Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj lenka...jasne poradim.... 😉
velvetka...asi aká vysoká teplota by mala byt pri tej ovulke....????? teraz som si merala a mala som 37,34 stupna 😀 😀 😀 tož to je moc ci malo????
ak by bolo malo sadnem ku krbu resp. na radiator... 😀 😀 😀 jak by to malo pomoct
leni, tak to ti bohuzial neporadim....lebo ja si teplotu nemeriam.. 😀
ja si ovulku citim podla pichania a vytoku a tento mesiac som si kupila aj ovu testy...a dnes mi ukazalo dve palicky, aj ked si myslim, ze uz ovula bola..
ja som mala teplotu ale asi z crevnej chripky... 😅
lenka nakoniec budeme snazilkovat narovnako v maji 😵
no trini, ja dnes skacem na muza....ci chce ci nechce 😀 😀 😀 😀
aj ja ho dnes pretiahnem, ci chce ci nechce... 😀
volala som segre....ona si to meriavala...no povedala ze 37,34ani nikdy nemala... ze to normalne HORÍM 😀 😀 😀 😀 😀 tak som si pre istotu skontrolovala stolicku ci sa mi nechytila 😀 😀 😀
no moj mm bude dnes urcite unaveny, skoro vstaval do prace a este isiel aj na futbal... a zajtra zase do prace
no baby aj ked ho nepretiahnem, tak sex musí byt... 😀 😀 😀
trini unavený, neunavený tolko uvládze.... 😀 😀 😀 😀, vies ako sa pravý ze nepichá, ale len podpichuje/nám to bude stacit/
trini, aj moj dojde urcite zniceny...no musim ist tak nenapadne, nie hned skocit, lebo to nema rad...
ako na to idete vy, ked vidite, ze je unaveny?
no velvetka... 😀 😀 😀 ja idem na mojho muza tak, ze ked uz zadriemava tak ho akoze idem poškrabkat po chrbate- to miluje..... 😀 😀 😀 😀 no a potom troska poniže, no a zrazu sa mu nedá spat 😀 😀 😀
lenka, hej to na nich zabera...len nie vzdy...dakedy je komplet mrtvy...ze ho nepreberie nic, tak dufam, ze to nebude dnesny pripad.. 😀
oki baby idem dat dnes nejakú predprípravu... 😀 😀 😀 nachystám sviecky a vinko
tak samozrejme ze finty musia byt nejake a pomozu....ze uz sa ani spat nechce.
lahojte baby
lenkka81 - ja len k tej teplotke - tu teplotu si musis merat rano po minimalne 6-hodinovom spanku, len vtedy to ma nejaku vypovednu hodnotu 😉
baby 😀 ...tie vase finty...ja s mojim taky problem nemam, on ma chut vzdy, ci je unaveny , ci nie? aj keby ho o stvrtej rano zobudim 😀 ...u nas je to skor naopak...mna musi skrabkat a masaze davat 😅
lenkka- ta teplota je velmi individualna, ale tesne po ovule vystupi a musi sa aspon tri dni udrzat hore...ak si si len dnes zacala merat, vela info ti to neda....
baby...budete pozerat hokej? ja sa chystam ze si nastavim budik a budem fandit o 106 😀
ja si meriam prvy mesiac a dnes, na 17 DC mi vyznacilo ovulku, ze bola 14DC....potom som si uvedomila, ze sme boli v utorok na zurke a co to popili, tak mi teplota vyskocila na druhy den, takze som tu teplota nepocitala a na ovulu este stale cakam, dufam zajtra mi uz vyznaci 😅
velvet-uz sa mas lepsie? chudatko moje, ja som mala naposledy taku crevnu chripku asi ako 13 rocna a bolo to hrozneeee, ledva som na zachod dosla, taka slaba som bola...
ahoj cukruska-tehuska 😵
ja hokej nepozeram, len ma mamina vzdy informuje , ze sme vyhrali, kedy hrame?
lulu-- 🤐
co cukruska? 😕
este to neni iste..nemam to potvrdene
ok, ja som to nemyslela v zlom....bude dobre...istotne..kedy ides k lekarovi?
lulu..bola som dnes ...ale meska mi len tri dni tak tam este nic nebolo
a krv na hcg ti brali?
ee 😝
kedy mas prist zase?

velvetka ahoj 🙂 🙂 🙂 🙂 pocuj porad mi.... 🙂 🙂 🙂