icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
20. feb 2010

ahoj lulu, no konecne sa tu stretavame spolu online.. 😉
odpisala som ti spravu na fejse..

lu.lu.
20. feb 2010

ahoj velvet 😎 ...veru,uz si mi chybala...akesi sme zosynchronizovane, ja mam 11dc a vcera som kooonecne skoncila spinenie a uz sa mi aj zda, ze zacinam citit ovulku

velvet26
20. feb 2010

lu.lu...no super...to som rada...tak dufam, ze aj mne to skonci...ono je to uz len take sprtkanie..no serie ma to...a mam pocit, ze vajecnik sa uz tiez zacina ozyvat..
inak, priznam, sa..ja som taka akcna a hned vsetko riesim, stvtok som volala gyndosovi, aky mam menzes a on, ze mam dojst, ze mozno ide o tehu,co som ho skoro vysmiala do tel...a on vazne, ze to treba zistit, ze sa predsa nehrame na nahodu...tak som sa vypytala z roboty, letela k nemu, zobrali mi krv, poobede zavolali a jasna vec, hcg 3,27... 😀 jednoznacne negativne, tak mi povedal, potom ze mam pockat do pondelka, co urobi menzes..

lu.lu.
20. feb 2010

heeej? 😕 mas aj akcneho gyndosa? mna tiez napadlo, ci nie som tehu, ked tak dlho spinim plus mi tento tyzden bolo par dni dost zle, tak tehotensky, ale preslo to a tehu by to asi nebolo, lebo som mala aj dost silny menzes...to skor skory potrat, co dufam nie 😕

velvet26
20. feb 2010

leamax, ja mam tu najhnusnejsiu vraj..leiden..ale nastastie len heterozygot..takze skoro pohoda,uz som sa s tym vyrovnala, beriem to uplne normalne,nakolko nemam ziadne problemy v beznom zivote...a vraj leiden sposobuje potraty az v II trimestri, tak to tym ani nemuselo byt sposobne, no hlavne ze o tom viem a vyvarujem sa uz pre istotu kazdemu riziku vdaka fraxiku.. 🙂

lu.lu...hej, on je dost pedatny a snazi sa nic nezlahcit a zanedbat...uplny opak toho predchadzajuceho gyndosa..

velvet26
20. feb 2010

lu.lu...ale, urcite si nemala ziaden potrat...neboj, mozme byt radi, ze ten blby menzes mame ako ma byt nacas...a pevne verime, ze uz ten dalsi nedojde.. 😉

lu.lu.
20. feb 2010

lepsie prehnane pedantny ako "pohodak"....ja sa tiez na mojho nemozem stazovat, uvidim, aky bude, ked budem tehu...

a stymi mutaciami, ja volam v pondelok, duuuuam sa uz konecne dozviem vysledky

lu.lu.
20. feb 2010

ani ja si nemyslim, ze by to bol potrat, ale ma to napadlo....ja stale vaham ,ci uz tento mesiac zacat...asi to nechame na nahodu, nebudeme to silit, ak sa zadari, super, ak nie v marci ideme seriozne na to a pod vianocnym stromcekom chcem mat moj najkrajsi darcek 😵

velvet26
20. feb 2010

lu.lu, ja som taka rada, ze ozaj nic nezlahcil...super je...ked som dosla k nemu do cakarne, tak dost zien tam cakalo, unho je normalne, ze pacientku ma vo vnutri aj polhodinku a rozprava sa s nou, tak tie zenske uz boli aj dost nervozne, som sa neodvazila zaklopat na dvere, lebo mi ma asi zabili...tak som dr. zavolala z mobilu, ze som uz tam a on, ze dobre, a zachvilku sestricka otvorila dvere a zavolala ma dnu, tak to si viem predstavit, ako na mna asi nadavali ked som isla dnu.. 😀

a drzim ti moooooooc palceky, nech mas vysledky na jednotku.. 😉

lu.lu.
20. feb 2010

inak, hrozne rychlo mi tie tri mesiace ubehli, si pamatam, ked mi lekar povedal, ze babatko nezije, som sa ho pytala, kedy mozeme zase skusat a on ze najskor 3 mesiace....mi to pripadalo ako vecnost...a uz je to tu 🙂 ..juuj

cukruska1920
20. feb 2010

Ahojte.... 😉

velvet26
20. feb 2010

lu.lu...aj mne sa to zdala cela vecnost...a uz je to tu.. 😉 inak, veru my sme take zosynchronizovane, ze este mozno aj naraz porodime.. 😉

ahoj cukruska... 😉

cukruska1920
20. feb 2010

ako sa tu mavate? som vas zanedbavala v poslednom case 😅

velvet26
20. feb 2010

cukruska, aj my sme to tu akosi zanedbavali...my sme s muzom chodili neskoro domov z prace..takze tak..uz mi konci treti menzes...neobvykle dlhy, ale pevne verim, ze uz je koniec a mozme ist konecne na to..
a co ty, ako, co nove?

cukruska1920
20. feb 2010

takze zacinate? ja po starom... rozmyslam ako to bude s tou hemato ked budem tehu... sa bojim aby mi nastavili dobre liecbu

lu.lu.
20. feb 2010

ahoj cukruska 🙂 ...vsetky to tu akosi zanedbavamee, nacase to napravvit 😉

velvet- poznam ten pocit, ked ta niekde "protekcne" beru a tie pohlady cakajucich 😀 ....a nikdy nevies, nakoniec budeme spolurodicky, aj ked asi v inych nemocniciach 😅

velvet26
20. feb 2010

cukruska, no chceli by sme uz...vy uz snazilkujete vo velkom ze..drzim palec.. 😉
s tou hemato, ty mas tusim MTHFR homozygot, ak sa nemylim ci nie? podla mna by aj tebe mohli nasadit fraxiparin...aspon na prve tyzdne...co ti hovorila dr.?

velvet26
20. feb 2010

lu.lu mozno budeme mat malych skorpionikov a ty dvoch aj s leonkom.. 😉

cukruska1920
20. feb 2010

velve...no povedal mi gynekolog ze hned jak najdem // ma posle k hematologovi s ktorym spolupracuje..kedze ta u ktorej som bol mi povedala ze ,,to" nesposobuje potraty... aka nahoda ze som dvakrat potratila... 😝 inak som si povedala ze neodidem z ordinacie kym mi neda tie injekcie 😀

velvet26
20. feb 2010

cukruska, spravne...super, neboj, postaraju sa o teba...podla mna ti tie injekcie daju a myslim, ze ich moze predpisat aj gyndos, ale ked hovoris, ze medzi sebou spolupracuju, podla mna ti ich daju...tak budeme si pichat spolu...romantika 😅
aj mne povedal, dr.ze hned ako budu dve ciarky mam k nemu dojst a potom sup na hemato...ja mam fraxik uz viacmenej isty...ti poviem ze som dlho predychavala, ze si budem pichat, uz sa tych injekcii neviem dockat, vraj to nic nie je a viem ze to zvladnem.

leamax
20. feb 2010

a ja mam MTHFR heterozygota - na to sa nic nepicha, ze?

lu.lu.
20. feb 2010

cukruska- neboj, iste ti nasadi dobru liecbu, ked spolupracuje s tvojim gynekologom, hadam vedia, co robia 🙂

velvet-beriem aj skorpiona(alebo skorpionku 😵 ), aj strelca...

velvet26
20. feb 2010

cukrus, a mozem sa spytat, aky mas ty menzes po kyrete, nepredlzil sa ti?

cukruska1920
20. feb 2010

velve...ti poviem ze keby je to nutne budem ochotna si pichat aj do oka len nech je to v poriadku 😀

lulu... no to dufam

velvet26
20. feb 2010

leamax, no standartne sa pri mthfr hetero nepicha, staci len vysoky prisun kyseliny listovej a becok...no ja osobne si myslim, ze vsetko je individualne, a ozaj homocystein nemas vysoky a antifosfolipidovy syndrom, lebo to su dalsie veci, co mozu sposobit potrat...homocystein sa da lahko znizit listovkou, no na antifosfolipidovy syndrom zabera tiez fraxiparin...takze aj toto je dolezite, ci si ho nemala vysoky..

lu.lu.
20. feb 2010

tak ako som hovorila, ze to spinenie prestalo, isla som na wc a zas tam bolo trosku svetlocerveneho vytoku 😒 ...uz ma z toho drbne 😠

leamax
20. feb 2010

velvet, to neviem. listovku beriem stale. na hemato mi povedali, ze vysledky mam OK, ze mam len tuto mutaciu. nevidela som ich

velvet26
20. feb 2010

lu.lu...doprdele...ja to mam tak ako ty...uz myslim, ze je koniec...a takto uz sa bojim ist aj na zachod..asi sa nebudem utierat... 😀

lu.lu.
20. feb 2010

duam, ze nebudem musiet riesit este aj nejaku mutaciu, ale radsej o tom vediet, ako nieco zanedbat...

cukruska1920
20. feb 2010

velve....co sa tyka toho menzesu... nezmenilo sa mi to ... stale mavam 30-32 dnove cykly