Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj velvet! to váááážne cukruska aj snazilka, to je supeeeeeer 😀 sa teším!
tak vám gratulujem cukrus a snazilka, držím palčeky, aby už všetko bolo ok!! 😀
no my ešte čakáme so snažením. ja som sa až predvčerom dostala na tú hematológiu. a výsledky budú až 27.04.!!! tak som z toho už trošku na nervy. a doki povedal, aby sme ešte počkali do toho apríla, že to rýchlo ubehne. to má pravdu, ale už by som chcela začať! aj keď už sme 2x nepočkali, ale nebolo to v tom správnom období.
radšej ale počkám, lebo asi budem nejaký problém. aj doki za hemato napisal do papierov faktor XIII - heterozygot, a aj ked gyndos odporúča počkať, tak už to nebudem siliť.
ahoj micicka, neboj vsetko pride 😉 naozaj to rychlo leti
my sa tiez neponahlame a pritom mi doktor povedal ze mozeme zacat...
ale ja som si povedala ze staci ked zacneme niekedy zaciatkom leta, 😉 😉
micicka, neboj, to utecie ako voda...
hlavne je, aby si mala vsetky potrebne vysledky a podla toho sa potom bude riesit aj pripadna liecba v dalsom tehu...
ja som si akurat kukala do ovulacneho kalendara na nete, ze plodne dni mi koncia zajtra...tak fajn, este stale je cas... 🙂
a ten faktor VIII to co je za faktor, ja mam faktor V to je leiden, nie je to to MTFFR co ma aj cukruska?
baby určite radšej počkám, nech viem všetky výsledky, aby som potom nemala hlavu v smútku. ono to fajt letí strašne rýchlo 😉
a aj tak si chcem ešte dať odstrániť jedno znamienko, a to by som asi nemohla, ak by som bola tehu....
velvet čo je to za faktor vôbec netusím, popýtam sa keď budú výsledky, teraz sa mi s tým nechcelo zaoberať, keď aj tak neviem čo zistia. potom vám dám vedieť.
na hematológii som stretla kamošku, čaká druhé bábätko. prvé tehotenstvo úplne v pohote. teraz jej zistili leidena po oboch rodičoch. zistili jej to náhodou, sa jej zrazila krv v prste, tak začala pátrať, že prečo. cievne nezistilo nič, tak si potom sama vybavila hemato a zistili jej toto. ale veru som sa jej ani nepýtala, že ako ju liečia. to sme boli obidve také prekvapené, že sme sa tam stretli, že som sa ani na podrobnosti nepýtala
micicka...teda, ta tvoja kamoska ma leiden homozygot a to je asi najzavaznejsia mutacia....a ked sa jej to uz aj prejavilo trombozou, tak dufam, ze jej nasadili fraxiparin...lebo ten urcite musi dostat...
velvetka nestihli sme ani poriadne pokecať, predstav si sedím u doktora a sestrička mu priniesla kartu poistenca, že toto je ďalšia v poradí a mne náhodou padne zrak na tú kartičku, čítam meno, poviem si, veď táto pani sa volá rovnako ako moja kamoška, čítam dalej aj meno aj priezvisko, aj titul, už mi to nedalo, tak som pozrela dátum narodenia a bola to ona 😀
a to sme sa už určite rok nevideli.. tak sme začali kecať a v tom ju zavolali do ambulancie... takže neviem žiadne podrobnosti 😅
micicka, tak hadam jej dali ten fraxik, ak mas na nu tel. c..tak jej radsej zavolaj a spytaj sa jej na to...aby nic nepodcenili...
ja som inak tiez na hemato stretla moju spoluziacku zo strednej, no ta tam bola kvoli tomu, ze ma silny menzes... 😅
určite jej zavolám, veď aj pokecať musíme keď sme už začali 🙂
velvetka vy sa ešte nesnažíte? tuším som zazrela, že si nejaká chorá??
micicka, hej dostala som z cista jasna crevnu chripku vcera...tak som ostala doma a dnes...no uz je dobre...
prave teraz mam podla ovu testu ovulku, len neviem ci nieco bude muzik sa urcite bude bat, kvoli chorobe... 😖 ale hadam ho prehovorim.. 🙂
velvetka, ked bude priležitosť treba ju využiť, ked nie, netreba to siliť.
mne gyndoš robil včera ešte nejaké odbery, na chlamýdie a iné, tak som zvedavá aké tam budú výsledky, či sa niečo ešte nenájde....
Ahojte papulky..ako sa mate?
ahoj cukruska ja celkom fajn, ty ako?pochval sa nam 😀 😀
ahooooj cukrus, ze si tehu? som sa dozvedela? gratulujem a držkám palce
caute 🙂
co planujete na vikend?
ja budem asi oddychovat trosku, aaa ideme si kupit rybky lebo mame nove akvarium tak sa tesim hihi 😝 😀
trinitka a ty co planujes?
praveze nemame este nic naplanovane....este rozmyslam, nejaky vylet by to chcelo, vypadnut von z bytu....
mici...no vyzera to tak 😒 bojim bojim
ja by som tiez niekam sla ale dost na nic pocasie je... 😒
hlavne aby neprsalo, zamracene moze byt.
ja plánujem, že budem robiť nič cez víkend 😀
cukruska chapem, že sa bojíš. a strašne ti držím palce. už si bola aj u doktora?
jaj ja by som uz bola doma najradsej, nechce sa mi byt v robote dnes... 🙄
babule, som spat...
vidim, ze aj nasa tehulka cukruska nakukla...cukrus, bola si aj u dokiho a na tej hemato uz? budes mat injekcie?
neboj, citim, ze to dobre dopadne.. 😉
ahojte, hlásim sa aj ja po dlhšej dobe
úprimne sa teším z dobrých správ, ktoré som si vyššie prečítala, snažilka, cukruška, držím palčeky a teším sa s vami 🙂 Aj mne to dodáva optimizmus a snád sa čoskoro pridám, len my môžme začať snažiť až od apríla...
No aj ja mám dobrú správu, no iného charakteru - od pondelku nastupujem do novej roboty, tak sa moc teším. Preto som nemala čas, chodila som po pohovoroch, potom vybavovačky na úradoch no a teraz tu mám mamku, prišla na pár dni do BA, tak sa musím venovať. No večer možno nakuknem, papa
ahojte 🙂
mafy - krcok ti neviem poradit, nesledujem ho, len meriam BT, ale v teme grafy BT ti urcite poradia
velvet - ovulacia je v posledny den nizkych teplot, den po ovu prudko vyleti hore a uz sa teplota drzi hore az do dna pred MS...
ja by som mala mat ovulku dnes alebo zajtra, tak sa idem venovat mojmu drahemu, pekny vecer vsetkym 🙂
ahojte baby ste tam niekto?
ahojte..
tak zuztek, to podla toho co pises asi mam uz po ovulke, tak neviem som uz z toho jelen, no ovu test mi ukazal dnes dve palicky...no ved uvidime...muzik este nedosiel z prace je urcite unaveny a asi aj zajtra pojde...tak hadam si najdeme na seba chvilku cas... 🙂
micicka, dlho sme nepísali, ja som bola vcera na hemato...nebud smutná, ze az v aprili mas vysledky, ja som na toM este horsie...13 MAJ TO ISTí!!!!!!!! inak doc. Dobrotová- Martin bola velmi milá, vsetko mi vysvetlila a povedala ze som urobila dobre, ze som prisla a ze to je také jednoduché krvné vysetrenie... No chapete???? moj zenský mi nechcel dat vymenný listok na hemato, tak mi ho dala moja praktická...Od hematologicky som cakala ze mi nejak zdrbká ze naco som prisla po prvom potrate, ale naopak bola velmi milá a schvalovala mi to.... tak som rada

ahoj micicka...
mame dve nove tehulky, cukrusku a snazilkunt... 😉