je to zbozné prianie..., samozrejme mala by si tu cest ak prvá, ale urcite nebudem, citi to
leni, ty si mm poslala do .... kutika ..
ten môj chrápe v spálni, a vobec si ma nevšíma . ☹
leni a kedy chystat testovat?
moj tu sedi a dobka do notasu oproti mne 😀 sme my ale duo 😅
babyyyyyyyy kuk, aky mail mi dosiel:
http://www.maniacworld.com/how-to-get-your-baby...
😀 😀 😀
hej moni, da sa aj progesteron z krvi
lenka- chlapi,ze? 😀
jeeej, leni, zeby? 😉
janga
no teeeeda začalo to divne, no pekne si tam lažkal k malinkému ..
janga no som sa zasmiala...milééé tehulka podla mna nie som.... 😠
baby,idem ....uz mi berie lap top....papa
aj my sme sa s mm nasmiali, krasne miminko inac 😵
kočky, dobrú nôcku,,
baterka pomaly skape ako vždy
tak želám zajtra krásny deň a o krok bližšie k víkendu .. 😀 😀 😀
leni, preco si myslis, ze nie si tehulkata?
😀 to male bolo zlate, tiez sme sa s mm nasmiali
vifi ani neviem, akosi som skor na mrchu ako na tehulku...
dobru vsetkym vybaterkovanym 🙂
leni a kedy ti zvykne chodievat?
vifi no minulý mesiac prisli po 29-30d a predtým po 54 po vyvolavacke... 😀 takze urci mi aký mam cyklus 😀 😀
nooo, ja som 31, takze cakaaaaam... vysadili sme duphaston a uz to nie je pravidelnych 28... 😅
lenka, ja som mala po kyrete 49 a 56 a teraz cakam tretiu mrchu...tak si vyber 😀 a teraz podla merania BT mala na 22 DC ovulu a mrcha by mala prist do 14 dni... 🙂
no aj ja cakám 3tiu potvoru...uvidime co sa bude diat...ale dojde isto mrcha jedna
ty si bola kedy na kyrete?
no baby, idem ja spat, zajtra pracovne v ZM, takze vstavam skor, dobruuu
20,10 2009 nikdy ten datum nezabudnem 😒 ☹ 😒 ☹ 19-teho mal muz narodky
uz som spat....ste tu este niektora?
leni, tak to sme boli cca rovnako...ja druheho...
aj ja sa lucim, uz ma bolia oci...uvidime - upiseme sa zajtra...dobruuuuu
dobru babky...a drzkám vsetkám palce... 🙂 🙂
ahojte kocky...
no konecne som docitala.. 🙂
ja mam tretiu mrchu, prisla vcera presne na 28 den, tak som rada, ze je taka presna, inak uz som neuzivala tento mesiac femikvapky, som si povedala, ze otehotnela som aj tak bez nich, takze skusim ich nebrat a ako vidim, cyklus mam presny ako hodinky, tak ako som mala vzdy...tak aspon v tom som spokojna...po menzese ideme na toooo.. 😉
lu.lu...ta lekarka je dobra krava, co by sa jej stalo, keby ti ten duphaston predpisala, preboha, ved si platis poistenie, no nie? alebo by si si ich komplet tie tabletky zaplatila, ak by sa inak nedalo...tak ked prides na slovensko, skoc k dr..nech ti to predpise a mama ti to potom moze posielat...
lenkka, drzim palceky, mozno je to ozaj tehu, to by bolo super, bola by si tretia tehulka 😵 daj potom hned vediet, uz teraz som zvedava.. 🙂
a k tym vysledkom krvi, super, ze mas fajn zakladne vysledky, no dolezite su tie z tej hematologie na mutacie...ja mam tiez vsetky vysledky uplne ok, takze to este bohuzial nic neznamena...
no nic, idem makat...pekny dnik...dnes mam inak pol dna volno, tak o 13 hod. palim z prace...
vecer idem k dr. ocnemu kupit si tie sosovky a uvidim, ci mi odmeria ten vnutroocny tlak alebo ma objedna na inokedy..
tak pekny dnik... 🙂
babky dakujem za stranky,,no idem ich studovat a to by bol cert v tom,aby som tento mesiac neotehu 🙂 🙂 🙂

ak by si robila testik, tak su tam // 😵