icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
11. feb 2010

inak ja ked som bola na to predoperačnom, pýta sa dr. - ste vydatá? ja že nie, zatiaľ len zasnúbená a ona, že no možno to bábätko nechcelo ísť do takého neoficiálneho vzťahu... len som sa usmiala a hovorím, no možno...

beak
11. feb 2010

ďakujem zuztek, trocha sa viním z toho, že som si lekára nezmenila ešte pred tehu, vedela som, že ho ako pacientka vôbec nezaujímam a furt som tam chodila...ja blbá

janirea
11. feb 2010

beak,,ale on je lekar a mal si plnit svoje povinnosti,,,nas by zglbali pod ciernu zem v robote, keby sme nieco robili nanic a nie poriadne,,,,na niektorych lekarov nemam slov 🙄

mici,,,to by ma asi trochu podrazdilo,,,to trochu tej dr. nevyslo asi

beak
11. feb 2010

micicka, chodila som k pánovi profesorovi a prednostovi nemocnice.....asi preto nemal na mňa čas

ináč, dnes som bola u gynekologičky a tá mi povedala, že všetky krvné testy mám negatívne, ani tú mutáciu nemám a som jediná pacientka, ktorá má aj herpes negatívny, až sa jej to zdá podozrivé, aké mám dobré výsledky

takže mi neostáva nič iné, len to risknúť a uvidím

zuztek
11. feb 2010

mici, presne aj mna sa to viackrat pytali, aj pri tych vysetreniach po, no pripada mi to ako uplne debilna otazka, az sa mi rozum nad tym zastavuje ze ako si to ludia spajaju...

janirea
11. feb 2010

beak,,urcite to uz bude dobre, neboj 🙂

micicka
11. feb 2010

no vidíš beak, šak si zdravá ako rybička 🙂 aspoň nejaké dobré správy!

janirea - takéto pripomienky už nevnímam!! neriešim debilné poznámky

micicka
11. feb 2010

babulky lúčim sa s vami, majte sa krásne, držte sa, nestresujte, trénujte robenie bábätiek 😀
pôjdem sa okúpať a potom asi aj spinkať, som ešte taká slabá po tom zákroku a rýchlo unavená.
tak dobrú noc 🙂

zuztek
11. feb 2010

dobru mici

beak
11. feb 2010

baby, podľa mňa sa nemajú právo na to pýtať, niektorí ľudia nemajú chrbtovú kosť

janirea
11. feb 2010

ahoj mici,

,,alebo si niektori myslia akí budu mudrí, dolezití, zasadoví,,,,atd,,,,treba sa na take poznamky fakt vykaslat, ale cloveka to rozladi, ked to pocuje 🙄

janga
11. feb 2010

beak - akze nemam slov, by som sa isla panovi doktorovi podakovat ... 😠 😖
mici - no koneeeeec, to co si dovoluje??? 😠

zuztek
11. feb 2010

janirejka, ake mas pocity teraz v tehu? je to podobne ako minule alebo mas silnejsie/slabsie priznaky?

janirea
11. feb 2010

zuztek predtym som nemala ziadne, takze teraz je to premiera,,,,a nemyslim len zaludok,,,ale prsia idu niekedy odpadnut a brusko citim stale, take ako pnutie
dnes ma dokyna aj postlacala, tak citim ho cele ako taky balonik

trinitka87
11. feb 2010

janirea, neviem ci si to ty spominala, mavas vecer take bolenie bruska ako pri ms ? ci nie?

janirea
11. feb 2010

trini,,,nie, ja nastastie nemavam take bolenie,,,,ale bavili sme sa tu o tom, ze to asi nebude velmi dobre,,,krce a taka dlhsia tupa bolest by nemala byt

zuztek
11. feb 2010

🙂 no, ja som tiez nemala ziadne priznaky, asi to fakt nie je dobre... tak dufam ze v buducom tehu budem pekne zvrackat

trinitka87
11. feb 2010

som rada ze sa mas ok 🙂

zuztek
11. feb 2010

smajlik mal byt na konci, pochopitelne 🙂

trinitka87
11. feb 2010

ja som ani raz nemala take typicke tehu priznaky, tak nabuduce mozu byt, hlavne nech je vsetko tak ako ma...

beak
11. feb 2010

dievčatá, všetko s mierou....mne bolo príšerne zle a ani to nie je bohviečo

trinitka87
11. feb 2010

myslela som tak " prijatelne" , obcas 😉

janirea
11. feb 2010

baby, moja kamoska je v 16 tt a tehu priznaky vobec nepozna,,,,absolutne,,,,ziadne grckanie, len vacsie prsia a tlaky v brusku,,,,ale inak nic,,,,a drobec robi kotrmelce ako divý,,,,takze asi mame aj do vienka dane, ze ako to bude,,,,,hlavne aby bolo drobcovi co najlepsie, my vydrzime ci uz tak alebo tak 🙂

trinitka87
11. feb 2010

inak pozerali ste spravy na jojke? hovorili, ze prva vlna chripiek pomaly konci, ale ze ocakavaju aj druhu, a hadajte kedy........ pociataju ze aj v maji 😠

beak
11. feb 2010

ale som zistila, že pravidelný príjem potravín v malom množstve = chudnutie
jesť som musela, tak som sa snažia v malých množstvách a pekne som začala chudnúť 😀

trinitka87
11. feb 2010

asi blba otazka, ale v 20 tt uz sa vie ci bude dievcatko alebo chlapcek? 😅

trinitka87
11. feb 2010

v tehu sa jedli aj nieco ine? akoze zdravsiu stravu?

beak
11. feb 2010

ja som sa stravovala normálne, vyhýbala som sa plesňovým syrom, káve a všetkému, čo v tehu zakazujú
trini, v 20 tt už vedia pohlavie, ale ak je bábo zle otočené tak to možno nezistia

zuztek
11. feb 2010

chripka v maji? to sa mi nezda... virusy su moj najvacsi strasiak, ale do juna cakat nechcem... 😅

trini, ja som jedla zdravsie, urcite... ale kavu som prestala pit asi az po dvoch tyzdnoch od zistenia...

beak
11. feb 2010

dnes vypínam, pekný večer