icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jika80
12. feb 2010

dakujem velmi pekne za privitanie 🙂
taketo vypisovanie mi teraz velmi pomaha, osobne sa na tuto temu este neodvazim hovorit, to este moc boli ☹
u mna bolo najhorsie to, ze som to cele musela zvladnut sama, moj manzelik je prave cely tyzden na sluzobke a nemohol prist domov, takze sa s nasim pokladikom ani nemohol rozlucit ☹

janga
12. feb 2010

ja som este tu 😀 ale pozeram panelak a idem robit dalsie objednavky, tak hladam, co potrebujem - celkom sa mi to rozbehlo, tak ma to povzbudilo 😵 😵 😵 a straaaaaaasne ma to bavi 🙂 😉

lenkka81
12. feb 2010

ahojte baby...ste tu ktosi ?

lenkka81
12. feb 2010

no teda nedalo mi to a robila som si test... 😀 😀 😀 no jednoprúdovka jak hovado, som hovorila ze nic z toho...ale NERIESIM!!!!!!!!!! jednoducho nechcem podliehat nejakým depresívnym stavom a verím ze to vyjde, ale jednoducho asi nie je este ten správny cas....inak to je so mnou na porazenie, sak zas som poobede troska spinila a nic, pritom sa mi zdalo ze tam je aj troska krvy, ale doteraz nic ...len som mala 1hnedu skvrnku na intimke, naozaj uz som sama zo seba magor 😀 😀 😀 ale lezie mi to na nervy, pretoze som takéto daco este nemala a neviem co sa deje hhmmmm???

lu.lu.
12. feb 2010

ahoj leni 🙂

trosku ta chcem povzbudit....ja som mala dosta menzes minuly stvrtok a v piatok som dostala krce do brucha, aj som zacala trosku krvacat, som myslela, ze sa rozbieha a ....nic...len trosku spinenei a az v stredu sa mi rozbehol, no a je teda dost silny...takze tiez sa v tom nevyznam...idem teda zacat merat BT, ci a kedy mam ovulku

lu.lu.
12. feb 2010

a tiez som sa citila na nervy,si to priatel odskakal, som bola nervozna, ze neviem, na com som...uz by sa mohli tie cykly znormalizovat, ze 😅

a som rada,ze si velanerobis z jednej ciarky, neboj budu 2 coskoro 🙂 ...ja som sa inak posledne tyzdne dostala do stavu, ze neriesim....a mozno to nechame az na marec,proste nejdem tlacit na pilu...

jika80
12. feb 2010

baby, mala by som taku tazocku, po kolkych dnoch sa vam rozbehla 1. mrska?
lu.lu - no susedy zial nie sme, zijem v nemecku 😉

lenkka81
12. feb 2010

lulu cauko 😀 😀 🙂 🙂

lenkka81
12. feb 2010

jika ahoj ja mam tiez MA za sebou prvá menzes dosla 54 dni po a to po vyvolavacke....ale je to individ.

cukruska1920
12. feb 2010

Ahojteeee 🙂

lenkka81
12. feb 2010

ahoj cukrus...

jika80
12. feb 2010

lenkka - no ja som mala pred otehotnenim dost dlhe cykly, tak to sa mam este na co tesit 😠 no to bude este nervov 😖

lenkka81
12. feb 2010

lulu ale to ani nie je ako zaciatok mrchy, neviem pride mi to ako hnedá ovulaciu 😀 😀 😀 kokos no ja to inak neviem identifikovat

jika80
12. feb 2010

ahoj cukrus, tak sa stretavame aj v tejto temicke, zial 😔

lenkka81
12. feb 2010

jika ja som mala tak 38-39-40dnové....takze absolutne to nejak neviem odhadnut...aj som sa rozhodla ze idem kupit tie testy na tu ovulku...ak sa milostivej pani/mrche/uráci prist tak tento mesiac daco budeme riesit...

jika80
12. feb 2010

jaaj, aj ja by som chcela byt uz tak daleko - mat 3 mrsky za sebou, ale minimalne tie tri mesiace si cheme dat pauzu, ani nie kvoli telu, ale hlavne kvoli srdiecku

cukruska1920
12. feb 2010

jika...neboj bude dobre...len to potrebuje cas 😖 to obdobie kym nepride prva menstruacia je najhorsie..

jika80
12. feb 2010

baby, kedy ste ten cely smutok a tu stratu zacali spracuvavat, ja to stale blokujem a bojim sa toho
inak sa moc ospravedlnujem, ak vam tymito mojimi otazkami otvaram vase stare ranky, len ja som este na zaciatku a vsetko je to pre mna take ....ani slova neviem najst ☹

cukruska1920
12. feb 2010

jika....ja osobne ked som dostala prvu menstruaciu...to je signal ze tvoje telo zacalo znova pracovat... ale to ,,hluche" obdobie ked sme mali pauzu bolo tiez dost neprijemne... ale teraz sa zas bojim ze ked otehotniem dopadne to tak ako dvakrat predtym...ale snad uz nie... neboj dostanes sa z toho...a poradim ti..ak sa ti bude chciet plakat plac..

lenkka81
12. feb 2010

jika ja som zo zaciatku mala problem vidiet aj male babatko a tehotnu mamicku...ale prejde to, jednoducho to clovek musí hodit za hlavu aj ked je to tazké a musi ist dalej...ale aj teraz skoro po 4 meiacoch ma prepadne casto smutok, posmoklím a zas to prejde a ide sa dalej....teraz moja susedka ma termín tak sa tesím a pojdem si malickú popestovat...jednoducho cas a dalsie tehulkovanie je najlepsí lekár

trinitka87
12. feb 2010

caute baby aka je tema na dnesny vecer? 😉

jika80
12. feb 2010

dakujem velmi pekne za vase odpovede 😵
cukrus - ties sa bojim dalsieho tehotenstva - ci sa to nestane znova+ tie strasne nevolnosti a vracanie, co som mala pri prvom ☹

cukruska1920
12. feb 2010

jika...ja som praveze nevolnosti nemala ani pri jednom ...a rada by som to zazila

jika80
12. feb 2010

cukrus - ja sa bojim tych nevolnosti strasne, ked mi je moc smutno, tak si hovorim, ze som toho maleho tvorika odohnala z mojho bruska sama, lebo v niektore dni, ked som musela uz asi 20x vracat, som si hovorila ako dobre mi bolo ked som este nebola tehotna ☹ asi som si tu malu bytost malo vazila

cukruska1920
12. feb 2010

toto uz nehovor... 🙄 proste to tak malo byt a hotovo...v ziadnom pripade to nebola tvoja vina

lu.lu.
12. feb 2010

oziva to tu navecer 🙂

jika- presne tak, cas je najlepsi lekar, mne sa osobne ulavilo hned po zakroku,ale to preto, ze som v sebe nosila mrtvy plodik vyse tyzdna a vedela o tom, len sa cakalo na zazrak, ktory sa nekonal 😒
prvy menzes je dolezity, dost psychicky pomoze a naozaj to rychlo ubieha, ja ked som si najprv predstavila,ze cakt 3 mesiace, ze vecnost a teraz mi to pride, ze to ubehlo ako voda 😉

lu.lu.
12. feb 2010

a jika- v nemecku mate asi lepsiu zdravotnu starostlivost ako tu v anglicku, tu ani gynekologovia nie su 😠

lu.lu.
12. feb 2010

lenka- mozno ti sramotia hormony,ked spinis....neurobil by ti lekar hormonalny proil? 😕

jika80
12. feb 2010

lulu - ja som mala mrtve babenko v sebe 2 tyzdne ☹ ale chcem uz pozerat pozitivne do buducnosti, takze ukoncujem moje chmurne myslienky 😉
no starostlivost bola ok, aj v nemocnici boli na mna hrozne zlati, dokonca mi aj zazali sviecocku pred kyretom, aby som sa mohla s drobcekom rozlucit, takze na lekarov sa stazovat nemozem

lenkka81
12. feb 2010

lulu eset pockám, hadam dojde....ale potom ak by som zas musela ist na vyvolavacku tak sa s nim musím pozhovarat...baby opustam vas tak dobru nocku...rada som popísala 🙂 🙂 🙂