Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka-good luck na hematke, my tiez zaciname buduci mesiac, budeme mat vianocne deticky 😵
konecne mam ten duphaston aj listovku, zacinam ho brat od 16DC, co je zajtra,tak verim, ze som spravila vsetko preto,aby sa fazulka vo mne coskoro zahniezdila a zabyvala na 9 mesiacov 🙂
ahojte kocky
lulu tak drzim palce,,ja som jazdila aj dnes,,booze ja uz taaak nechcem,,daco mi stale vysvetloval, som len prikyvovala ale vobec som ho nevminala,ze co vravel 😒
ahojte baby, dlhsie som tu nebola... a asi ani dlllllhoooo nebudem, tak keby daco - najdete ma na FB 😉
ahojte baby...
no co ako...snazilka, nieco si naznacila, ze si ty dalsia tehulka? 😉
ak je to pravda, tak ti moooooc gratulujem a drzim palecky, tak sa pochval a nenapinaj nas... 😉
lu.lu...super ze uz mas duphaston...tak si ho nasadis teda sama uz teraz..nepockas az na to, ked budes tehu...? 😕
baby, ja som takaaa unavena z prace, neskutocne co tam je..uz ma to fakt nebavi, dufam, ze coskoro zamiesime.. 😀
ahojte, ja som si dnes od lauritky zohnala ovu testiky, tak aj ked som to este tento mesiac nechcela brat tak vazne, nemozem tomu odolat a zacinam testovat ovulku, BT dalej pekne meriam tak dufam ze sa coskoro zadari 🙂
snazilkant, mozme blahozelat? napis viac info 😵
ahoj zuztek, ja som si tiez kupila ovu testiky, no mam pocit ze mi uz ovulka aj konci, tak mozno budem testovat bud. mesiac, ak by sa tento nezadarilo...
hojte 🙂
velvet- mne to lekar predpisal uz pred otehotnenim, ako predpriprava- pri duphastone je vacsia pravdepodobnost na uhniezdenie vajicka...tak tym nic nepokazim(a ja si pamatam, ze v cykle,ked som otehotnela, som hned po ovulke az do ocakavaneho dna menzesu spinila, tak je mozne, ze som mala nizkuhladinu progesteronu)
velvet- a ty si zmen status na snazilku 😵
ja inak tiez tento mesiac meriam BT, prvykrat, celkom je to zaujimave a zda sa mi, ze aj bude coskoro ovulka,mala som dnes taky tahavy hlien...
lu.lu...no preto sa pytam, lebo aj mne dr. hovoril, ze ked by som chcela mi bude robit folikulometriu a nasadi v druhej polovici cyklu duphaston a mne sa to zdalo ze ci to nie je skoro...tak potom asi to tak ma naozaj byt ...´
tak drzim ti palceky, bodaj by sa to hned zadarilo.. 😵
ja viem, mala by som si status zmenit, no nejaka som leniva...ja si pockam a preskocim ho hned na tt... 😉
Ahojte... kuk album ak chcete
velvet 😀 😀 ...dufam,ze nie si taka leniva, co sa snazilkovania tyka 😀
cukruska 😨 😨 ...ty si tehulka 🙂 ...juuuj ako ti to prajem, gratukujem najviac moc a z celeho srdiecka ti zelam krasne zdrave babatko 😵
ahojte...cukruska...super, tak predsa...bola si uz aj u toho dokiho..gratulujem ti moooooc a drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne.. 😵
super, sa to tu rozrasta, uz nech aj snazilka prizna farbu... 🙂
babule, idem off...som total mrtva...tak dufam, ze ked si zajtra precitam co nove..tak ĺen same dobre spravy tu budu...tesim sa... 😉
dakujem...ale zatial len tak potichucky
cukruska, gratulujem a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 🙂
lulu - ake mas davkovanie duphastonu? lebo ja mam tiez doma zvysny, tak by som ho zacala po ovulke brat... moj gyndos ma dovolenku do 15.3., tak sa nemam s kym poradit 😒
babyzne, nejako sa s tými fazulkami rozmnožujete,, GRATULUJEM ..
je to super,, len aby som ja z toho neupadla do depky ..
my este neskusame .. 😔
moniquie, ak to posuniete o 1-2 mesiace, urobite len dobre, lebo uz bude teplejsie... ja som to tak planovala, ale nejako mi to nedalo a uz som v tom snazilkovskom kolotoci 🙂
cukrus - mooooooooc blahozelam a velmi velmi drzim palceky, aby sa babenko krasne vyvijalo 😵
zuztek- 2x1 od 16-24DC 🙂 ...nech sa zadari
cukrus, super, tesim sa, tak len tak potichucky,,, nech sa vsetko vyvija ako ma 😉
a sanzilka aka tajnostkarka, volaco naznacila a ziadne dalsie info ak je to tehu tak gratulacia tak isto 😉
dakujem ..snad to do tretice dopadne dobre
tfuj, tfuj, sa nie nadarmo hovori do 3 vsetko naj,
dufam ze ides na pn,,
ano kocky som tehulka 🙂
zajtra idem k dr. lebo mi povedala ze hned ako budem tehulka mam okamzite prist ,
som velmi stastna no trosku sa aj obavam, ale verim ze to vinde a bude vsetko ok 🙂
Dakujem vam dievcata
snazilkant, gratulujeeeeeeeeeeeem 😀 😀 😀 super tesim sa s tebou dufam ze vsetko dobra dopadne, budem ti drzat palce 😀 😀
dakujem ti krasne, musim verit ze ano no citim sa fajn papat mi velmi zacalo chutit 😅 ked to pojde tak dalej tak budem ako tucibomba, no pre moje babo urobim hocico 🙂
snazilkant :
moc moc gratulujem z celého srdiečka ... 😵

mafynka- to sme na tom podobne, ja mam zajtra uuuplne prvu jazdu. kooonecne som sa odhodlala urobit vodicak 😉 ....tiez som z toho trosku nervozna, ale to je normalne, nebojkaj...si sikovna..vies kolko debilov jazdi po cestach a vodicak spravili, tak ty sikula nebudes mat problem...a dufam, ze ani ja 😅