icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

leamax
20. feb 2010

dievcata, vy este spinite po zakroku 😨 a ako dlho vam to uz trva? ci to spinite po prvej mrche?

lu.lu.
20. feb 2010

velvet 😀 😀 ...veru, ja mam intimku, na nej nic a utriem sa a zase nejake prekvapko...stacilo...najblizsie chcem menzes min. za rok 🙂

velvet26
20. feb 2010

lu.lu... 😀 ja to iste..dala som si tampon poobede, vytiahnem, skoro nic...dala som si druhy, vytiahnem a drb do polovice cerveny...ako fakt ma to prestava bavit.. 😅

leamax, to je moja tretia mrcha po kyrete, ako je presna chodi nacas 28 dc, no prva trvala 8 dni, druha 5, to som sa tesila, ze parada....ze je to ok, a tato svina uz 10 den trva, no je slaba..tak mozno preto...prve dve zo mna lialo ako z krhy..

leamax
20. feb 2010

ja som mala po kyrete mrchu normalne - ziadna netrvala dlhsie ako tych obvyklych 6-7dni. nechcete skocit k doktorovi, ze preco to mate takto teraz?

lu.lu.
20. feb 2010

leamax- u mna rovanko ako velvet, tretia mrcha mrchava a nie a nie skoncit, to asi preto, ze uz vie ze bude posledna tento rok 😀

mafynka
20. feb 2010

ahojte kocky,, co robkate takto vecer?

velvet26
20. feb 2010

leamax, no vsak ja som s dr. dohodnuta, ze ak by trvala aj bud. tyzden pojdem k nemu...no podla mna je to normalne, ved predsa len davame sa dohromady a kazdy cyklus byva iny...ja som mavala predtym mrchu len 4 dni, vzdy cely zivot a aj to bolo normalne..tak uvidime..

velvet26
20. feb 2010

ahoj mafy, ale konikujeme a kecame o mrske...co ty ako co nove?

lu.lu.
20. feb 2010

ja mam naplanovane ist buduci tyzden konzultovat tu hematologiu, tak ak dovtedy budem spinit, sa na to opytam
ahoj mafynka-ako ide snazilkovanie? 😉

leamax
20. feb 2010

velvet, ved budes vidiet, ci uz skonci alebo bude aj buduci tyzden. ale to musi byt riadna otrava takto dlho. hnusoba jedna, nech uz skonci, ze 😉

leamax
20. feb 2010

ahoj mafynka

mafynka
20. feb 2010

no ja mam dnes ovulku a uz od obeda uhanam polovicku 🙂 🙂 🙂 🙂 len mi nejak unika 😎 😎 😎 po robote siel na stavbu,potom sme mali navstevu,,a potom so strykom sedeli pri pohariku 🙄tak po spravach ak sa nebude mat k cinu ho asi znasilnim 😀

velvet26
20. feb 2010

veru hej...no nic...urcite raz skoncit musi, nerada by som sa napchavala nejakymi liekmi hormonami na zastavenie, radsej by som to nechala na prirodu..

mafynka
20. feb 2010

inak k tej mrche,,nikdy som ju nemala taku silnu ako teraz,,po kyrete zo mna kazdy mesiac leje ako z krhly, a to plnych 7 dni rovnako,,ziadne,ze menej,,potom zo dna na den nic

velvet26
20. feb 2010

mafynka, no myslim, ze muzik tvoj nema sancu dnes uniknut...drzim palceky.. 😉

babule, budem koncit, ideme kuki film,...dokonaly trik...uz dlho som ho chcela vidiet...tak pa kocenky..zajtra sa tu takto tiez pekne stretneme..

mafynka
20. feb 2010

velvet no nema sancu,,on to chce nechat na prirodu,,,takze priroda volaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 tento mesiac to uz musi vyjst 🙂 nam vsetkym

lu.lu.
20. feb 2010

kocky, idem aj ja papa 🙂 ...vecerat a potom pri vinku pozerat tv 😉

mafynka-tak sup na manzela, prajem plodny vecer 😅

mafynka
20. feb 2010

lulu tak pekny vecer 🙂

leamax
20. feb 2010

dievcata, tak vam prajem pekny vecer 😉
mafynka a tebe vela stastia pri plodeni 😉 nech si spermijky najdu vajko 😉

mafynka
20. feb 2010

leamax aj tebe pekny vecer,,a dakujem,,davam mu este poslednych 5 minut 🙂 🙂

zuztek
20. feb 2010

ahojte, som tu len tak na skok, lebo dnes som totalne zaspata, asi je nejaky blby tlak...

len som chcela povedat - lulu, velvet - ze synchronizacia stale trva, ja som 12 DC 😉 ale u mna ovulka vychadza az na buduci vikend, tak skusime, ale tiez to este silit nechceme, kedze mam len po 2 MS a virusove obdobie stale trva... ale uz sa straaasne tesim na tehu 🙂

mafynka
21. feb 2010

ahojte kocky,, ako sa dnes mame? ja som sa v noci zobudila,ze mam nafuknute brusko a tvrde ako kamen 😨 tak to teda neviem,co znamenalo

janka0025
21. feb 2010

ja som sa zobudila s bolesťami v brušku....ufff, a vonku je tak krásne...

velvet26
21. feb 2010

ahojte kocky...
co to, ake bolesti v brusku mate mafynka a janka...tusim sa tu nejako synchronizujeme ozaj...
a chvalabohu, dnes uz nie je po menzese ani stopy...super..som rada, tak vecer skocime na to, aj ked plodne dni este nie su...ale nech tam uz kamosi cakaju na vajko... 😀
co budete varit? ja robim cinu, ryza sa uz vari, potom uz len kuracie masko na panvicu hodim a hotovu omacku k tomu...
muzik ide poobede cvicit, netradicny cas trosku, no vytiahol ho kamarat von, ze si zmeraju sily aj s karatistami a jednym boxeristom...no zbohom, dufam ze dojde cely... 😀
tak pekny dnik zatial..

lenkaxy
autor
21. feb 2010

Ahojte kočandy, ako ste sa mali? Dlho sme sa nepočuli?
Ja tiež varím obed, máme slepačiu polievku (od piatku 😅 ), pečenú kuru a bravčové soté (od soboty 😅 )--xi xi tak už len dorobím tarhoňu a mňamózos hamózos :D MM búva, mal službu a večer mi zase zdrhne hrať florbal, príde až okolo 22:00 , no čo už aspoň požehlím.
velvetka - držim palce, aby to tento mesiac vyšlo, ale určite to vyjde, verím tomu 🙂 😉

awe
21. feb 2010

ahojte kocky 🙂

dlho som tu nebola....mam pauzu od konika, ale potrebujem poradit v jednej veci...cakam na prvu mrchu po kyrete, lekarka povedala, ze cca za mesiac od zakroku by mala dojst, v utorok to bude 5 tyzdnov a ja mam uz 4 den silne mrchovske bolesti, ale mrcha nikde...je to normalne? poradte mi prosim, lebo ma poraziiii. Nikdy predtym som to nemala, prisli bolesti a mrcha dosla este vzdy v ten den....dakujem 😉

cathy77
21. feb 2010

vavenka - ohľadom krčku atd po kyrete, to všetko viem... nepotratila som kvôli "problemom" som sebou, oje babo malo geneticke VVV a umrelo kvoli tomu, takže tak...
ine je to u žien, ktoré potratili "nevedno prečo" a lekári hádajú alebo povedia, že to sa stáva... umna bola diagnoza jasna, vlastne u mojho babätka, čiže dalsieho potratu sa neobavam 🙂

cathy77
21. feb 2010

awe - ja som na tom podobne... čakám na prvú mrchu, ja som síce "len" 28. den po kyrete... a žiadne príznaky bližiacej sa mrchy ešte nemam. píšem "len" , lebo moje cykly boli stale dlhšie takže bohvie kedy dorazí 😖 , od začiatku rátam ten najlepší termín tak na cca 6-ty týžden.
Dúfam, že obe naskočíme na normalny cyklus, lebo mna tiež porazíííííííí, ak budú problémy 🙄
Na inej téme(už neviem ktorej) písali baby, čo mali 50,,60 ba aj70 dní po kyrete, v sebe 3 yvvolávačky a kde nič-tu nič 😨 ... takže dúfam, že to nebude náš prípad ☹
Najskoršia mrcha po kyrete s ktorou som sa na koníku stretla bola 15 dní po kyrete, tak ako vidíš, je to rôzne.
Tak čakáme spolu a dúfame...

awe
21. feb 2010

cathy - to nemyslis vazne, ze su aj pripady, ktore po niekolkych vyvolavackach nedostanu mrchu.... 😅
ja som sa rozhodla, ze ak nedostanem ani zajtra, skocim asi k doktorke, lebo tie mrchovske bolesti sa mi nepacia...snad nemam daky zapal 😒
tak cakame a dufam, ze sa coskoro dockame 🙂

velvet26
21. feb 2010

ahojte baby...awe, kathy, nebojte, mrcha pride, ja som ju dostala 6 tt. po kyrete a tiez som bola uz nervozna ako cert...aj ked po dvoch tt od kyretu mi dal vyvolavacku, lebo som mala zbytky v maternici, to som krvacala po injekcii hned, cize to bol prvy menzes ale umelo vyvolany a ten prirodzeny dosiel 6 tt. po k...cize viacmenej 4 tt. po vyvolavacke..tak nebojte..vase telo si samo povie, kedy je ten spravny cas, aj ked si mysim awe ze u teba je uz na spadnutie... 😉

lenkaxy, dakujem som zvedava ako rychlo sa nam zadari...po obediku sme uz aj dali sexik, poctivo som este hodinku polezala, no citala som pri tom knihu, tak sa dalo.. 😉 no teraz som isla na wecko a zas som mala cervenu skrvnku na papieri, od vcera nic...tak mozno ten sexik to vyvolal no cela som vo vnutri nejaka bolava, vsak to poznate hned po menzese to nie je bohvieco.. 🙂