icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
25. feb 2010

no ako baby??

mne sa vratil drahy skor,,a trochu sme sa rozpravali,,,a ja zasa z nicoho nic som sa rozplakala,,juuuj taka depka ma zas chyta za mojho anjelika ☹

ale tesim sa z nasich tehuliek, je to nadej aj pre nas ostatne

misinn
25. feb 2010

cawte, jaj take strasne dnes v tej telke zas nic nejde...nuda 😒

misinn
25. feb 2010

dnes som sa objednala k mojmu gyn. mam k nemu ist 11.3... naposledy som bola pred tyzdnom a musim ist na kontrolu lebo mi nasiel velku cistu pri vajecniku...furt nieco mam...a este som zvedava na vysledky z cytologie...
mam sa objednat aj na genetiku...hmmm ☹

moniquie
25. feb 2010

lulu :
vieš že ani neviem,, či mám teraz ovulku ok,, brala som čípky dva týždne,, takže to bolo presne počas, a mne sa ti zdalo že mám výtok stále,, no to bolo tými čípkami,,

šak zajtra sa chystám ku gyndošovi, len tak .. a budúci týžden čakám ms, takže ak bude meškať, hned mu poviem nech upraví cyklus ako pred tým, a potom sme boli hned tehu,,
no čakám ešte na tu dlhhhhhhhhhhhhhu genetiku,, ešte dva týždne,, prežijem musím,,

a missin : neviem či by si mala ísť,, si iný prípad ako my,, no zato nič nedáš ..

misinn
25. feb 2010

moniq, ale on chce aby som tam sla lebo mame v rodine dedicnu chorobu - rendu osler ale to asi nepoznas znamena to ze mame oslabene cievky a chce si byt isty ci mozem rodit normalne alebo cisarskym..

moniquie
25. feb 2010

no tak potom neváhaj missi, a chod, aspon budete vedieť že ste obaja ok....

misinn
25. feb 2010

no pojdem musim sa tam objednat..to vlastne len krv zoberu nie?

misinn
25. feb 2010

nahodou s cistou asi skusenosti nemas ze?

moniquie
25. feb 2010

chvalabohu nemám problém tohto typu,,

kamoška tá chúda mala už 3, a raz jej ju operačne odstránili, raz jej zmizla a teraz znova musí ísť von,,
ono to záleží od toho ako je to veľké kde to presne je, sú lieky ale zaberú či nezaberu
to je otázne,,

misinn
25. feb 2010

mne pichol injekciu som zvedava ci zabrala, lebo bolesti uz nemam, tak dufam ze ano. ja ju mam pri vajecniku..

moniquie
25. feb 2010

nevyznám sa v tom,, bohužial ti neviem poradiť,,
ale šak hadam ti to doktor riadne prelieči,,

a kukla som ten hotel, hovorila som drahému, celkom súhlasil, len mna dnes napadlo, že som sto rokov nebola v bojniciach,, tak asi pôjdeme na výletík na velkú noc,, ešte neviem musím zrátať financie ..

misinn
25. feb 2010

moniq, bojnice su pekne ja som tam naposledy bola zaciatkom leta v ZOO 🙂 🙂

moniquie
25. feb 2010

no ja ked som bola ako krpec v kočíku,,
som vždy hovorila že tam pôjdeme s detičkami,, takže to rodičia pojdu okuknút skôr, a potom prídu i detičky.. 😵

mafynka
25. feb 2010

misi ja som mala cystu,,,raz mi ju vybrali, na vajecniku priamo,,a druhu som mala az 32mm a to pocas tehu,,,ale uz zmizla,,tak neviem teraz ci aj ju pri kyrete vycistili,,alebo sama zmizla,,,ale cysty ja mam cely zivot

misinn
25. feb 2010

mafynka no ja ju mam tiez velku hadam aj vacsiu nez ty.... ☹

mafynka
25. feb 2010

tak len o tejto som vedela velkost,,ale pocas tehu cysty nerastu,,,aspon tak povedala doki,,tak som ju tam musela mat hoooodne dlho

misinn
25. feb 2010

mafynka a nevies z coho vlastne vznikaju?

mafynka
25. feb 2010

no to neviem,,ale ja som mala cely zivot velke bolesti koli tomu

misinn
25. feb 2010

no ja som mala bolesti naposledy na plese...ale bolest to bola velka..

mafynka
25. feb 2010

viem si predstavit ☹

misinn
25. feb 2010

musim ist off lebo moj muzik si vyzaduje moju pozonost hiiih 🙂 🙂 tak zajtra pismenkujeme dalej ahojte dobru noc 🙂 🙂

mafynka
25. feb 2010

ahoj misi

mafynka
25. feb 2010

baby hm hm,,ehmmmm,,taka otazocka,,som tu kukala tie stranky,co ste tu pisali,,dnes som skusala ten cipok,,a je hore,,a taky tvrdy,,a taky husty biely vytok,,vy skusenejsie,,viete mi povedat co to znamena??,,ja neznalaaa 😀

snazilkant
26. feb 2010

cathy77
ďakujem 😵

lu.lu
no mala by som zmenit nick 🙂

Dievcata velmi krasne vam vsetkym dakujem, davate mi (nam) vela sily 🙂 A to urcite teraz potrebujeme aby vsetko bolo ok na 1*

velvet26
26. feb 2010

ahojte baby...
vcera som tu nebola, lebo ma chytila brutal crevna chripka, z nicoho nic...vracala som celu noc aj mna prehanalo,...uplna hroza...tak som ostala doma, aj dnes...no uz je lepsie chvalabohu....uz to prestalo...mala som aj teplotu, no uz tusim nemam...a robila som si ovulacny test, ovulka ako vysita...tak mozno dnes skocim na muzika, aj ked minuly mesiac som mala tiez teploty pocas ovulky a preto sme sa nesnazili, tak sa bojim, ze aj teraz sa bude muzik bat, ked som bola chora...blba nahoda..

snazilka, no perfektne... 🙂 gratulujem moc...nech je babatko zdravucka a dari sa mu v brusku.. 😵
som zvedava, ktora z nas bude dalsia tehulka.. 🙂

misinn
26. feb 2010

ahojte 🙂
velvet akurat mi dnes pisala kamoska ze aj ona ma tu crevnu chripku...stale je nejaka choroba v ovzdusi ..hroza... 😒

velvet26
26. feb 2010

ahoj misinn...to fakt..normalne som bola v soku, dlho som nic take nemala...ti poviem, ze to bolo nieco hrozne...taka som bola dehydrovana, ledva som stala na nohach, no ked som sa napila, znova islo vsetko von...nevedela som, co prve, ci vracat, alebo sadnut na misu.. 😀

a pekne sa to tu rozrasta, ze....juuuj, lubi sa mi to...nech uz sme vsetky tehule...
inak, pocas ovulky sa zvysuje teplota, ze...tak je mozne, ze to co som minuly mesiac povazovala za chorobu, tak bola len zvysena teplota v jej dosledku...no nic...uvidime dnes mozno sexik bude, mozno nebude...a mozno bude zajtra... 😉

misinn
26. feb 2010

no to ti verim, ja som to mala raz ale velmi neprijemna choroba... ☹
nooo veru je tu vela tehuliek pribudaju poctivo hihi 😉

velvet26
26. feb 2010

chvalabohu, uz je mi ok...
no nechuti mi vobec jest, tak budem ako vcera asi len na suchych rozkoch...mozno trosku aj schudnem... 🙂

micicka
26. feb 2010

ahoj kočky! ako sa máte 🙂 ja som vás už dlho zanedbávala, nejako nestíham....

napíšte mi čo máme nového, lebo nestíham ani čítať 😉