Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
caute baby 🙂
ako sa mate?
ahojte baby
dobra sprava, konecne som prestala spinit 🙂 jaj, ako sa tesim
inak nejako zacinam citi vajecniky, myslite, ze je mozne ze mam uz v tomto cykle ovulku?
ahojte baby, potrebujem poradiť...
Dnes doobeda, presne 4 týždne po kyrete som sa po malej utrela a mam červeno - hnedy husty vytok - sliznica (ako sople...), presne ako boli lochie v 600nedelí. neviem, či to mam považovať za menzes... čakala som červenu krv a nie zas tie "špiny" kadejake 😒 Predvčerom a včera večer, ked som si lahla spať som dostala take riadne chvilkove krce do podbrušia ale inak nič - žiadne ine priznaky, že by sa kramy blížili. predtym ma bolievali prsia den pred kramami, aj som ich mala tvrdšie... teraz nič. Uvidím ako sa to bude vyvijať 😕 Ja len dufam, že su to fakt prve kramy i ked nejake divne a nie bohviečo...
Please, podelte sa som mnou, ake boli tie vaše prve... či to je normalne...
awe - no vidíš, nakoniec ešte aj tie kramy budeme mať naraz - ozaj a u teba maju aky priebeh? normalna krv? lebo u mna... 😖
jika - viem si predstaviť tvoju radosť, ja som sa tak tešila na 15ty den od kyretu ako malá... jasne že možeš mať ovulku, ved nie jedna žena otehotnela ešte pred prvym menzesom ktorý im už nedorazil... len iste to je indi-vindi... pravdupovediac, ja som v to dufala, spali sme spolu, ale ako vidíš... nič 😒
mafynka - tak po ovulke by mal byť vytok tak husty, že sa ti zmrští do guličky(ako hustý sopel...) lebo cez ovulku je ako vaječny bielok, po ovulke viac zhustne... aj na slip.vložke je ako gulička
ahoj cathy
tvoj ms sa určite spúšta,
vôbec sa neboj že je tmavý, hustý,, to je práveže dobre, to sa vyčistuješ,,
ja som to mala prvý krát po kyrete dokonca až čierne,, brr, naťahovalo sa to riadne,,
no to je len dobre ..
možno budeš mať menzes dlhšie ako normálne, ale to si telo samo reguluje,,
takže sa neobávaj ničoho si na dobrej ceste
cawko 🙂
ahojte babulky,
no s tym cistenim vam nepomozem,
ale mozem aspon povedat ze u mna ovulka bola ako znak z neba, ze to bude dobre, a kedze prisla 4. tyzdne po porode, bolo to perfektne, nikdy som sa na mrsinu tak netesila 😉
Cathy,jika ja som otehotnela po kyrete este pred prvym menzesom.No a vydarilo sa.Neni to navod ako to skusat,len vas chcem podporit vo vasom snazilkovani.A ozaj,mala som spinenie v case,ked som mala mat prvy menzes.Tak pekny dnik vam! 🙂
cathy dakujem pekne,,no nemam to zas take huste,,predchadzajuce dva dni som mala taky ciry vytok,predpokladam ze uvulkovy,,ale od vcera mam taku husty biely,,ale nie az taky,ze by sa dala z toho urobit gulka,,a dost citim stale vlhko,aj vcera, aj dnes mam taky stale vlhky nepriijemny pocit,,uz neviem,co to je,,ale asi som ovulku zmeskala,,lebo v soboty sme sice skusali, a mala som aj ten vytok,,ale mala som ho aj v nedelu,,ale to uz nic nebolo ☹ tak zasa raz na dalsi mesiac,,,ale to uz pojdem k doki pre lieky
Mafy,,
vsak spermosky vedia vydrzat v nachystanom ovulkovskom prostredi aj niekolko dni, takze nic neni stratne,, 😉
radsej nejdem verit ☹
mafy nemusis ale keby motyka vystrelila mam u teba flasu sampanskeho 😀
juuj aj dve 🙂
janus - viem o takych šťastných prípadoch, ako si ty... aj ja som verila, že sa to zadarí, spali sme s mužom po dvoch týždnoch po kyrete. vidíš, žiaľ, nie... na mna stastie sadá, až ked sa unaví. a veriť dookola sa mi už nechce. radšej byť prekvapená ako sklamaná...
diapozitiv - super, že si si tak odsledovala ovulku, ja ani neviem, či som ju mala. ja to zistujem len podla hlienu, ine priznaky nemávam, aj to neviem, či vtedy ak si myslím, že ovulku mám, ju skutočne mám, takže... 😖
Mala som cca pred týždnom hlien ako vaječny bielok a svedomito sme trtkali každy den... mna trapi aj to, či mi sliznia rastie ako ma 😖 Na desiaty den od dnes pojdem na usg, tak som fakt zvedava... aj folikuly pokukať aj sliznicu, ak ma zas prekvalí doktor nejakou "dobrou" spravou tak diky. Keby to len v marci vyšlo ☹ ... taky prenadherny vianočny darček.
Dnes mam na hovno naladu tak sorry
☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ babyyyyy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
mafy??? 😕 😕 😕
☹ ☹ dnes mam depku,,ale to sem nepatri ☹ ☹ uz nikdy viac nechcem sadnut do auta,,uz nechcem robit vodicaaak ☹ ☹ ☹ mne je tak z toho na nic ☹ ☹
ahoj kočky, už som vás dlho nebola pozrieť! ako sa máme? vidím, že niektoré tu naznačujete nejaké vrásky! čo to?
a máme aj nejakú novú tehulku?
Mafy, co mas depku skrz vodicak??
no tak nejak,,ja ten vodicak asi neurobim,,dnes som jazdila hrozne,,a len sme s instruktorom spolu zapasili,,hroza to bola,,este nikdy mi tak nedupal na brzdu ako dnes ☹ ☹ ☹ no hrozny bol dnes,,akoby som jazdila denno denne a nie len piatu jazdu ☹ ☹ ☹
a stale mam ten vytok a uz ma hneva,ze neviem,ze z coho
mafy to bude v pohode,,, chce to len cvik, ja som robila vodicak 2x, jeden krat na auto v 24 a raz na moto v 27 a pohoda,, fakt len trochu cviku to chce,,
mafynka, treba si vybrať iného inštruktora. ja som mala na jednej jedinej hodine jedného debila, ktorý mal sprosté poznámky, ked mi auto 2x za sebou zdochlo (bola to asi 3 jazda). potom mi straaaasne dlho trvalo, kým som prekonala strach z toho, že mi to zhasne!
caute, ake mate novinky?
u mna nic nove.
ahojte, u mna tiez nic nove, akurat ze sme zacali snazilkovat, este tak trafit sa do ovulky 😅
ja tiež nič nové. tiež sme už išli "na plno" ale ovulka ešte nie je... uvidíme, či sa trafíme
tak dufam, ze nam sem pribudnu v marci nove tehulky 🙂 😵
aj ja dúfam 😉
ja idem ešte zajtra na hematologiu, ale ešte len na odbe. vo štvrtok ku gyndošovi na odber kultivácii, tak s ním pokecám, či nemám radšej počkať na výsledky a až potom skúšať, ked tak počkáme ešte mesiac
ahojte kocky ako sa mate co mate nove ?
Lebo ja mam nieco nove 🙂
ahojte 🙂
snazilka, ty si tehulka!!??? 😵

cathy tie myslienky poznam,,ja by som bola v 34 tyzdni,,niekedy ma pochyti taky smutok,,vlastne teraz je to kazdy den,,juuuj preco sa take veci musia diat ☹
inak kocky chcem sa vas opytat,,mavate hned po ovulke taky husty biely vytok??