Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj velvet 🙂
tak ja este pockam nejaky tyzden a uvidim, snad uz to dlho nepotrva...
tebe veeeelmi drzim palce, nech ste tento mesiac uspesni 🙂
a merias aj teplotu, ci?
ozaj, nestiham vas precitat...je tu uz nejaka nova tehulka?
awe, diky.. 🙂 no ved uvidime, bolo by to super, keby to vyslo..ale ked nie, nevadi, budeme skusat dalej.. 😉
teplotu si nemeriam a ani neplanujem...ovulku viem kedy mam podla priznakov a sa mi zda ze vajecnik sa uz ozyva, sice som len 11 dc, vsak uvidime, len nech uz nespinim, lebo ma slahne...
ktovie co lu.lu, my sme tak zosynchronizovane, aj ked ona je v anglicku..dufam, ze jej uz to spinenie skoncilo...
nerada by som isla kvoli tomu lekarovi a dopovat sa nejakymi hormonmi... 😠
neboj, spinenie prejde...skusas aj nejake prirodne pripravky? ja pijem alchemylku, ale vzdy len do ovu...teraz uzivam aj gynex, mi ho poradila kolegynka, vraj sa mi po nom upravi cyklus....a pomaha aj k tehu, je to sice drahe ako slak, 30ml skoro 700 SK aj s platbou za kuriera, ale ja uz skusim vsetko, hlavne chcem, aby mi nabehol cyklus a aby bol pravidelny...nechcem pchat do seba uz ziadne hormony, pokial nebudem musiet...
a nevadi, ze si len 11DC, co ak bude ovu skor, netreba premarnit cas 😉
awe, pila som femikvapky, no povedala som si, ze tento mesiac ich brat nebudem a teraz sa ich bojim dat, lebo sa na nich pise, ze podporuju cinnost vajecnikov, tak neviem, nechcem aby mi nebodaj este dalsie krvacanie sa z nich spustilo..pila som aj gynex caj...no tento mesiac chcem vsetko vylucit, okrem femibionu...
ja som si teiz kupila femibion, vymenila som ho za calibrum...
juj, ako ti zavidim, ze uz mas po mrche a normalne ficis...to cakanie je najhorsie...
aj u vas tak krasne svieti slniecko? tu je nadherne od rana, ale som sa rozhodla, ze aj tak nikam nejdem, sme sa najedli, vsetko som pozehlila a nic sa mi nechce, tak som zapla PC a oddychujem 🙂
awe, veru dnes je krasne aj u nas svieti slniecko, no v byte uz nie..svieti nam len do 14 tej... 😀 ale je naozaj krasne, citit uz vo vzduchu jar...muz isiel az teraz ten trening, presunuli to na poobedie, tak dufam, ze dojde domov cely....ja som tiez poprala pozehlila, umyla riad...aj ten sexik bol.. 😉 tak celkom fajn nedela...uz som vykotena pri telke a kukam na zone reality nejaky dokument...
femibion je naozaj dobry, ja som tiez predtym brala calibrum, no uz ho brat nebudem, vraj moze posobit abortivne na plod, to mi prosim pekne povedala kolegyna, ked som potratila...ona studovala na vyske aj vyzivu a medicinske veci nejake..inak dobra trubka, vedela ze ho beriem a nic mi vtedy nepovedala az potom ked sa mi to stalo...ona je teraz tehu, bude mat chlapceka..a samozrejme calibrum neberie,iba femibion...
a co sa tyka mrsky, neboj to utecie rychlo, ani sa nenazdas...ja som sa tiez nevedela dockat prvej a uz mi konci tretia...a ked ratam aj tu po vyvolavacke, tak je vlastne stvrta...no ratam ju ako tretiu, lebo je tretia prirodzena...dr. vam kedy povedal, ze sa mozte snazit...?
my mame vacsinu bytu orientovanu na juhozapad, takze este si uzivam slniecko, aj ked v lete je to zasa peklo 😅 ale dnes mam taku super naladu, ked zasvieti slniecko, hned je na svete krajsie 🙂 🙂 🙂
tak si sama? neboj, snad muzik pride zdravy a cely 😀
nam dr.povedala, ze po prvej mrske mozme bez obav ist na vec....aj ked uznavam, ze ani teraz sme si nedavali pozor....ale tehu isto nie som, to viem. Nam aj prve tehu trvalo 2 roky, takze neverim na zazraky, len dufam, ze tot bude skor, nejak to tak citim v kostiach 😀
a to vazne ten calibrum je take svinstvo? no fasa...dobre vediet, esteze som si kupila ten femibion.
tak ti drzim mooooooc palceky awe, aby to vyslo co naskor a nemuseli ste cakat tak dlho.. 😉
zatial mame tu dve tehulky, co potvrdili tehu a to janirejku a lenkaxy...ale pomaly sa urcite royzrastieme a kazda z nas bude mat urcite coskoro zdraveho drobceka v brusku... 😵
s tym calibrum vraj to tak je...ze o tom nejake studie su...co oni v skole preberali a vraj aj centrum materna nie je dobra...ze najlepsie vysledky mali tehulky s femibionom...
tak verim, ze sa k janirejke a lenkaxy coskoro pridame 🙂
ja prave pozeram, kam by sme sli na nejaky predlzeny vikendik...ma tak navnadilo to slniecko 😉
skoda len, ze tento rok je taky blby, vsetky dni pracovne malo sviatkov, ze ked chce ist clovek niekam an predlzeny vikend, musi si brat dovcu 😒
vy sa chystate niekam na dovolenku? ja by som uz v lete bola najradsej tehuuuuulkaaaaa 😵 😵 😵
awe...no my tento rok dovcu neplanujeme, lebo aj ja verim, ze budem tehulka...takze nechcem si platit vopred ziaden zajazd...clovek nevie...a keby som ostala tehu, tak by sme sli niekam na slovensko na nejaku chalupu do terchovej alebo tak...tak sme boli pred dvomi rokmi, min. rok som bola pri mori a aj predtym kazdy rok...isla by som k moru aj tento rok, no naozaj pevne verim, ze budem cez leto uz tehulka... 😵
ja som na tom tak isto 😉 nechcem nic planovat...chcem ist teraz na nejaky vikend bud na SK, do Ciech alebo mozno do Madarska...budeme mat aj vyrocko svadby, tak preto 🙂 a cez leto uvidime, ak nebuem tehu, tak k moru a ak budem, co je ta moznost, ktoru si vberaaaam 😀 len niekam na SK alebo Cechy 🙂
super, kedy mate vyrocie a kolke? my budeme mat v auguste prve...a dufam, ze budem mat uz brusko vtedy, to by bol pre nas najkrajsi darcek.. 😵
v aprili, druhe 🙂 IP 😉
velvet - tie fotky zo Zakhyntosu su uzasne, hned by som isla, cez aku cestovku ste tam boli?
cez koalu...no ten isty hotel ponuka aj tip travel...este by som chcela ist na kos, je to sice mensi ostrov, no ma krajsie plaze ako zakynthos...take siroke biele...take sa mi pacia najviac...tak ktovie, mozno za dva, tri roky pojdeme aj s mrnuskom.. 😉
no, uvidime, co bude toto leto...ked ja zimu nemam rada a tento rok je na moj vkus prilis dlha ☹ a s mrnuskom treba cestovat, morsky vzduch je dobry na imunitu babatiek 😵
awe, pevne verim, ze na tu dovolenku k moru nepojdeme, lebo budeme uz tehule.. 😉
velvet, neuveris, ale ja si myslim to iste 😵 😵 😵 babatko vymenim za vsetky dovolenky sveta 😉
aj ja... 🙂 este si dovolenky uzijeme a budu o to zabavnejsie, ked uz budeme mat deticky.. 😵
babule nebojte,,buduci rok pojdeme na dovcu uz s drobatkami,,tento rok si dame pauzu,,vsak budeme tehuleeee 🙂
dobry vecer 🙂
mam zase jednu prosbu o radu 😖 tyka sa zase spinenia po kyrete
dnes som uz 10 den po a este stale spinim a mam do konca pocit, ze je to spinenie posledne dni nejako silnejsie
je to normalne alebo mam hned nabehnut k lekarke?
dakujem 😉
jika - asi ti moc neporadim, ja som po kyrete krvacala len v ten den a spinenie este 2 dni potom, velmi slabo...mne lekarka povedala, ze by to malo byt max tyzden, ak by vraj bolo aj potom, treba radsej prist, tak neviem, skus zavolat lekarovi, to bude asi najistejsie.
ahojte kočky,
tak poslušne hlásim som tady,,
ples bol v piatok, a bolo super , samozrejme som sa prežrala, a to nehovorím o sobotnajšej oslave, znova papanica , a dnes znova oslava, takže som totálne prežraná,,
normálne ma začína chytať depka,, musím niečo so sebou robiť, kurnik neviem sa prinútiť cvičiť, hadam naberem silu, a pôjdem utorok na aerobic, musím sa do toho riadne dokopať,,
môj mm šiel zas na skúšku s kapelou, takže som využila čas a nakukla sem, prečítala vás čo ste popísmenkovali,,
mrcha po kyrete, ja som mala presne ako píšu cca 6 týždeň, a po samovolnom potrate som sa vyčistila 8 dní a to riadne, a potom klasika došla mrcha na 29 deň,
teraz som brala od dokyho nejaké čípky, takže som nemala šancu odsledovať ovulku,, lebo tie čípky robili všeličo .. ešte nezačíname pracovať na bábenku, takže si to riadne odsledujem v marci, a hadam aj pôjdeme konečne po výsledkoch na genetike na to ..
gyndoš mi robil 6 sterou, volala som mu v piatok, že je všetko negatívne teda sestrička hovorila, takže asi ho pôjdem len tak preventívne kuknúť, čo mi povie ..
jika asi to bude v pohode,,ja som po kyrete spinila 7 dni,,a potom sa to zosilnilo,lebo mi dosla mrcha,,takze dokopy dva tyzdne,,ale nech mas ciste svedomie,zavolaj aj dokimu radsej
dakujem baby, ste zlate
no uvidim, ako na tom budem zajtra a ak sa nic nezlepsi, tak hned volam dr.
monique a ako si sa citila pred prvou mrchou po potrate? lebo ja som tu pisala, ze uz 4 den mam mrchovske bolesti a mrcha nikde, nikdy predtym som to nemavala...mam normalne strach, asi sa zajtra objendam k dokine, nech viem, na com som...nepaci sa mi, ze ma nieco boli bez priciny...

lenkaxy a co ako sa mas, co babatko...dufam, ze je vsetko v najlepsom poriadku, drzim ti palceky.. 😉 😵